Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ρε παιδιά βλεπο αντιπαραθέσεις και τσακομους,και χαλιεμε,τη έχετε να μηρασετε???εδώ μπενουμε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που έχουμε να ξεδοσουμε Όχη να χαλαστουμε.ο καθένας μας έχει διάφορες άποψης καλές κακές αυτές είναι.τα προβλήματα της ζωής να σας απασχολούν,όλα τάλα είναι για να λέμε.ψαχνο ληγη Ιερεμία να ξεφηγο καθημερινά από αυτήν την κολοζωη που ζούμε,η γυνεκαμου παλευη τελευτεο στάδιο καρκίνο λαιμό και κεφάλι, άδεια φέτος δεν βγάζω δεν έχω καμία όρεξη να κυνιγησο,αυτοκίνητο γιοκ, κάηκε ο κινητήρας πουθενά δεν έχω να ξεδοσο ,μόνο το φορουμ έμεινε να βλεπο εσάς να βγείτε στην φύση να σας θαυμάζω.να μηλαο Κάπος να ξεφευγο.ολοι περαστικοί είμαστε στα πάντα.ζητο συγνώμη από ολουσας για αυτό το μακροσκελές μηνιμα αλά ειθελα να σάς πω οτη ο καθένας κουβαλάει τον δηκοτου σταυρό μην κρίνουμε στα πάνω το βάθος τη είναι.ευχαρηστο
Κουράγιο και δύναμη Γιάννη. Τα έχει αυτά η πουτανα η ζωή. Τα έζησα 3 χρόνια με τη μάνα μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και τις ατέλειωτες ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου για μένα το φόρουμ ήταν συντροφιά.

Καλησπέρα στην παρέα και καλή έναρξη να έχουμε κοντεύουν οι μέρες μήπως έχει παρατηρηθεί από κάποιον διαφορά στην παλιά psb maxam με την καινούργια Nobel όσο αναφορά δοσολογίες και καψούλια ;
1,65*32 για έναρξη είσαι οκ η καινούργια είναι γκαζιαρα συγκετροτυρες εγώ βάζω diamante 21 και Giovanni 22 από καψουλια το 616 μου αρεση περισσότερο αλλά και το cx2000 της πάει

1,65*32 για έναρξη είσαι οκ η καινούργια είναι γκαζιαρα συγκετροτυρες εγώ βάζω diamante 21 και Giovanni 22 από καψουλια το 616 μου αρεση περισσότερο αλλά και το cx2000 της πάει
Δεν είχα την παλιά psb1 της maxam για να συγκρίνω με την νέα psb1 από nsi αλλά δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι στην πυρίτιδα εκτός από το λοτ φυσικά που είναι νέα παραγωγή. Πιστεύω ότι και η νέα psb1 από nsi κατασκευάζεται από το ίδιο εργοστάσιο της maxam με τις ίδιες προδιαγραφές.

Από την παλιά maxam είχα την csb5 η οποία σε σχέση με την καινούργια psb5 από nsi η καινούργια είναι σίγουρα πιο δυνατή. Στις ίδιες ακριβώς συνταγές η psb5 μου δίνει έως και 30m/s σε V1,5. Όμως η csb5 είναι διαφορετική πυριτιδα οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με παλιά psb5 από maxam.

Αυτό που μπορώ να πω για να βοηθήσω είναι ότι η καινούργια psb1 στην συνταγή
12/68,5 UEE 1,70x31 τασκωφ 20 9,5 νούμερο σκαγιων με 8στερο πεντασταδιακο στα 56,5mm μου δίνει μέσο όρο ταχύτητα V1,5 412m/s .
Ακριβώς η ίδια συνταγή με cx2000 καψουλι μου δίνει μέσο όρο ταχύτητα V1,5 406m/s.

Οπότε εξακολουθεί να θέλει δυνατά καψουλια όπως UEE και 688 ακριβώς όπως ήθελαν και οι παλιές της maxam. Πιστεύω λοιπόν ότι έχουν ίδιες προδιαγραφές απλά σε αυτό το νέο λοτ από την nsi είναι πιο ζωηρές-δυνατες.

Δεν είχα την παλιά psb1 της maxam για να συγκρίνω με την νέα psb1 από nsi αλλά δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι στην πυρίτιδα εκτός από το λοτ φυσικά που είναι νέα παραγωγή. Πιστεύω ότι και η νέα psb1 από nsi κατασκευάζεται από το ίδιο εργοστάσιο της maxam με τις ίδιες προδιαγραφές.

Από την παλιά maxam είχα την csb5 η οποία σε σχέση με την καινούργια psb5 από nsi η καινούργια είναι σίγουρα πιο δυνατή. Στις ίδιες ακριβώς συνταγές η psb5 μου δίνει έως και 30m/s σε V1,5. Όμως η csb5 είναι διαφορετική πυριτιδα οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με παλιά psb5 από maxam.

Αυτό που μπορώ να πω για να βοηθήσω είναι ότι η καινούργια psb1 στην συνταγή
12/68,5 UEE 1,70x31 τασκωφ 20 9,5 νούμερο σκαγιων με 8στερο πεντασταδιακο στα 56,5mm μου δίνει μέσο όρο ταχύτητα V1,5 412m/s .
Ακριβώς η ίδια συνταγή με cx2000 καψουλι μου δίνει μέσο όρο ταχύτητα V1,5 406m/s.

Οπότε εξακολουθεί να θέλει δυνατά καψουλια όπως UEE και 688 ακριβώς όπως ήθελαν και οι παλιές της maxam. Πιστεύω λοιπόν ότι έχουν ίδιες προδιαγραφές απλά σε αυτό το νέο λοτ από την nsi είναι πιο ζωηρές-δυνατες.
Εγώ την εστεισα με 688 και δεν μου άρεσε με άλλοι φιλοσοφία ρελιασματος όμως

Ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια παιδιά και για την άμεση ανταπόκριση ένα μπούσουλα ήθελα ,γιατί την παλιά την δούλεψα πολύ αλλά δεν έχω ταχοφραφο για να δω πως δουλεύει η καινουρια !
Οτι χρειαζεσαι Γιαννο να το λες....κ πολυ θα ηθελα να μας πεις κ τη γνωμη σου απο το τερεν οταν μπορεσεις....

Ευχαριστώ παρά πολύ για την βοήθεια παιδιά και για την άμεση ανταπόκριση ένα μπούσουλα ήθελα ,γιατί την παλιά την δούλεψα πολύ αλλά δεν έχω ταχοφραφο για να δω πως δουλεύει η καινουρια !
Εγώ δύο συνταγές ίδιες που έστησα, δεν είδα διάφορες ουσιαστικές στα 31 γρ στον ταχογραφο... Ομοίως κ στον πίνακα.... ίσως της nsi είναι ένα κλίκ πιο ζωηρή αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα σαφές συμπέρασμα...

Last edited:
Καλημερα σε ολους...... Χρονια πολλα!!!
Εφτιακα να δοκιμασω το εξης για παπι και γιατι οχι και φασα.....
Super fiocchi 12/69 615 sipe 1,65x34 No 5n aguilla 22 6* 57,40mm
Πως σας φαινεται????View attachment 89971View attachment 89972
Με gt21 το έχω φτιάξει, γρήγορο κ ζωηρό... Λογικά με τον 22 θα είναι ακόμα πιο σέρτικο....

Status
Not open for further replies.
Back