Ναι εδω θα ληξει δημοσια. Ετοιμασε το τσιπουρο και τα διασπορας... Θα χρειαστουν... .lazy.ενημερωση μολλις γινει για να δρομολογιθει....
Ναι εδω θα ληξει δημοσια. Ετοιμασε το τσιπουρο και τα διασπορας... Θα χρειαστουν... .lazy.ενημερωση μολλις γινει για να δρομολογιθει....
μεσα.....το τσιπουρο εχει ειδη παραγγελθειαπο τον κουμπαρο μου στις σερρεςΝαι εδω θα ληξει δημοσια. Ετοιμασε το τσιπουρο και τα διασπορας... Θα χρειαστουν... .lazy.
Θα φερεις και Καβουρμά ;μεσα.....το τσιπουρο εχει ειδη παραγγελθειαπο τον κουμπαρο μου στις σερρες
Βίκτωρα του Αγίου Γεωργίου είναι 23 Απριλίου Δευτέρα.Η επόμενη νομιζω ειναι πληροφοριακα του αγ,Γεωργίου,τσιπουρο θα φερω και εγω παιδια ντόπιο
φιλε γιωργο στο σκοπευτηριο θα μπωρεσουμε να κανουμε τσιπουροκατασταση;;.xm..xm. εση ξερης καλητεραααα.buy.Μάγκες μου υπολογίζαμε χωρίς τους αγώνες.
Στις 14 και 15 Απριλίου έχει αγώνα Skeet στο Δρακόντιο..buy buy.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πρόγραμμα-αγώνων-σκοποβολής-ανά-την-επικράτεια.1562/
φιλε γιωργο στο σκοπευτηριο θα μπωρεσουμε να κανουμε τσιπουροκατασταση;;.xm..xm. εση ξερης καλητεραααα.buy.
Θα τα βλέπουν όλα τα δισκάκια διπλάΠρώτα τσίπουρα μετά πούλες, να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
αραα παμε για 21 22 ,4 2018,,,θα βωλευαι και μενα γιατι στης 15 εχουμε πανηγυρι του αγιου θωμα και εχουμε σκοποβωλη
Θα ερθεις φιλε;Βίκτωρα του Αγίου Γεωργίου είναι 23 Απριλίου Δευτέρα.
Κι εγω. Η αποφαση για ημερα δικη σας. Ετσι ομως δεν γθνεται δουλεια. Θα βρουμε μερος και αφου γνωριστουμε θα ανοιξει ο δρομος και για σκοπευτηρια και αλλες δραστηριοτητες. Το οκ να ειναι ενταξειΕγω ειμαι θετικος για 14-15 οπου κι αν γινει ειτε δρακοντιο ειτε σε ταβερνειο.
Λίγο δύσκολο το βλέπω αλλά δεν το αποκλείω. Πάντως θα το ήθελα πολύ...Θα ερθεις φιλε;
Ανετα.... αρκεί να έχουμε ενημέρωση απο πριν τον κ.Γιαννη (υπεύθυνο του σκοπευτηρίου και της ταβερνας) για να εχει εφοδιαστηφιλε γιωργο στο σκοπευτηριο θα μπωρεσουμε να κανουμε τσιπουροκατασταση;;.xm..xm. εση ξερης καλητεραααα.buy.