Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Προς ιδιογομωτες...
Με ποιες πυριτιδες κανατε εναρξη σημερα;;
Τι συμπεριφορα ειχαν στο 1ο πρωινο του Αυγούστου με την αρκετη υγρασία;;;
Ποια γνωμη σχιματισατε γενικοτερα;;;
Με s4 και δούλεψε καλά παρόλο την υγρασία. Την έχω όμως εξτρά χαρτάκι έμφραξης γιατί με πούλησε όταν την πρωτοπήρα.

Δεν κόβω και ρελιαζω ψηλότερα όχι κάτω 57,7
Εγώ ρελιαζα τα πάντα 57.8 χωρίς ποτέ να κόβω κάλυκα και να μειώνω συνολικά την ογκομετρία .Απλά ανάλογα το βάρος γόμωσης επέλεγα την σωστή έμφραξη σε ύψος αφήνοντας πάντα και σταθερά 11/12 mm κενό χώρο .Όσο στανταρεις κάποια πράγματα τόσο ποιο γρήγορα φτάνεις στο σωστό φυσίγγι για το ντουφέκι σου και δε βασανίζεται με ένα κάρο δοκιμές.

Εγώ ρελιαζα τα πάντα 57.8 χωρίς ποτέ να κόβω κάλυκα και να μειώνω συνολικά την ογκομετρία .Απλά ανάλογα το βάρος γόμωσης επέλεγα την σωστή έμφραξη σε ύψος αφήνοντας πάντα και σταθερά 11/12 mm κενό χώρο .Όσο στανταρεις κάποια πράγματα τόσο ποιο γρήγορα φτάνεις στο σωστό φυσίγγι για το ντουφέκι σου και δε βασανίζεται με ένα κάρο δοκιμές.
Το 90% των φυσιγγιων που χρησιμοποιω στο 57,70 εως 58,00 ,πολυ λιγα 57,50 και ελαχιστα 57,00

Τι να σου πω?
Την έχω δει να κολωνει μόνο σε πολύ υγρασία.
Τα ρίχνει και τότε,αρκετά ματωμένα ομως.
Σε ζεστή και κρύο,δεν μου έχει πει όχι.
Έχει θέμα στην υγρασία όντος ακόμα και στο 1,80*34 απλός δεν ..

Άν έβαλες δοσολογία νορμάλ για κανονικό πλαστικό βύσμα το σκότωσες το φυσίγγι .
12/70. 688 s4 1,5 x 32 χαρτάκι gualandi19. Ν°9 σκάγια
Εχθές πήρα τρυγόνι στα 35 περίπου μέτρα πατσαβούρι. Η απόσταση δεν είναι στο περίπου γιατί ήταν πάνω από την κολώνα ρεύματος με από εκεί που καθόμουν.
Από υγρασία εχθές καθόσουν και ίδρωνες και τα πάντα έσταζαν με την συννεφιά μετά από βροχή μέχρι και τις οκτώμισι.
Πώς κρίνεις ότι το σκότωσα το φυσίγγι;

12/70. 688 s4 1,5 x 32 χαρτάκι gualandi19. Ν°9 σκάγια
Εχθές πήρα τρυγόνι στα 35 περίπου μέτρα πατσαβούρι. Η απόσταση δεν είναι στο περίπου γιατί ήταν πάνω από την κολώνα ρεύματος με από εκεί που καθόμουν.
Από υγρασία εχθές καθόσουν και ίδρωνες και τα πάντα έσταζαν με την συννεφιά μετά από βροχή μέχρι και τις οκτώμισι.
Πώς κρίνεις ότι το σκότωσα το φυσίγγι;
Δέν θα συναντήσεις πουθενά αυτή την πρακτική .Χαρτονάκι καί απο πάνω βύσμα .
Όμως η δοσολογία σου είναι τσιμπημένη 688 1.50 για 32 γρ γι'αυτό καί σου δουλεύει .
Η S4 είναι ίσως η κατ'εξοχήν πυρίτιδα της υγρασίας φίλε .

Status
Not open for further replies.
Back