Γεροντα και Ευρι η αληθεια ειναι οτι επειδη εχω κανει αρκετές δοκιμες και εχω δει διαφορες στην αποδοση με τα ιδια τσοκ η φυσιγγια κτλ ακομα και σε ιδια μαματα οπλα, αποφευγω να προτεινω πλεον πολλα πραγματα...
Ωστοσο καποια λιγα που λεω τα εχω δοκιμασμενα και μετρημενα πολλες φορες τουλαχιστον με το δικο μου οπλο...
Εχω πολλες δοκιμες με το Mid στα 40 μετρα και μερικες ειναι διαμαντια ειδικά με συγκεκριμενα φυσιγγια...
Ωστοσο εδω σας ανεβαζω μια δοκιμη με ενα φυσιγγι της σειρας ιδιογομωση χωρις μπαφερ με 33,5 γρ ν6. Ειναι μια τουφεκια στα 30 μετρα και μια στα 40. Στα 40 επισης βαζω και το τσοκ που ειχα μεχρι τοτε, ενα Carlson LM και αντικατασταθηκε απο το mid εδω και κοντα μια δεκαετια. Το οπλο ειναι η Μ2 μου... Στο δικο μου οπλο τα 40 μετρα τα εχει, αλλα επειδη εχω αρκετα σφιχτη τουφεκια γι αυτο λεω μεχρι 35 μετρα στον Αριστο...
Επισης σε μια απο τις μουρλιες μου με τις δοκιμες και τα τσοκ, ειχα κανει καποιες που δοκιμαζα στα 40 μετρα η στα 45 η στα 50 μετρα με διαφορα τσοκ που ειχα, οταν αποφασισα να ξεσκαρταρω μερικα. Στα 40 μετρα λοιπον ειχα δοκιμασει διαφορα φυσιγγια με το Mid που ειναι 3/10 στη μ2 και δυο ακομα γνωστα (οχι Kicks) που ηταν 5 και 6/10 συσφιξη. Μετραγα κυριως το συνολο των σκαγιων σε ολη την επιφανεια του πινακα...Η ουσια ειναι οτι το mid εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο αριθμο σκαγιων στον πινακα σε σχεση με τα 2 πιο σφιχτα με διαφορα ωστοσο στην κατανομη. Τα δυο πιο σφιτχα ειχαν πιο εντονο κεντρο, το Mid δεν ειχε κεντρο σε αυτά τα μετρα αλλα ηταν οριακα αποδοτικο. Τουλαχιστον στο δικο μου οπλο...