Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Πρεπει να κατσουμε να φτιαξουμε ενα φυσιγγιο....που να εχει ''μεταβλητο'' αποτελεσμα....αναλογα την
καννη και τον αυλο που θα το ριχνει...απο 18,3 μεχρι 18,8 αυλο.
Σαν στανταρ τα 36,5 μετρα....και οι αποκλισεις σε συγκεντρωση να μην ειναι μεγαλυτερες του 3% .
Ειχα ''κεφια'' σημερα...και εστησα μερικα...μενει να τα βρω και οπλα με διευρημενο αυλο να τα δοκιμασω!!!
Αισιοδοξος ειμαι....αλλα και να μην μου ''κατσει''....δεν θα χαλασει η καρδια μου !!!;)
Αλλα εαν μου ''κατσει''....''ε' ρε γλεντια'' που θα εχουμε !!!!:D

ΥΓ. Το ''μεταβλητο'' το ονομασα ετσι γιατι θα ταιριαζει σε ολες τις καννες...και αυλους.
''Ορματε'' παλικαρια ιδιογομωτες....να ξεφυγουμε απο το ''κατεστημενο'' και το στανταρ φυσιγγιο !!!;) :) .big smile.

Πρεπει να κατσουμε να φτιαξουμε ενα φυσιγγιο....που να εχει ''μεταβλητο'' αποτελεσμα....αναλογα την
καννη και τον αυλο που θα το ριχνει...απο 18,3 μεχρι 18,8 αυλο.
Σαν στανταρ τα 36,5 μετρα....και οι αποκλισεις σε συγκεντρωση να μην ειναι μεγαλυτερες του 3% .
Ειχα ''κεφια'' σημερα...και εστησα μερικα...μενει να τα βρω και οπλα με διευρημενο αυλο να τα δοκιμασω!!!
Αισιοδοξος ειμαι....αλλα και να μην μου ''κατσει''....δεν θα χαλασει η καρδια μου !!!;)
Αλλα εαν μου ''κατσει''....''ε' ρε γλεντια'' που θα εχουμε !!!!:D

ΥΓ. Το ''μεταβλητο'' το ονομασα ετσι γιατι θα ταιριαζει σε ολες τις καννες...και αυλους.
''Ορματε'' παλικαρια ιδιογομωτες....να ξεφυγουμε απο το ''κατεστημενο'' και το στανταρ φυσιγγιο !!!;) :) .big smile.
Ο καθε ενας το δικο του σεταπ, το οποιο να δουλευει σε ολους τους αυλούς;;;

Ο καθε ενας το δικο του σεταπ, το οποιο να δουλευει σε ολους τους αυλούς;;;

Ναι βρε Κωστη μου !!! Ενα σεταπ πχ με 40 γραμμαρια σκαγια....για ολα τα οπλα και αυλους!!!

Δεν κανουμε διαγωνισμο....απλα το σκεφτηκα...και εστησα 3-4 φυσιγγια ολα με 40 γραμμαρια Ν5 αλλα
με διαφορετικα στησιματα...να δω ποιο στησιμο θα δουλεψει σε ολους τους αυλους.

Ναι βρε Κωστη μου !!! Ενα σεταπ πχ με 40 γραμμαρια σκαγια....για ολα τα οπλα και αυλους!!!

Δεν κανουμε διαγωνισμο....απλα το σκεφτηκα...και εστησα 3-4 φυσιγγια ολα με 40 γραμμαρια Ν5 αλλα
Στην ουσια Νικο ψαχνεις ποιος συγγεντρωτηρας δουλευει καλα σε πολους αυλους

Στην ουσια Νικο ψαχνεις ποιος συγγεντρωτηρας δουλευει καλα σε πολους αυλους

Ας το πουμε και ετσι....γενικοτερα στησιμο ψαχνω που να δουλευει απο 18,3 αυλο μεχρι και 18,8..
και μην εχει το φυσιγγιο μεγαλυτερη αποκλιση στην συγκεντρωση απο 3% με οτι καννη η αυλο πεσει !!!

Δεν με νοιαζει εαν ειναι με βυσμα - μαλλινη ή με αποσπωμενο πατο....Το αποτελεσμα με ενδιαφερει Μητσο !!!

Οκ...ενδιαφερον εχει...
18.3 αυλο εχω...
18.4 αυλο εχω...
18.5 αυλο εχω...
ΔΕΝ εχω 18.8...:rolleyes:...
Αααα....και 18.2...δεν έχω αλλα μπορω να δανιστώ...εεεε @Aristos ??? .big smile.
Μετα τσοκ ομως τη γινεται;;; Οτι εχουν πανω τα οπλα..(κυριως σταθερα εχω).

Ας το πουμε και ετσι....γενικοτερα στησιμο ψαχνω που να δουλευει απο 18,3 αυλο μεχρι και 18,8..
και μην εχει το φυσιγγιο μεγαλυτερη αποκλιση στην συγκεντρωση απο 3% με οτι καννη η αυλο πεσει !!!

Δεν με νοιαζει εαν ειναι με βυσμα - μαλλινη ή με αποσπωμενο πατο....Το αποτελεσμα με ενδιαφερει Μητσο !!!
Νωμιζω οτι τα βυσματα με μεγαλη βαθια φουστα θα δουλεψουν σχεδον σε ολλα το ιδιο ! Ιδιος οι μεσοταπες που εχουν τετοιες φουστες οι free shot ιδιος που εχει και την πιο μαλακη

Μακάρι να βρεις κάτι τέτοιο,αν και το θεωρώ απίθανο,θα ήταν πολύ μεγάλη και καινοτομία και παράλληλα επιτυχία στην ιδιογομωσης.......

Φτιάξε απλά ένα καλό φυσίγγι.
Δεν θα έχει διαφορές ...

Οκ...ενδιαφερον εχει...
18.3 αυλο εχω...
18.4 αυλο εχω...
18.5 αυλο εχω...
Αααα....και 18.2...δεν έχω αλλα μπορω να δανιστώ...εεεε @Aristos ??? .big smile.
Αλαξε σολινα,βγενη οσες ιντζες θες .very funny.

Οκ...ενδιαφερον εχει...
18.3 αυλο εχω...
18.4 αυλο εχω...
18.5 αυλο εχω...

Τα τσοκ θα δουλευουν αναλογα με το ποιο εχεις.....Το θεμα ειναι να εχεις σωστη εμφραξη και στον 18,2 και
και στον 18,8 αυλο χωρις διαφυγες στον 18,8 ωστε να μην χανεις απο την αποδοση του φυσιγγιου...

Νωμιζω οτι τα βυσματα με μεγαλη βαθια φουστα θα δουλεψουν σχεδον σε ολλα το ιδιο ! Ιδιος οι μεσοταπες που εχουν τετοιες φουστες οι free shot ιδιος που εχει και την πιο μαλακη

Η φουστες απο τι ολες τις μισοταπες ειναι καλες στην εμφραξη του αποσπωμενου πατου....Σαν βυσματα
με οτι τσοκ και τους βαλεις τα 50 μετρα δεν τα ''εχεις''....εννοω να τα εχεις με ενα 60% συγκεντρωση Μητσο.
Το εχω στημενο με τετοια φουστα...οπως και με πατενταρισμενη μαλλινη...
Θα δω τι θα δωσουν...

Mάλλινη ξέχασε το .
Set up με το πιο μαλακό βύσμα θάναι .
Μάλλον gualandi SG -biorientabile

Status
Not open for further replies.
Back