Δεν είναι υπερβολή σε μισό κιλό πουλί #4 ??#4 μεγάλο και σίγουρο![]()
Μια και στον Άγιο Πέτρο
Σε πράσινο ( 1,5 κιλό) ??? RPG???

Υ.Γ. Και το #5 πολύ το θεωρώ....
Last edited:
Δεν είναι υπερβολή σε μισό κιλό πουλί #4 ??#4 μεγάλο και σίγουρο![]()
Μια και στον Άγιο Πέτρο
Εξαρτάται την απόσταση.Δεν είναι υπερβολή σε μισό κιλό πουλί #4 ??
Σε πράσινο ( 1,5 κιλό) ??? RPG![]()
Δεν είναι πολύ ... είναι νορμάλ τον χειμώνα και πάλι εξαρτάται από την απόσταση.Υ.Γ. Και το #5 πολύ το θεωρώ....
Δεν είναι υπερβολή σε μισό κιλό πουλί #4 ??
Σε πράσινο ( 1,5 κιλό) ??? RPG???
Υ.Γ. Και το #5 πολύ το θεωρώ....
Θέμα ασφάλειας είναι οκ;;;Εγώ προσωπικά όχι Νίκο. Όμως δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Σκέψου, ότι δεν θέλει πολύ να σφηνώσει ένα σκάι (ειδικά αν είναι ψιλό), ανάμεσα στον συγκεντρωτήρα και στον κάλυκα. Μετά μόλις το πατήσεις, δημιουργείται αυτό που βλέπεις, γιατί με την πίεση που θα εφαρμόσεις, θα σφηνώσουν κι άλλα.
Εεεμμμ,δεν σου φταίει κανένας!Σημερα πεταλωσα 3 φασσες...γιατι η μαλακια δεν παει στα βουνα...Δεν ξερω πως την ''ειδα''....και τους εριξα
Ν6 σκαγια....( ψηλωμενα τα πουλια ).
Εαν τους εριχνα Ν5 ή Ν4...τουλαχιστον η μια θα την ηταν στην βουρια...εαν δεν ηταν οι δυο...
Δεν παιζει ρολο το μεγεθος του θηραματος...η αποσταση παιζει σημαντικο ρολο Μητσαρα μου !!!![]()
Δεν τρέχει τίποτα!Θέμα ασφάλειας είναι οκ;;;
Εεεμμμ,δεν σου φταίει κανένας!
Αφού πας σε πουλιά που είναι "νοιασμενα" και σουλατσαρουν ψηλά,ξηγησου κάνα 5ρακι!
Ανοιχτό πεδίο είναι(υποθέτω)δεν χρειάζεσαι την αβάντα του πιο ψηλού σκαγιου.
Δεν πειράζει!
Αύριο...
Μόνο μην σκαγιωθηκε γεμάτα καμιά και ταισεις τα ποντίκια...![]()
Παντου το εχω δει...κ σε εμπορικα παλιοτερα κ σε δικα μου...δεν χαλαει ουτε η κατανομη με 3-4 σκαγια αλλα ουτε κι επικυνδυνο ειναι...how to upload photos to internet
Το εχει πάθει κάνεις αυτό; ;;
Ζ2μ15 ακοπος γύρισε κατά μέσα το ποτήρι στο τέλος και είναι απ εξω σκαγια
Και σκεφτόμουν μέσα στο μήνα να πάρω κάνα κιλό..Πάει και η mb32 ούτε ξερουμε ποτέ θα έρθει!!! Την πουτσισαμε!!! Πήρα λιγη psb1 που την ξέρω από παλιά…. Για την υγρασια θα αγωρασο και μια αποχη!!!!!!
Φοβαμε θα κλησουν την αγορά πυρητιδες σιγά σιγά .. έχει g3000 ακόμαΚαι σκεφτόμουν μέσα στο μήνα να πάρω κάνα κιλό..
Απ το κακό στο χειρότερο...
Εεε...δεν έχουνε μείνει και πολλές ακόμα...Φοβαμε θα κλησουν την αγορά πυρητιδες σιγά σιγά .. έχει g3000 ακόμα
Ρε βγάλε τη γριά στον στίβο και βάλε μέσα την χωνα!Πάει και η mb32 ούτε ξερουμε ποτέ θα έρθει!!! Την πουτσισαμε!!! Πήρα λιγη psb1 που την ξέρω από παλιά…. Για την υγρασια θα αγωρασο και μια αποχη!!!!!!
Θα την τιμήσω δέοντος φετος η αλήθεια είναι ότι την αγαπάει την psb1Ρε βγάλε τη γριά στον στίβο και βάλε μέσα την χωνα!
Τι υγρασίες και λελουδα?
Πάει και η mb32 ούτε ξερουμε ποτέ θα έρθει!!! Την πουτσισαμε!!! Πήρα λιγη psb1 που την ξέρω από παλιά…. Για την υγρασια θα αγωρασο και μια αποχη!!!!!!
Αυτό είναι σιγουρο!!!Σε λιγα χρονια φυσιγγια θα αγοραζετε απο 3 ατομα σε ολη την Ελλαδα . Σκεφτειτε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι για πυριτιδες στην Ελλαδα και ετοιμαστείτε