Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
8_astero.jpg

Κερνάω τα τσιχλόνια σοκολατάκια CSB1 1.70 32 sg19 με πολλή πολλή αγάπη κ στοργή .love1.

Μου αρεσει το στησημο......μαλλον εχεις πιασει το νοημα....πιο στροφειο ειναι...???

Αξία ανεκτήμητη τα παλαιά παραδοσιακά εργαλεία. Νοσταλγικά χρόνια που θηράματα υπήρχαν αλλά δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά μέσα. Τώρα δεν έχουμε θηράματα και μας φταίνε τα υλικά και οι κάννες!!!
Τώρα θέμε την κάννη όπτιμα και το τσοκ να γρατζ'νάει λέμεεεε .sarcastic.

Στέλιο τι να πω φίλε, όπλα, παλιά φυσίγγια, μηχανές .RESPECT.
Τώρα που βλέπω τους κάλυκες το φυσιγγι του εικοσαριου σίγουρα είναι ιδιογομωσης, φαινόταν και από το χαρτάκι του μερακληδικα πράγματα.

Γισ οσουσ δουλευουν διασπορασ δοκιμαστε σε καλυκα maxam με 688 καψουλι .csb1 1,65× 32 με καρδαρα 19 διασπορεα...εξερετικο σεταπ.το εχω δοκιμαση τον τελευταίο μηνα σε απογευματινο καρτερι που μου έρχονται κοντα τα πουλια με πολυυυϋ καλα αποτελεσματα..δεν καταλαβενη ουτε υγρασια ουτε κρυο.σημερα εχτεσ με υγρασια 100% και νοτια τα σμπαραλιαζε τα πουλια

Γισ οσουσ δουλευουν διασπορασ δοκιμαστε σε καλυκα maxam με 688 καψουλι .csb1 1,65× 32 με καρδαρα 19 διασπορεα...εξερετικο σεταπ.το εχω δοκιμαση τον τελευταίο μηνα σε απογευματινο καρτερι που μου έρχονται κοντα τα πουλια με πολυυυϋ καλα αποτελεσματα..δεν καταλαβενη ουτε υγρασια ουτε κρυο.σημερα εχτεσ με υγρασια 100% και νοτια τα σμπαραλιαζε τα πουλια
Mέ 100% υγρασία ατμόσφαιρα το κεφάλι σου Ηλία δέν σμπαραλιάστηκε ; ha haaa

Στέλιο τι να πω φίλε, όπλα, παλιά φυσίγγια, μηχανές .RESPECT.
Τώρα που βλέπω τους κάλυκες το φυσιγγι του εικοσαριου σίγουρα είναι ιδιογομωσης, φαινόταν και από το χαρτάκι του μερακληδικα πράγματα.
Σε ευχαριστώ πολύ!.well done.
Κρυμμένα σε μια ντουλάπα ήταν...Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ προσωπικά.

Διασπορεας από φυσίγγι εμπορίου,άνοιξα ένα φυσίγγι να δω τα υλικά κ τον βρήκα με τον σταυρο του στον πάνω μέρος "στραπατσαρισμενο"
Βρήκα έναν δευτερο από δικό μου φυσίγγι στο κυνήγι κ ήταν το ιδιο(τα πέταλα είχαν ανοίξει όπως πρέπει)..
Άνοιξα έναν ακόμα πριν λίγο κ το ιδιο ακριβώς..
Κακή κατασκευή η υπερβολικό πάτημα ??Και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επειρεασει την τουφεκιά..
Στην πράξη όμως δεν κατάλαβα υπερβολικό λάκτισμα η κάτι άλλο περίεργο..και από απόδοση εξαιρετικότατα..

Διασπορεας από φυσίγγι εμπορίου,άνοιξα ένα φυσίγγι να δω τα υλικά κ τον βρήκα με τον σταυρο του στον πάνω μέρος "στραπατσαρισμενο"
Βρήκα έναν δευτερο από δικό μου φυσίγγι στο κυνήγι κ ήταν το ιδιο(τα πέταλα είχαν ανοίξει όπως πρέπει)..
Άνοιξα έναν ακόμα πριν λίγο κ το ιδιο ακριβώς..
Κακή κατασκευή η υπερβολικό πάτημα ??Και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επειρεασει την τουφεκιά..
Στην πράξη όμως δεν κατάλαβα υπερβολικό λάκτισμα η κάτι άλλο περίεργο..και από απόδοση εξαιρετικότατα..

Του Καρδαρά πρέπει να είναι, ε? Ο Gualandi χωρίζεται σε 2 πέταλα, οχι 4 !!!
Το τσαλάκωμα μπορεί να το παθαίνει κι από τη μηχανή που τον καθίζει στον κάλυκα. Το πάθαινε και εμένα ο Gualandi όταν γέμιζα με τη LEE, και έκανα πατέντα για να μην τσαλακώνει ... (Ένα κέρμα 1 λεπτού πάνω στο σταυρό, και μοιράζεται η πίεση ομοιόμορφα πάνω του από την σωλήνα που τον κατεβάζει στον κάλυκα, και όχι μόνο σε 4 σημεία).

Status
Not open for further replies.
Back