Προτείνω λοιπόν την Κυριακή 15/4 να τα πούμε στο σκοπευτήριο Δρακόντιο, να ρίξουμε τις τουφεκιές μας και μετά να πιούμε ένα κρασάκι μετά συνοδείας κοψιδίων!
Εγω νομιζω πως δεν θα μπορω,απο εκεινο το ΣΚ και μετα θα παρω ρεπο
Θα μας ερθεις;Μπραβο και γρήγορα.Μην το λιβανίζεται πολύ και αμπελοφιλοσοφείτε.
Κανονίστετο .....
Που ναρθω ρε φίλε .....δύσκολο.Θα μας ερθεις;
Μεσα και γω για 14-15.Προτείνω λοιπόν την Κυριακή 15/4 να τα πούμε στο σκοπευτήριο Δρακόντιο, να ρίξουμε τις τουφεκιές μας και μετά να πιούμε ένα κρασάκι μετά συνοδείας κοψιδίων!
καταρχας παιδες εας δουμε πωσα ατωμα ενδιαφερωνται για μια συναντηση,,,,,και μετα θα δουμε πως βωλευη να ωρησουμε μια ημερομηνια,,,,σηγουρα ειναι λιγο δυσκολα σε ολουσμας.xm. ωπος και σε μενα δηλ,καθε σαβκυριακο εχω ραντευβου μια με την ανουλα μια με την μαρια μια με την στελα,,,,αλλα καπια θα ριξω και θα κανωνησω να βρεθουμεεεε
Εσυ να μην χάσεις ,οπου γαμος και γιορτη....οπωτε το κανωνησεται ειμαι μεσα απο τους πρωτουςςςςς
Οι κυνηγοί δεν λενε ψεματαΝα αποφασίσετε αν θα περιορίσετε τα ψέματα στις γυναίκες ή στα θηράματα
Σιγα να μην σκισεις κάνα καλσονκαταρχας παιδες εας δουμε πωσα ατωμα ενδιαφερωνται για μια συναντηση,,,,,και μετα θα δουμε πως βωλευη να ωρησουμε μια ημερομηνια,,,,σηγουρα ειναι λιγο δυσκολα σε ολουσμας.xm. ωπος και σε μενα δηλ,καθε σαβκυριακο εχω ραντευβου μια με την ανουλα μια με την μαρια μια με την στελα,,,,αλλα καπια θα ριξω και θα κανωνησω να βρεθουμεεεε
γιασου ρε φιλαρακιμουυυυ βικ πια θες να φερω εκηνη την ημερα πεσμουυυυυυυ και σκησε εση το καλτσοννννΣιγα να μην σκισεις κάνα καλσον
Θα χει ενδιαφερον να τους περιγραψω εκεινο το πρωινο που μετα απο καρπωση 358 κιχλοκοτσυφων, στην επιστροφη πεσαμε πανω σε ενα πουλμαν γυμνες ρωσσιδες.ha ha ha.Να αποφασίσετε αν θα περιορίσετε τα ψέματα στις γυναίκες ή στα θηράματα
Και εγω μεσα ειμαι1.tallas 22
2.kastoras (αιτουμαι ρεπό)
3.Freeman.1989
4.Konstantinos Thess
5.sakis pointer
6.benelli77