Αρα Νικο μονο με τεκνα γεμιζονται αντε και με καμια sp8 !!!Καλημερα φιλε....!!!!! 44 γραμμαρια Ν4 και η ογκομετρια για πάρτη σου !!!
View attachment 51318
View attachment 51319
View attachment 51320
Η Ογκομετρια με ΤΕΚΝΑ και drago14...
Moνο με μεγαλου ογκου πυριτιδα δεν βγαινει η ογκομετρια ΠΧ - Μ92ς - ΜG2 -κτλ -κτλ.
Αρα Νικο μονο με τεκνα γεμιζονται αντε και με καμια sp8 !!!
Στο εχω ξαναπει ειμαι αντιθετος σε αυτη την λογικη να "φορτωνεις" τον 70 αρη ενω μπορεις να παρεις λιγοτερα μπαρ και καλητερο γενικα φυσιγγι σε 76 αρη καλυκα ,εδω εγω φτιαχνω 36αρια και 38 αρια σε 76 αρη καλυκα για παπια !!Μητσαρα μου.....δεν εισαι ''χθεσινος''.....εννοω γνωριζεις απο ιδιογομωση....
Εμεις οι ιδιογομωτες και με μεγαλου ογκου πυριτιδα μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε με
διαφορετικο στησιμο στο φυσιγγιο...
Αυτο που εγραψε ποιο πανω ο Λευτερης ( elvas ) ΙΣΧΥΕΙ φιλε !!!
Για τις εταιρειες και εμπορικα τα πραγματα αλλαζουν...
Πόσες στοιβάδες σκάγια είναι έξω από τον συγκεντρωτηρα?Καλημερα φιλε....!!!!! 44 γραμμαρια Ν4 και η ογκομετρια για πάρτη σου !!!
View attachment 51318
View attachment 51319
View attachment 51320
Η Ογκομετρια με ΤΕΚΝΑ και drago14...
Moνο με μεγαλου ογκου πυριτιδα δεν βγαινει η ογκομετρια ΠΧ - Μ92ς - ΜG2 -κτλ -κτλ.
Πόσες στοιβάδες σκάγια είναι έξω από τον συγκεντρωτηρα?
Ομολογο πως δεν το ηξερα πως τοσα γραμμαρια μπορουν να λειτουργεισουν σε 70mm καλυκα.Και τα 46γραμ. γεμίζονται σε 70άρη κάλυκα, αν θέλεις.
Στο εχω ξαναπει ειμαι αντιθετος σε αυτη την λογικη να "φορτωνεις" τον 70 αρη ενω μπορεις να παρεις λιγοτερα μπαρ και καλητερο γενικα φυσιγγι σε 76 αρη καλυκα ,εδω εγω φτιαχνω 36αρια και 38 αρια σε 76 αρη καλυκα για παπια !!
Ομολογο πως δεν το ηξερα πως τοσα γραμμαρια μπορουν να λειτουργεισουν σε 70mm καλυκα.
Κάτω από 700bar στα 46gr με SP2 ... μια χαρά
Βασίλη,
Πριν αρκετά χρόνια οι 3 μεγάλοι της Αμερικής φτιάχναν τέτοια.
Τελευταία δεν τα βλέπω στους καταλόγους τους.
Μάλλον δεν υπήρξε ικανό αγοραστικό ενδιαφέρον.
366μ/δ Νίκο.
Νίκο, είναι #3.Ποια ειναι η γνωμη σου ?? Δεν το θεωρεις αργό ??
Ναι αλλα με sp2 η οποια δεν καιγεται καλα στον 12/76 ουτε στα 52 γρ ,και ειναι πολυ αργη πυριτηδα για πιστολια !!!Κάτω από 700bar στα 46gr με SP2 ... μια χαρά
Νίκο, είναι #3.
Για τι θήραμα, στα πόσα μέτρα το θεωρείς αργό ;
#3Ναι αλλα με sp2 η οποια δεν καιγεται καλα στον 12/76 ουτε στα 52 γρ ,και ειναι πολυ αργη πυριτηδα για πιστολια !!!