Δοκιμασε τοτε με 2000 η 688 στα 34 35 γρ με 160 165 σε ρελι ειναι δυνατή τουφεκια και δεν κρεμαει ευκολα δοκιμασε και βλεπεις.Στα μέτρα μου είναι.. προσκοπευση δεν ριχνω μέσα στα πυκνά λογκια είναι νουφεκιας σήκωμα βαρεμα.
Δοκιμασε τοτε με 2000 η 688 στα 34 35 γρ με 160 165 σε ρελι ειναι δυνατή τουφεκια και δεν κρεμαει ευκολα δοκιμασε και βλεπεις.Στα μέτρα μου είναι.. προσκοπευση δεν ριχνω μέσα στα πυκνά λογκια είναι νουφεκιας σήκωμα βαρεμα.
Και με 2000 και 616 και 686 και 615 έχω ρίξει και 1.65x34 έχω ρίξει απλά όλα ζωντανά..Δοκιμασε τοτε με 2000 η 688 στα 34 35 γρ με 160 165 σε ρελι ειναι δυνατή τουφεκια και δεν κρεμαει ευκολα δοκιμασε και βλεπεις.
Γι αυτό ο ξάδερφος βάζει #3.Συμβαίνει κ με πολλά παραπάνω σκάγια να πέφτουν ζωντανά.
Πριν λίγα χρόνια έναρξη πέρδικας με θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς έκανα ένα πουλί κόσκινο κυριολεκτικά στα +-20 μέτρα κ έπεσε ολοζώντανο μετά από 50 μετρα + το κυνηγητό με το σκυλι αλλά 30 μετρα.
Φυσίγγι με sipe στα 35γρ νο7
Νίκο κάνε μου μια χάρη ρε φίλε ... για το 8άρι στην μπεκάτσα συμφωνώ απόλυτα.Με τα σκάγια έχω κατασταλάξει 8αρι μπεκάτσα 7αρι πέρδικες είσαι στα καλύτερα...
34Χ10.για το 8άρι στην μπεκάτσα συμφωνώ απόλυτα.
Κάτι ξέρει ο ξάδερφος (όπως πάντα άλλωστε).Γι αυτό ο ξάδερφος βάζει #3.
No mercy ...
Βασίλη στο 5ρι διαφωνώ μαζί σού..Νίκο κάνε μου μια χάρη ρε φίλε ... για το 8άρι στην μπεκάτσα συμφωνώ απόλυτα.
Γέμισε ότι φυσίγγι θες αλλά βάλε #5 στην πέρδικα και πες μου.
Ότι φυσίγγι δεν σου έχει δουλέψει κάντο #5.
Για εμένα αυτό είναι το σκάγι της πέρδικας.
Lambro κίτρινο διασποράς #8.34Χ10.
Το παλιό ήταν καλό το νέο είναι σερπατιναLambro κίτρινο διασποράς #8.
Έχω ακόμα, θες να σου δώσω ?
Γι'αυτό έγινες γουρουνας?Lambro κίτρινο διασποράς #8.
Έχω ακόμα, θες να σου δώσω ?
Νίκο κάνε μου μια χάρη ρε φίλε ... για το 8άρι στην μπεκάτσα συμφωνώ απόλυτα.
Δεν ξέρω αποστάσεις που τουφεκάς ... δεν φημίζομαι για την προτίμησή μου σε ψιλά σκάγια.Βασίλη στο 5ρι διαφωνώ μαζί σού..
7½ 7 και 6αρι για λίγο ποιο μακριά..
Εχω κανει πολλές πέρδικες και οι περισσότερες είναι με 7½ φίλε μου
Εχω κανει και με 9αρια διασποράς αναμικτο τόπο με μπεκάτσες..
Και στο ξανα λεω με την σοκολ δεν είχα θέμα ποτεεεεεεεεεεεεεε.
#4 #3Αντε....κανονισε και εσυ να με μουρλανεις ....
Και στον λαγο τι να βαλει βολια και του ριξει ???![]()
Δεν ξέρω αποστάσεις που τουφεκάς ... δεν φημίζομαι για την προτίμησή μου σε ψιλά σκάγια.
Για πέρδικα δεν θα έπαιρνα 7άρι μαζί μου.
Βέβαια αν τις κατεβάζεις με άλλα φυσίγγια έπρεπε να τις κατεβάζεις και με τα δικά σου ... σε αυτό συμφωνώ.
Εκ πείρας θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κάνεις λάθος........ Το έχω τσεκαρει...... Το καλύτερο νούμερο για πέρδικα είναι το 7 & το 7,5 ........ Πίστεψέ με έχω πολλές "ώρες πτήσης" σ αυτό το κυνήγι.........Νίκο κάνε μου μια χάρη ρε φίλε ... για το 8άρι στην μπεκάτσα συμφωνώ απόλυτα.
Σε πιστεύω αλλά δεν νιώθω ασφαλής ...Εκ πείρας θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κάνεις λάθος........ Το έχω τσεκαρει...... Το καλύτερο νούμερο για πέρδικα είναι το 7 & το 7,5 ........ Πίστεψέ με έχω πολλές "ώρες πτήσης" σ αυτό το κυνήγι.........