Δεν είδα κάτι παρόμοιο σε θέμα και είπα να φτιάξω αυτό το θέμα..
Για ατελείωτες συζητήσεις
Για ατελείωτες συζητήσεις
Εχς ανάγκη εσυ απο κλωτσο στο όπλοΑερίων ΜΟΝΟ....να γλυτώσω τον κλώτσο και όχι μόνο.
Αδράνεια δεν χαλάει απαραίτητα την κατανομή πχ a5 es100 κάποιες Μπρέντα κάποιες τουρκικές με καλές τουφεκιες
Κάτοχός και των δύο.
Αερίων
1] δεν κλωτσάει
2] δεν αναπιδαει
3] δεν χαλάει την κατανομή
4] επροστοβαρο
5] κακό ζύγισμα
6] δεν καθαρίζει εύκολα
7] συνήθως πιο βαρύ
8] πολλά μηχανικά μέρη
9] χοντροκομενο
Αδράνεια
1] κλωτσάει
2] αναπιδαει
3] χαλάει την κατανομή
4] καλό ζυγισμενο
5] πιο γρήγορο ευέλικτο
6] πιο μαζεμένο
7] πιο ελαφρύ
8] λιγότερο καθάρισμα
9] λιγότερα μηχανικά μέρη
Νομίζω το ότι είναι καλοζυγισμενο είναι μεγάλο πλεονέκτημα.Να προσθέσω ότι είναι σίγουρα και πιο αξιόπιστο.Τα πλεονεκτήματα της αδράνειας ποια είναι εκτός απ' το εύκολο καθάρισμα ;
Δεν έχει πιστόνι μπροστά καλύτερο ζύγισμα λεπτή πάπιαΤα πλεονεκτήματα της αδράνειας ποια είναι εκτός απ' το εύκολο καθάρισμα ;
Γράψε αν θέλεις 5 επιχειρησιακά μοντέλα όπλων που δουλεύουν με αέρια και 5 που δουλεύουν με ΣΚΕΤΗ αδράνεια.Νομίζω το ότι είναι καλοζυγισμενο είναι μεγάλο πλεονέκτημα.Να προσθέσω ότι είναι σίγουρα και πιο αξιόπιστο.
Και μην αρχίσουμε για τον κουμπάρο του ξαδέρφου του θείου μου που είχε benelli και έμεινε μονοκανο κτλ.Ας το πάρουμε με την λογική......
Τι εννοεις επιχειρησιακα,μηπως μη κυνηγετικα που χρησιμοποιουνται για αλλους σκοπους,οπως πχ στρατο,αστυνομια κλπ?επιχειρησιακά μοντέλα όπλων
Λιγοτερα μερη που συμμετεχουν στην λειτουργια του μηχανισμου...Πιο αξιόπιστο από ένα σωστά καθαρισμένο αερίων ; Γιατί ;
Αυτο δεν πιστευω οτι εχει να κανει με τον μηχανισμο λειτουργιας,αλλα μαλλον με την γεωμετρια της καννης που χρησιμοποιειται....3] χαλάει την κατανομή
μη κυνηγετικα που χρησιμοποιουνται για αλλους σκοπους,οπως πχ στρατο,αστυνομια κλπ?
Νομίζω είναι ξεκάθαρο το θέμα που άνοιξε ο φίλος χομπίστας.Γράψε αν θέλεις 5 επιχειρησιακά μοντέλα όπλων που δουλεύουν με αέρια και 5 που δουλεύουν με ΣΚΕΤΗ αδράνεια.
(Η αδράνεια είναι απαραίτητη ΚΑΙ στα "αεριων")
Ρώτησα επειδή εισουν κατηγορηματικος στο θέμα αξιοπιστίας.Νομίζω είναι ξεκάθαρο το θέμα που άνοιξε ο φίλος χομπίστας.
Δηλαδή είναι τα αερίων το ίδιο αξιόπιστα με τα αδράνειας?Να σημειώσω ότι έχω es100 και Α400 οποτε είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται.
Και δεν ξέρω επιχειρησιακά μοντέλα που δουλεύουν αμιγώς αέρια η αδράνεια.Για κυνήγι μιλάμε.Ας μην πάει μακριά η βαλίτσα όμως και καταντήσει το topic όπως αλλά.