Χα χα χα. Με την sx1 76cm ξεκίνησα σιγά σιγά τσίχλες όταν ήμουν 17ετών. Πήγαινα περπατητό σε ένα κανάλι εδώ κοντά. Τουφεκούσα τότε με STOKAS MAX METEO 34gr No9 στουπί οι τσίχλεςΗ δική μου win πλέον είναι 3550...παλικάρι Κωνσταντίνε ...παλικαρι
Κυνηγησα δύο χρονιές με ρεμι 1100 δεν έχω παράπονο ήμουν και 19, 20 τότες αλλά πάνω κάτω τα γκρεμια μες την ζέστη σου φαίνεται και το γραμμάριο , βέβαια αυτά τα όπλα δεν φτιάχτηκαν για τέτοιου είδους κυνηγια είναι ξεκούραστα αλλου.Η δική μου win πλέον είναι 3550...παλικάρι Κωνσταντίνε ...παλικαρι
Να ήταν τρόπος να αποκτήσω όλες τις sx...Πωλείται μια sx2 ατουφεκιστη, ζελατίνα σφραγισμένη στο κουτί της
Όντως καλά τουφέκια. Κ τζόγο η πάπια του δν έχει. Καθαρά καρτεροτούφεκα λόγο βάρους.Η δική μου win πλέον είναι 3550...παλικάρι Κωνσταντίνε ...παλικαρι
Με άλλο κοντάκι πήγε 3550Όντως καλά τουφέκια. Κ τζόγο η πάπια του δν έχει. Καθαρά καρτεροτούφεκα λόγο βάρους.
Παλιά τεχνογνωσία αξιόπιστη. Έχω κ μια BAIKAL MC 21-12 ελατηρίου με κάνη 75cm με 18,5 αυλό...στα 3,700kg χωρίς φυσίγγια. Κούτσουρο η άτημη....Με άλλο κοντάκι πήγε 3550
Στείλτο και με τα λεφτά πάρε συμπλήρωσε να πάρεις το όπλο που θεςΠαλιά τεχνογνωσία αξιόπιστη. Έχω κ μια BAIKAL MC 21-12 ελατηρίου με κάνη 75cm με 18,5 αυλό...στα 3,700kg χωρίς φυσίγγια. Κούτσουρο η άτημη....
Φίλε αυτή είναι η sx1
Φίλε αυτή είναι η sx1
Έχεις κάνει κάποια βαφή στην χ1;
Ναι αλλά... Που;
Μάλλον ceracoteΈχεις κάνει κάποια βαφή στην χ1;
Ναι. Από τα χρόνια έδειχνε σημάδια οξύδωσης. Την επεξεργάστικα ελαφρά κ την πέρασα 2 χέρια κεραμική-θερμική βαφή ίσα να μην σκουριάσει. Η κάννης όμως άθικτη ρε παιδί μου.Έχεις κάνει κάποια βαφή στην χ1;
ΚακώςΜάλλον ceracote
Μην κάνετε σε τέτοια όπλα κεραμικές βαφές μόνο παραδοσιακες[/QUO
Τη εννοείς παραδοσιακή βαφή;