Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης

Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια

Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια
Βάλε sg19

Καλησπέρα!!
Το στήσιμο με 688 ειναι θεωρω για ποιο πολυ κρύο τερεν (δε ξερω τι κυνηγας).
Το 688 αρχικως, ευθύνεται για το απότομο άναμα της πυρίτιδας κ σε 2η φαση ο Τασκώφ που ειναι σκληρο βύσμα...το κλεισιμο στα 57.50 ειναι μια χαρά!!

Απο το 68.5 αρχικο υψος καλυκα, τσέκαρε σε παρακαλώ, τον ΚΕΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ σου...απο τα σκάγια ως τα χείλει του καλυκα...ποσα (mm) είναι;;;

Είναι πιο νευρική η νέα psb1 !
Ξεκινά από 1.60-65 τα 32 και με πιο μαλακό καψούλι

Κι εγω θα σου προτεινα να μειωσεις την πυριτιδα και να χρησιμοποιησεις συγκεντρωτηρα gualandi sg 19 που σου προτεινε ο Αρης και επισης δοκιμασε με καψουλι 616.......
Δηλαδη 616 1,70x33 sg 19 6* 57,80mm

εγω δεν χαλαω φυσιγγια ιδιογομοση σε δοκιμες , η ακομα χειροτερα ετοιμα φυσιγγια , που αυτα τσαμπα τα χαλας , γιατι μετα δεν ξερεις εαν τα ξανα παρεις αν θα ειναι ιδια , εαν μου πουν ενα σεταπ , η εαν διαβασω καπια αναλογια , το φτιαχνω και το ριχνω κατευθιαν στο θηραμα , εκει θα δω εαν ειναι καλο η κακο , και οχι στο ντενεκε .
Δεν μιλάω για εμπορίου. Μιλάω για ιδιογομοση. Έχω αντιγράψει σεταπ και έχω πάει για κυνήγι κατευθείαν χωρίς δοκιμή και είναι πάρα πολύ καλό. Οπότε στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί. Όμως υπάρχει ένα αλλά. Κοίτα πως το βλέπω για να πας μπροστά, εφόσον ξέρεις τα βασικά και τους κανόνες. Πρέπει να φτιάξεις εσύ ο ίδιος το δικό σου σεταπ χωρίς αντιγραφή, να πάρεις την δοσολογία από τον πίνακα και να το φτιάξεις ο ίδιος, να κάνεις τα λάθη σου γιατί δεν γίνεται να μην κάνεις λάθη, να βρεις μόνο σου τη δεν πάει καλά και να το διορθώσεις, για να καταλάβεις τη κάνεις, και γιατί το κάνεις. Γιατί αν δεν πειραματιστής δεν πρόκειται να πας μπροστά. Όπως είχα συμμαθητές που ήταν όλο αντιγραφή, και μέναν στην ίδια τάξη. ;)

ενταξη εαν θες να φτιαξης το σουπερ φυσιγγιο τοτε συνεχεια πειραματιζεσε ξοδευεις χρονο και χρημα και ψαχνεις και δοκιμαζεις , εγω συμπαθω τα νορμαλ φυσιγγια σε νορμαλ αποστασης , ουτε ποιο κοντα στα 20 μετρα θελω φυσιγγιο , ουτε ποιο μακρια απο τα 40 μετρα , οσο για την αντιγραφη ολοι αντιγραφουμε , γιατι η καθε πυριτηδα εχει της δικιες της δοσολογιες που πρεπει να ακολουθουμε πιστα για να μην υπερβαινουμε σε πιεσης .

Άλλαξε κάψουλι 616

εγω με αυτα τα υλικα που εχω , και με την κυνηγετικη φτωχια που υπαρχει περναω 5 με 6 χρονια , αφου ριχνω το χρονο μεσο ορο απο 500 μεχρι το πολυ 700 φυσιγγια + οτι εχω και ετοιμα παλια 25ετιας , που μια χαρα πεφτουν , γιατι τα εχω σε καλο μερος χωρις υγρασια

εχω ακομα και ενα κιλο ακουιλα SV για 24 γραμμαρια , μια χαρα την ριχνω με το εγλεζικο κοκκοροντουφεκο σε 65αρι καλυκα κομενω ,με CX2000 1,25 συγκερωτηρα gt 23 με 24γραμμαρια σε αστερι κλεισμενο στα 54χιλιοστα με πεντε σταδια , και κανω και οικονομια με τα 24 γραμμαρια , γεμιζω και με την D8 την 28αρα με 65αρι καλυκα cx2000 και 1,35 με 28 συγκερωτηρα CT 19 αστερι 54χιλιοστα με πεντε σταδια

Back