Manos
Staff member
Ωραία τουφεκιά Μάνο!Εχω αλλα δεν έκανα τέτοια σύγκριση σήμερα. Έριξα 3 τουφέκιες απο τα 41 μέτρα με φυσίγγια lampro καφε 33γρ νο 6, r12 34 γρ νο6 και alectoris speed 36 γρ νο6. Η σειρά που τα έγραψα είναι και η σειρά με την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Το καφέ είχε δύναμη και πολύ καλή κατανομή.
View attachment 15626
Κλεισε τσοκ για τα μέτρα που έριξες, αραιή πολυ η συγκέντρωσηΕχω αλλα δεν έκανα τέτοια σύγκριση σήμερα. Έριξα 3 τουφέκιες απο τα 41 μέτρα με φυσίγγια lampro καφε 33γρ νο 6, r12 34 γρ νο6 και alectoris speed 36 γρ νο6. Η σειρά που τα έγραψα είναι και η σειρά με την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Το καφέ είχε δύναμη και πολύ καλή κατανομή.
View attachment 15626
Λες Δημήτρη; είδα καλή εικόνα στον πίνακα, δεν είμαι και πολύ έμπειρος με τις δοκιμές σε πίνακα. Από την αλλη ήταν 41 μέτρα. Αν έχει κάποιος παρόμοια δοκιμή να βάλει για να δω περίπου τι πρέπει να περιμένω.Κλεισε τσοκ για τα μέτρα που έριξες, αραιή πολυ η συγκέντρωση
Ωραία τουφεκιά Μάνο!
Αν τα παραπάνω φυσίγγια τα προόριζεις τώρα για πάπια στην έναρξη,εγώ θα ξεκινούσα το πρωί που η υγρασία είναι αυξημένη με το καφέ και μετά θα συνέχιζα με το r12.
Άντε καλόκαυτο νικολι!!!!
Χθες το παράγγειλα σήμερα ήρθε... Αναμένω να δοκιμαστεί σε μια εβδομάδα ακριβώς με τα φαντάσματα του βάλτου!
Ευχαριστώ φιλαράκι μουΆντε καλόκαυτο νικολι!!!!
Καλορίζικο παιχταρά μου.
Χθες το παράγγειλα σήμερα ήρθε... Αναμένω να δοκιμαστεί σε μια εβδομάδα ακριβώς με τα φαντάσματα του βάλτου!
Καλορίζικο Νικόλα ! Εύχομαι ντουφεκιά και παπί !!!
Φιλαράκι σου εύχομαι καλά καψίματα, λίγο έμεινε ακόμα 7 μερουλες.
Χρηστάρα μου αρρωστήσαμε αδερφέ...Τώρα ξεκινάει το κυνήγι για εμάς!Φιλαράκι σου εύχομαι καλά καψίματα, λίγο έμεινε ακόμα 7 μερουλες.
Ευχαριστώ πατρίδα μουΚαλορίζικο Νικόλα ! Εύχομαι ντουφεκιά και παπί !!!
Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι... Εννοείται ότι δω θα το πω... Πάντως φίλος που το έχει και αυτός σε Μ2 έχει τρομερές εντυπώσειςΝικόλα καλα σμπάρα αναμένουμε εντυπώσεις γτ θέλω να το πάρω κι εγώ.
Τσοκαρα είναι, αποκλείεται να περισσέψει παπι και για μένα
Για σώπα συ ρε....παραπονοιάρη...Τσοκαρα είναι, αποκλείεται να περισσέψει παπι και για μένα
Για τέτοιον με έχεις? Όταν θα πάμε δεν θα πάρω καν όπλο θα σε τραβάω βίντεο!Τσοκαρα είναι, αποκλείεται να περισσέψει παπι και για μένα