Εκεί που μένει αυτός δεν περνάς ούτε από έξω.που μενει?![]()
Εκεί που μένει αυτός δεν περνάς ούτε από έξω.που μενει?![]()
αυτος που το μέτρησε και το βρηκε τοσο?Παιδιά καλησπέρα είχα μια συζήτηση σειμερα με έναν κύριο ιδιογωμοτης πιάσαμε κουβέντα για τις διβασικες πυρίτιδες και μου λέει σε μια στιγμή ότι με την Σιπε cx2000 ή 686 1,75χ36 και το κλείσεις στα 57,50 ή 57 ότι ανεβάζει για πλάκα 1000 με 1200 μπαρ υπάρχει τέτοια περίπτωση??
Άμα το όπλον είναι Μάγνιουμ, όλα καλά...!1,75 ; sipe .Για προσεχετε .
Βέβαια και υπάρχει υπερβολή για διβασικη και αυτό το φορτίο.Απαραιτητα μαγκουμ όπλο αλλά αυτό το σετ απ που προβλέπει σε τι καιρικές συνθήκες ? Ποιο πολύ δοκιμαστικό παρά να το χρησιμοποιείςΠαιδιά καλησπέρα είχα μια συζήτηση σειμερα με έναν κύριο ιδιογωμοτης πιάσαμε κουβέντα για τις διβασικες πυρίτιδες και μου λέει σε μια στιγμή ότι με την Σιπε cx2000 ή 686 1,75χ36 και το κλείσεις στα 57,50 ή 57 ότι ανεβάζει για πλάκα 1000 με 1200 μπαρ υπάρχει τέτοια περίπτωση??
Μου είπε ότι είχαν στείλει κάποια στιγμή κάποιοι γνωστοί του φυσίγγια και μετρήθηκαν σε κανονακιαυτος που το μέτρησε και το βρηκε τοσο?
Συνηθως, ιδια χαρακτηριστικα προσφερουν απο κατανομές κ ταχύτητες...στη Maxus, θα τερειαξει ο GT όμως...ο Diamante συνεργάζεται πιο καλα με τους συμβατικους αυλους, κυρίως με 18.3 & 18.4 κ εχει κ καλύτερα σκοτώματα κατα τη γνώμη μου.Έφτιαξα με Tecna του 2011 αγωρα … 1,90* 36 με diamande21 σε κάλυκα Nobel sport 12/70/16 το ίδιο και σε κάλυκα cheddite με cx2000 για τα επερχόμενα κρυα.. για να δουμε τη θα κάνει ο diamanté αντί του gt21 που εβαζα
Καλησπέρα Ηλία........Έφτιαξα με Tecna του 2011 αγωρα … 1,90* 36 με diamande21 σε κάλυκα Nobel sport 12/70/16 το ίδιο και σε κάλυκα cheddite με cx2000 για τα επερχόμενα κρυα.. για να δουμε τη θα κάνει ο diamanté αντί του gt21 που εβαζα
Είναι για πολύ κρυο και - τα σεταπ Βαγγέλη δοκιμασμένο αλλά μεgt απλος άλλαξα συγκετροτηραΚαλησπέρα Ηλία........
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι η τέκνα λοτ 2011 γεμίζει 686 1,75x36 νομίζω ότι μετά το 2013 η δοσολογία είναι 1,90x36 με 688.........
Ξαναλέω ότι δεν είμαι σίγουρος για αυτό........
Όχι Κώστα ο diamanté πάει εξερετικα στην μαξους και με την psb1 και με την mb32Συνηθως, ιδια χαρακτηριστικα προσφερουν απο κατανομές κ ταχύτητες...στη Maxus, θα τερειαξει ο GT όμως...ο Diamante συνεργάζεται πιο καλα με τους συμβατικους αυλους, κυρίως με 18.3 & 18.4 κ εχει κ καλύτερα σκοτώματα κατα τη γνώμη μου.
@Kinigos μήπως εννοείς mb36? Ή την ανέφερες τυχαία για παράδειγμα?
Στη δεύτερη περίπτωση με μια Χ πυρίτιδα θα βγάλει σίγουρα λιγότερα μπαρ(ακτινικη τριβή).Οπότε μπορείς να φορτώσεις για να πάρεις μεγαλύτερες ταχύτητες στα ίδια μπαρ.
Έτσι πιστεύω...
Παράδειγμα αναφέρω με την mb32 απλά η ερώτηση είναι αν έχουμε ίδιες ταχύτητες και ίδια μπαρ με σκάγια είτε με δράμια γτ οι αναλογίες είναι ίδιες αλλά εννοείται ότι δράμια έχουν μεγαλύτερη μαζαΚαταρχήν γιατί να γεμίσεις την ΜΒ32 με 38 γραμμάρια γόμωση;
Κατά δεύτερον όχι δεν θα έχεις τις ίδιες μένουσες ταχύτητες δεδομένου ότι τα δράμια έχουν πολύ μεγαλύτερη μάζα και θα διατηρούν μεγαλύτερη ταχύτητα.
Δεν προκειτε να εχεις τις ιδιες ταχυτητες θα ειναι χαμηλοτερες !! Λογω λιγοτερης τρηβης απο οτι χρειαζεται για να καει σωστα ,και ενοειται λιγοτερες πιεσεις !! Μπορει να χρειαζεσαι μεχρι και 0,20-0,30 παραπανω πυρητηδα για να σου δωσει τις ιδιες ταχυτητεςΓνωριζεις μιπως τις διαφορές κατά πόσο παραπάνω θα είναι τα δράμια σε μπαρ και ταχύτητα?