Kostas ContraDosi
Moderator
Τη εννοείς παραδοσιακή βαφή;
Την παραδοσιακή οξυδοση , εγώ πάλι δεν είμαι αντίθετος εφόσον το όπλο παραμείνει στα ίδια χέρια και και χρησιμοποιείται στο κυνήγι κανονικά.Τη εννοείς παραδοσιακή βαφή;
Ποιάς χρονολογίας είναι? Μήκος κάνης? Αχρωμίωτη να υποθέσωΠωλείται μια sx2 ατουφεκιστη, ζελατίνα σφραγισμένη στο κουτί της
Ετσι ακριβως, γουστα ειναι αυτα!Την παραδοσιακή οξυδοση , εγώ πάλι δεν είμαι αντίθετος εφόσον το όπλο παραμείνει στα ίδια χέρια και και χρησιμοποιείται στο κυνήγι κανονικά.
Είναι χρονολογίας του '74 με 76cm κάνη και αχρωμίωτηΠοιάς χρονολογίας είναι? Μήκος κάνης? Αχρωμίωτη να υποθέσω
Ποιάς χρονολογίας είναι? Μήκος κάνης? Αχρωμίωτη να υποθέσω
Είναι χρονολογίας του '74 με 76cm κάνη και αχρωμίωτη
Η Ceracote θα είναι στο εργοστασιακό του χρώμα. "Μαύρη πλάκα κ η κάνη".
Ποια δουλεύεις στα γουρούνια;Καλημερα! Τα οπλα μου:
1. Browning Auto-5 Magnum Japan -76cm Full - αυλο 18.5 mm (κατ. 1978).
2. Beretta A300 Magnum - 76cm Full- αυλο 18.5mm (κατ. 1975).
3. Benelli Montefeltro EL- 66cm- αυλο 18.3 (κατ. 2006)
4. Μονοκαννο Investarm Magnum -76cm Full- αυλο 18.5mm (κατ. 1996).
Καλημερα! Τα οπλα μου:
1. Browning Auto-5 Magnum Japan -76cm Full - αυλο 18.5 mm (κατ. 1978).
2. Beretta A300 Magnum - 76cm Full- αυλο 18.5mm (κατ. 1975).
3. Benelli Montefeltro EL- 66cm- αυλο 18.3 (κατ. 2006)
4. Μονοκαννο Investarm Magnum -76cm Full- αυλο 18.5mm (κατ. 1996).
Σε αριστη κατασταση!Ωραιος
Σε τι κατασταση ειναι η Auto 5 σου?
Βάλε καμιά φώτο να γουσταρουμεΣε αριστη κατασταση!
Ομοιοπαθης !!!!Εννοειται! Αλλα δυστυχως δεν τα εχω κοντα αυτη τη στιγμη! Ειναι το οπλο που μου αρεσει πιο πολυ απ' ολα!
Μαναρι το εργαλειο φιλε μου να το χερεσε εκεί στα elk muleSavage Axis II μετά από την αναβάθμιση διόπτρας την προηγούμενη εβδομάδα . ( Είχε προσφορά ο Bass Pro , τι να έκανα ο δόλιος )
https://i.postimg.cc/rwqgPsgr/IMG-8050.jpg
Ευχαριστω Τόλη .Μαναρι το εργαλειο φιλε μου να το χερεσε εκεί στα elk mule
Ποια ανταλλακτικα δεν εβρισκε?Auto 5 πουλήθηκε σε φίλο γιατί δεν έβρισκε ανταλλακτικά για την δικιά του ,δεν ήθελε άλλο όπλο και δεν κυνηγούσε. Δόθηκε με πόνο καρδιάς αν και δεν χρησιμοποιούνταν
Ένα ανταλλακτικό στο κλείστρο και είχε ψάξει παντού ούτε με πατέντα δεν διορθωνοταν,εγώ δε το χρισημοποιουσα λόγω βάρους και έτσι έγινε το dealΠοια ανταλλακτικα δεν εβρισκε?