Αυτό θα γίνει σε 7χρονια που θα επιτρέπονται μόνο τα ατσάλινα θα μείνουν μόνο 2.Σε λιγα χρονια φυσιγγια θα αγοραζετε απο 3 ατομα σε ολη την Ελλαδα . Σκεφτειτε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι για πυριτιδες στην Ελλαδα και ετοιμαστείτε
Αυτό θα γίνει σε 7χρονια που θα επιτρέπονται μόνο τα ατσάλινα θα μείνουν μόνο 2.Σε λιγα χρονια φυσιγγια θα αγοραζετε απο 3 ατομα σε ολη την Ελλαδα . Σκεφτειτε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι για πυριτιδες στην Ελλαδα και ετοιμαστείτε
Καλά !!!!! Είναι μάπα παιδιά μην την παρη κανενας!!!!Μην την διαφημίζεις ρε Ηλία, από τις 32αρες που μείνανε διαθέσιμες μόνο αυτήν θέλω να αγοράσω τον Οκτώβριο και φοβάμαι μην εξαντληθεί.
Μα καλά και εσυ τον Οκτώβριο περίμενες να την αγοράσεις; Εκτός αν έχεις πληροφορία για εκπτώσειςΜην την διαφημίζεις ρε Ηλία, από τις 32αρες που μείνανε διαθέσιμες μόνο αυτήν θέλω να αγοράσω τον Οκτώβριο και φοβάμαι μην εξαντληθεί.
Πιο πιθανο το κοβω αυτο το σεναριο !! Απο το να φερουν οι εισαγωγεις!!Κάποιος μου είπε ότι τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει πληθώρα πυρίτιδων, όλων των κατασκευαστών, σε πολύ προσιτές τιμές.
Στα...Jumbo...
Αλήθεια είναι την ίδια πληροφορείς έχω και εγώΚάποιος μου είπε ότι τις προσεχείς ημέρες θα υπάρχει πληθώρα πυρίτιδων, όλων των κατασκευαστών, σε πολύ προσιτές τιμές.
Στα...Jumbo...
Οι σπανιόλες όταν βρείς τα κουμπιά τους βγάζουν πολύ ωραία πράγματα .Με εξέπληξε πολύ θετικά η psb1 καινούργια κοπής μικρότερη σαν όγκος αλλά ποιο γκαζιαρα με αποτέλεσμα στην υγρασια να δουλευει πολύ καλά
Λαμπη απο την εμπειρια σου εχεις δει οτι μειονεκτουν καπου οι Ισπανικες σε σχεση με αλλες μονοβασικες π.χ Ιταλικες?Οι σπανιόλες όταν βρείς τα κουμπιά τους βγάζουν πολύ ωραία πράγματα .
Ευκολοδούλευτες ,σχετικά φθηνότερες καί συγχωρούν μικρολάθη .
Με την CSB1 καί PSB2 Ηλία άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να
πετύχω πράγματα σαν ιδιογομωτής .
Υπερτερούν σε ταχύτητες με πιο χαμηλά bars ειδικά με το δικό τους καψύλι το UEE .Λαμπη απο την εμπειρια σου εχεις δει οτι μειονεκτουν καπου οι Ισπανικες σε σχεση με αλλες μονοβασικες π.χ Ιταλικες?
Θα το ξανα δούμε άραγε;;;ειδικά με το δικό τους καψύλι το UEE .
Δεν νομηζο.688 θα δουλεψη σινεφοΘα το ξανα δούμε άραγε;;;![]()
Φυλάω καμια 200αρια, για στησιμο σε διασπορας στη μπεκατσα....για βίαιη ανάφλεξη.....Δεν νομηζο.688 θα δουλεψη σινεφο
Ναι μωρέ.. και εγώ δεν τις γουστάρω τις παλιό ΜΒ....αλλά τις παίρνω επειδή μου αρέσει το μπουκάλι.Συμφωνώ με τον Λάμπη, οι ισπανικές από τις mbx32 , mbx36 είναι καλύτερες.
Τωρα μου δηχνης οτη δεν εχεις γουστο.παρε μια psb2 την ρωζουλα,και βαλτη σε ενα μπουκαλη τζακ ντανιελς να δεις μπιπελο που θα γενη,ασε που θα σκωτονη τρελα μεταΝαι μωρέ.. και εγώ δεν τις γουστάρω τις παλιό ΜΒ....αλλά τις παίρνω επειδή μου αρέσει το μπουκάλι.![]()
Με τη csb1 δεν τα βρηκα μαζη της την psb1 την ξέρω από παλιά με ξέρω καιρούς γ@@@@ είχε θέματα στην μούχλα και υγρασια η καινούργια είναι διαφορετική θα δουμε και ποιο μετά να πεση η θερμοκρασια και αλλοΟι σπανιόλες όταν βρείς τα κουμπιά τους βγάζουν πολύ ωραία πράγματα .
Ευκολοδούλευτες ,σχετικά φθηνότερες καί συγχωρούν μικρολάθη .
Με την CSB1 καί PSB2 Ηλία άρχισα να πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να
πετύχω πράγματα σαν ιδιογομωτής .