Kinigos
Moderator
Αυτές είναι οι χαμηλότερες!!Βάλτο στις χαμηλότερες που δουλεύει,για ρελι.
Αυτές είναι οι χαμηλότερες!!Βάλτο στις χαμηλότερες που δουλεύει,για ρελι.
NSI=nobel-sport-Italia!!! Λευτερη η VECTAN ειναι Γαλλικια ! τωρα αν εχει η βεκταν την νομπελ η η νομπελ την βεκταν δεν το γνωριζω!Η nobel sport δεν είναι ιταλική αλλά γαλλική
Η γαλλική Nobel sport ποιά φυσίγγια βγάζει?Η nsi sport italia είναι θυγατρική της γαλλικής nobel sport
Ένα για όλαΘα πω την τελευταια μου παρατηριση !! Στις ισπανικες μην δουλευετε καθολου το cx2000 δεν το γουσταρουνε καθολου!!!! Με το 616 και το 688 κατι γινεται !!! Το καταληλοτερο ειναι το uee (αλλα που θα το βρουμε !! ) ελπιζω να βγαλουνε και καψουλια οι μαλακες οι Ιταλοι που την αγορασανε ! Ηταν το πιο σταθερο καψουλι που εχω δουλεψει !
Η nsi sport italia είναι θυγατρική της γαλλικής nobel sport
Θα βγάλετε άκρη απόψε ή μετα τις γιορτές;;;Η γαλλική Nobel sport ποιά φυσίγγια βγάζει?
Δεν ξέρω! Ρωτάω!Θα βγάλετε άκρη απόψε ή μετα τις γιορτές;;;![]()
Μαλον τα fob !!!Η γαλλική Nobel sport ποιά φυσίγγια βγάζει?
Γιατι η vectan ! Βγαζει κανενα φυσιγγι ;Η γαλλική Nobel sport ποιά φυσίγγια βγάζει?
Η psb1 παντα μπαρουταρα ηταν το rotweill το ελληνικο! με αυτην ηταν και δουλευε με ολλους τους καιρους, με φουλ ομιχλες και με μειων θερμοκρασιες !!Εγώ ξέρω ότι την psb1 την πήρε η nsi και την έκανε μπαρουταρα… δεν μασάει πουθενά .. της πάει πολύ το 616 στο 1,65*32 κυνηγάς με ολλους τους καιρούς τα τσιχλια
Επίσης βγάζει τα TUNET.Όπως έχουν ήδη αναφέρει η μητρική εταιρία είναι Γαλλική.Η γαλλική Nobel sport ποιά φυσίγγια βγάζει?
Καμία σχεσει η παλιά με την καινούργια την παλιά την είχα δούλεψη πολύ και ξερό καλά τι ήταν… ήθελε πολύ φόρτωμα …Η psb1 παντα μπαρουταρα ηταν το rotweill το ελληνικο! με αυτην ηταν και δουλευε με ολλους τους καιρους, με φουλ ομιχλες και με μειων θερμοκρασιες !!
Για να δω εκλεισα δυο σετ απ με δραμια να δοκιμασω αφου την πενεψες τοσο ! 1,65χ 32 δουλευες και την παλια ; Ο γκαλαντι την εχει στους πινακες του 1,7χ32-33 την παλια και 2 με το μονοβολο το 32 αρι !Καμία σχεσει η παλιά με την καινούργια την παλιά την είχα δούλεψη πολύ και ξερό καλά τι ήταν… ήθελε πολύ φόρτωμα …
Μονοβολο η δραμια δεν φτιάχνω και δεν ξέρω να σου πω… την παλιά την δούλευα 1,70*33 και 1.80*34 και τα δυο σεταπ αυτά με την παλιά έκλαναν μέντες σε συνθηκες υγρασίας … μόνο με ξερό καιρό δουλευαν( στα οπλα μου)Για να δω εκλεισα δυο σετ απ με δραμια να δοκιμασω αφου την πενεψες τοσο ! 1,65χ 32 δουλευες και την παλια ; Ο γκαλαντι την εχει στους πινακες του 1,7χ32-33 την παλια και 2 με το μονοβολο το 32 αρι !