Περίπου 4 χιλιάδες φυσίγγια magnum !!! Είναι πολλαααααα.....Αντε να δο αν την βρο στο 36ρη.και ειναι και πολη4 κιλα,οποτε αν την βρο παει το προβλιμα πυριτηδας στο 36ρη οσο ζω.που να την καψης 4 κιλα
![]()
Περίπου 4 χιλιάδες φυσίγγια magnum !!! Είναι πολλαααααα.....Αντε να δο αν την βρο στο 36ρη.και ειναι και πολη4 κιλα,οποτε αν την βρο παει το προβλιμα πυριτηδας στο 36ρη οσο ζω.που να την καψης 4 κιλα
![]()
Γιάννη καλύτερα ξεκίνα πιο χαμηλά, αν όπως λες ή πυρίτιδα αυτή είναι σαν την SP2 το ένα γραμμάριο είναι πολύ. Εγώ γεμίζω sp2 0,70 επί 19 γρ. και είναι δυνατουτσικαΝα αρχησο απο 1 γρ χ17 σε magnum ας πουμε???
Ενα ρωσικο baikal magnum μονοκανο.λεο να ασχοληθο με το 36 ζεστα τωραΓιάννη τι όπλακι έχεις;
Καλημέρα σας. Να κάνω και μια δοκιμή στα 37 γραμμάρια με την mb 36.
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το σεταπ;
View attachment 72313
Ευχαριστω Νίκο. Αν βάλει 120 130 σκάγια στα 36 μέτρα είμαι καλυμμένος.Το ''μειον'' του σεταπ....ειναι τα λιγα σκαγια γομωσης ( 177 ).
Κατα τα αλλα θα δουλεψει καλα...θα βγαλει ταχυτητα V1,5 -420-30m/s...Και ο θωδη δινει καλες συγκεντρωσεις
και κατανομες Στρατο !!
Και με 686 θα δουλευε σε νορμαλ καιρο !!
Σπύρο για λαγό προορίζεται οπότε το θέλω λιγακι δυνατό. Φέτος έκανα μερικά κυνήγια με 4-5 βαθμούς ....Δεν είναι λίγο τσιμπημένο για Κρήτη;
Θα το δοκίμαζα και σε ρελιαστο (68,5 καλυκα) με τη ανάλογου ύψους βυσματωση πάντα...
Με 686 για Κρήτη.Ευχαριστω Νίκο. Αν βάλει 120 130 σκάγια στα 36 μέτρα είμαι καλυμμένος.
Σπύρο για λαγό προορίζεται οπότε το θέλω λιγακι δυνατό. Φέτος έκανα μερικά κυνήγια με 4-5 βαθμούς ....
Με mb32 ν5 στα 35 γραμμάρια ή sipe στα 36 ν3 συνήθως παω 410/415 V 1,5.
Ευχαριστώ.
1,9 θα το έβαζα εγώ για κρητη κ αν ήθελα να το άγριεψω κ λίγο θα έβαζα κ 616...Καλημέρα σας. Να κάνω και μια δοκιμή στα 37 γραμμάρια με την mb 36.
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το σεταπ;
View attachment 72313
Κλωτσάει τον 616 όπου κι αν χρησιμοποιησω... Αυτό σκέφτηκα και δεν το έβαλα.1,9 θα το έβαζα εγώ για κρητη κ αν ήθελα να το άγριεψω κ λίγο θα έβαζα κ 616...
4% αντιμόνιο έχουν Νίκο....δεν θέλω πολύ σφιχτή τουφέκια. Μια ωραία κατανομή μονο.Ευχαριστω Νίκο. Αν βάλει 120 130 σκάγια στα 36 μέτρα είμαι καλυμμένος.
Να σου πω κατι....γιατι στο παρελθον την πατησα με μια παρτιδα σκαγιων.....
Τα 130 σκαγια στα 36 μετρα σημαινει ενα 75% συγκεντρωση....Στο σεταπ σου αλευρι δεν εχεις....εαν η
ποιοτητα των σκαγιων σου δεν ειναι καλη.....ουτε τα μισα δεν θα βρεις στον στοχο επανω .
Κλωτσάει τον 616 όπου κι αν χρησιμοποιησω... Αυτό σκέφτηκα και δεν το έβαλα.
Ευχαριστώ Άρη.
4% αντιμόνιο έχουν Νίκο....δεν θέλω πολύ σφιχτή τουφέκια. Μια ωραία κατανομή μονο.
Συμφωνώ Σπύρο. Δεν χρειάζομαι φυσίγγια για μεγάλες αποστάσεις συχνά γιατί κυνηγάω με σκύλο φερμας.. Μονο όταν πάω με φίλο που έχει ιχνηλάτες θα βάλω φουλ τσοκ.Για λαγό χρειάζεσαι καμια 80αρια-90αρια σκάγια στον κύκλο...
Στα 175 σκαγια περίπου που έχει το φυσίγγι σου, με ενα 50-55% συγκέντρωση είσαι καλυμμένος...
Με 4% αντιμόνιο και 2* τσοκ...εαν ειναι σωστά στημένο το φυσίγγι...πιστεύω τα έχεις μέχρι τα 45 μέτρα...
Κλωτσάει τον 616 όπου κι αν χρησιμοποιησω... Αυτό σκέφτηκα και δεν το έβαλα.
Ευχαριστώ Άρη.
4% αντιμόνιο έχουν Νίκο....δεν θέλω πολύ σφιχτή τουφέκια. Μια ωραία κατανομή μονο.
Τα έχω δοκιμάσει Νίκο και σε τενεκέ και σε λαγό τα έριξα τον χειμώνα . Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι έχουν 4% αντιμόνιο ...αλλα καλά δείχνουν ότι είναι.Μακαρι και να εχουν 4% αντιμονιο....Θα ελεγα να ριξεις ενα σε στοχο πριν αρχισεις την παραγωγη τους!!!
Τα έχω δοκιμάσει Νίκο και σε τενεκέ και σε λαγό τα έριξα τον χειμώνα . Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι έχουν 4% αντιμόνιο ...αλλα καλά δείχνουν ότι είναι.
Πόσο παλιά jk6;Μήπως γνωρίζει κάποιος συνταγή για
Jk6 από 32 έως 36γρ στα 56.5 η στα 57.
Κάποτε την έριχνα Ched T3 cx2000
1.85 -1.90 x 35 n7 Gualandi 19 57.8
2013 αγοραστικεΠόσο παλιά jk6;