Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εισήχθη ρε αγραμματε. Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό, ας παρέμβει κάνας φιλόλογος ( κατά προτίμηση γυναίκα), έτσι που φτωχυνε η <νεοελληνικια> άντε να βγάλεις άκρη
Αμόρφωτος δεν ειναι αυτός που κάνει ορθογραφικά λάθοι...αλλα αυτός που τον κατακρίνει...:)

Περα απο την πλάκα όμως, ας μας βαζει στη θεση μας ο @tsakalos ...για τα ορθγραφικα...

Καλησπέρα Κώστα. Σίγουρα κάποιος θα σου προτείνει κάποιο σεταπ αλλά είσαι πολύ χαμηλά σε γραμμάρια για ρελιαστό.
Δεν έχω κάνει καμία δοκιμή στα 28 αλλά είπα να κλείσω μερικα για καμιά τσίχλα.

Δεν έχω κάνει καμία δοκιμή στα 28 αλλά είπα να κλείσω μερικα για καμιά τσίχλα.
Θα σου πρότεινα να ανέβεις στο 1,75 x 32 σε 67αρι καλυκα με σκληρό βύσμα ή να αλλάξεις πυρίτιδα.
Ο Νίκος νομίζω τη γέμιζε και σε 65αρι κάλυκα αν θυμάμαι καλά ....αλλά θα σου πει και ο ίδιος.

Θα σου πρότεινα να ανέβεις στο 1,75 x 32 σε 67αρι καλυκα με σκληρό βύσμα ή να αλλάξεις πυρίτιδα.
Ο Νίκος νομίζω τη γέμιζε και σε 65αρι κάλυκα αν θυμάμαι καλά ....αλλά θα σου πει και ο ίδιος.
Στα 32 κλείνω σε 67,4 με Diana στο 1,70.
Λογω κοντινών βολών είναι μια χαρά, απλά για να γλιτώσω υλικά είπα να κατέβω λίγο.

Καλησπέρα ομάδα!
Στα 28 γραμμάρια σκάγια σε ρελι, τι ποσότητα mbx32 βάζετε;
Δεν θα σου καει καλα με ρελι στα 28 ,οπως ειπε πιο πανω ο φιλος δοκιμασε 1,55χ28 αλλα κανε βαθυ ρελι 3-4χιλ μπορει και παραπανω ! Για να καει σωστα με ισχηρο καψουλι και σκληρο βυσμα ,με μαλακο βυσμα θα εχεις ακαυτη σιγουρα

Σου ήρθε ταμπλας από Της τιμές Ε???
Όταν τα φυσιγγια που αγόραζες κατω από 6 ευρώ έφτασαν 8,90 και πάνε ολοταχώς για 10 ευρώ... είναι πακέτο αχχααχα
Εάν τυχαινουν απογευματινά που ρίχνεις κάνα 2 κουτάκια, μπαίνεις μέσα απατά!!

Κωστη....γέμισέ το σε 67.5 καλυκα με cx2000 1.55×28...κ κοιτα προσεκτικα, να εχεις Κ.Χ. (Κενό Χώρο) 5.5mm κ κλεισε με τζαμάκι.

Κωστη το 1,60χ28- 68,5 -56,5 βγαζει V1,5-370m/s...
Στο ρελι το 1,55χ28- 67,4 - 62...ποσο πιστευεις οτι θα βγαλει ??

Αμόρφωτος δεν ειναι αυτός που κάνει ορθογραφικά λάθοι...αλλα αυτός που τον κατακρίνει...:)

Περα απο την πλάκα όμως, ας μας βαζει στη θεση μας ο @tsakalos ...για τα ορθγραφικα...
παντος ειναι πολυ σπαστικο , να γραφεις κατι , και ο αλλος αντι να σχολιαζει αυτο που εγραψες , να σχολιαζει την ορθογραφια σου , και να αδιαφορη για αυτο που εγραψες

και να αδιαφορη για αυτο που εγραψες
Ας αδιαφορει οσο θελει ο καθε ενας....
να γραφεις κατι
Εγω να δεις που τους γράφω....μην πω που... γιατι στα πληκτρολογια τα παιζουν ολοι τα δαχτυλα κ ξερουν να προσβσλουν κ να μιώνουν τον αλλον.......τα χερια τους, οταν ερθει ωρα να πεσουν μπατσες στο δρομο, τοτε μενουν ακουνητα κ κανουν γαργαρα......

Υ.Γ. ΤΡελός Πάντων....

Status
Not open for further replies.
Back