Βάλε sg19Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια
Καλησπέρα!!Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια
Είναι πιο νευρική η νέα psb1 !Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια
Κι εγω θα σου προτεινα να μειωσεις την πυριτιδα και να χρησιμοποιησεις συγκεντρωτηρα gualandi sg 19 που σου προτεινε ο Αρης και επισης δοκιμασε με καψουλι 616.......Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια
Δεν μιλάω για εμπορίου. Μιλάω για ιδιογομοση. Έχω αντιγράψει σεταπ και έχω πάει για κυνήγι κατευθείαν χωρίς δοκιμή και είναι πάρα πολύ καλό. Οπότε στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί. Όμως υπάρχει ένα αλλά. Κοίτα πως το βλέπω για να πας μπροστά, εφόσον ξέρεις τα βασικά και τους κανόνες. Πρέπει να φτιάξεις εσύ ο ίδιος το δικό σου σεταπ χωρίς αντιγραφή, να πάρεις την δοσολογία από τον πίνακα και να το φτιάξεις ο ίδιος, να κάνεις τα λάθη σου γιατί δεν γίνεται να μην κάνεις λάθη, να βρεις μόνο σου τη δεν πάει καλά και να το διορθώσεις, για να καταλάβεις τη κάνεις, και γιατί το κάνεις. Γιατί αν δεν πειραματιστής δεν πρόκειται να πας μπροστά. Όπως είχα συμμαθητές που ήταν όλο αντιγραφή, και μέναν στην ίδια τάξη.εγω δεν χαλαω φυσιγγια ιδιογομοση σε δοκιμες , η ακομα χειροτερα ετοιμα φυσιγγια , που αυτα τσαμπα τα χαλας , γιατι μετα δεν ξερεις εαν τα ξανα παρεις αν θα ειναι ιδια , εαν μου πουν ενα σεταπ , η εαν διαβασω καπια αναλογια , το φτιαχνω και το ριχνω κατευθιαν στο θηραμα , εκει θα δω εαν ειναι καλο η κακο , και οχι στο ντενεκε .
Και 616 θα έλεγα εγώ...Βάλε sg19
Άλλαξε κάψουλι 616Καλησπέρα θα ήθελα λίγο βοήθεια κάνω το έξεις psb1 688 1.75x33 v7 τασκοφ 22 στα 57.50 από 68.50 κάλυκας Νόμπελ σπορτ και το ίδιο σε ν6 το θέμα μου είναι ότι μου βγαίνει νευρικό τι θα αλλάζατε σε αυτό κάψουλη συγκεντροτηρας να πω ότι η psb1 είμαι η καινούργια
Μια από τα ίδια φίλε μου και γω τελειωνω ότι υλικά εχω και στοπ δεν θα μας δουλεύουν...Από κάτι τέτοια σταμάτησα εδώ και 3 χρόνια να γεμίζω. Αυτό λέγεται νταβατζιλίκι κύριοι!!View attachment 94841
Στα ίδια και εγώΜια από τα ίδια φίλε μου και γω τελειωνω ότι υλικά εχω και στοπ δεν θα μας δουλεύουν...
Τις psb δεν τις φτιάχνει πλέον η nobel sport ? Αφού εισαγωγέας της nobel sport είναι άλλος αυτές πως τις εισάγει ο κυργιας ;Κύργιας γαρ, μη φτωχύνει το παιδί.
Ποιός είναι ο άλλος;Τις psb δεν τις φτιάχνει πλέον η nobel sport ? Αφού εισαγωγέας της nobel sport είναι άλλος αυτές πως τις εισάγει ο κυργιας ;
Ο ΝαυπλιώτηςΠοιός είναι ο άλλος;