Τον κόκορα δεν θυμάμαι τι είναι.Τον κοκορα γιατι τον αφησες χωρις ονομα???....τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω...πρωτη φορα τα βλεπω...τι ειναι???κυνηγετικα??
Τα υπόλοιπα είναι κυνηγετικά κλασικοτατα όπλα...
Τον κόκορα δεν θυμάμαι τι είναι.Τον κοκορα γιατι τον αφησες χωρις ονομα???....τα υπολοιπα δεν τα γνωριζω...πρωτη φορα τα βλεπω...τι ειναι???κυνηγετικα??
Τα γνωριζω φιλε μου...χιουμορ εκαναΤον κόκορα δεν θυμάμαι τι είναι.
Τα υπόλοιπα είναι κυνηγετικά κλασικοτατα όπλα...
Μπράβο Παναγιώτη! Εσύ το κέρδισες πέρσι;Benelli duca di montefeltro αριστερή περισι έγινε παντως καιρού κομφορτ,m2 comfort αριστερή ,b525 hunter, Baikal μονοσκανδαλο πλάγιο ,cz usa mallard διπλοσκανδαλο κερδισμένο σε κλήρωση του κυνηγετικού συλλόγου και πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Όχι πριν 4 χρόνια νομίζω.Μπράβο Παναγιώτη! Εσύ το κέρδισες πέρσι;
Βρε πως περνούν τα χρόνια Ιανουάριο του 2015.Μπράβο Παναγιώτη! Εσύ το κέρδισες πέρσι;
Φίλε μου έβγαινε 76 ποντους η Remington δεν το γνώριζα για την 870Baikal 43 ασσος και 3αρι σταθερα τσοκ καννες 68 και ρεμινγκτον 870 wingmaster 76 ασσος. Η μπενελλι μ2 ισως να μην κρατηθει
Το οπλο το ειχε αγορασει λιγο πριν το 80 ο θειος του πατερα μου. Δεν ειναι μαγκνουμ ειναι 76 καννη ασσος.Φίλε μου έβγαινε 76 ποντους η Remington δεν το γνώριζα για την 870
Πρέπει να είναι πολύ καλό εργαλείο φίλε μου.. Ποια η γνώμη σου που την έχεις??Το οπλο το ειχε αγορασει λιγο πριν το 80 ο θειος του πατερα μου. Δεν ειναι μαγκνουμ ειναι 76 καννη ασσος.
Όλα ωραία όπλα...Όμως οπως είχα γράψει παλαιότερα , σχεδόν κάθε κυνηγός έχει ένα πλαγιοκαννο baikal..είτε του πατέρα τους, είτε δικό τος, και ξεκίνησαν με αυτό το κυνήγι...Baikal mp 27 δισκανδαλο με απλούς εξωλκεις και εναλλασομενα τσοκ. Αγορά το 1996. Beretta 391 αγορά 1999. Baikal mp 43 αγορά 2003. Browning 525 αγορά 2006. Winchester sx3 cal 20 αγορά 2015. Browning 525cal 20 αγορά 2020. Και μια benelli Raffaello 123 του πατέρα μου αγορά 1992.
Τι ομορφιά είναι αυτή;Καμιά ιδέα lifting για τον παππού ?
Άλλα χρόνια ...Τι ομορφιά είναι αυτή;
Doll's head και Greener στον ίδιο μηχανισμό. Και τέλειες γραμμές. Υπέροχο.