Ρεμι για θεαμα μπαικαλ για τα δυσκωλα και μπενελλι για οταν τα αλλα δεν μπωρουν αχαχαχαχααχαχαχαBenelli m1 super 90 71
Baikal izh43
Remington v3
πωληηηη φαντασια εχης ρε φιλαρακι με αυτο που σκευτηκεςςςς αλααμα σε κανουνε μια μπουκα μεσα στο σπιτι πιστευω οτι θα τους πρωκαλεσουνε τα ΕΡΓΑΛΕΙΑΑΑ λεω εγω τωραπαντως ωραιος να πινης το καφεδακισου η το τσιπουρακισου και να χαζευηςςςς τα εργαλιαααααView attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
Πόσο πάει το έπιπλο μαζί με το περιεχόμενο ?View attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
Μεγαλε εισαι πολυ μπροστα. Εγω θα βαζα πανω pc και θα δουλευα και θα τα χαζευα..δεν λεω για αγριογατα ειναι λεπτο το τζαμι και θα χουμε ατυχημα..View attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
Προτη φορα βλεπω κατιντοσο ομορφοε ασ εχει τα μπραουνικ μεσα δε βαριεσε αχαχαχαχαχαχαχView attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
Βουρ αγριογατα στρωσε πανο τοτεΤο τζαμι είναι τριπλεξ σχεδόν ένα πόντο και να θες να το σπάσεις είναι δύσκολο
αιτια διαζυγιου μου φαινεταιView attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
βάλε και σωλήνα και πάμε!!Βουρ αγριογατα στρωσε πανο τοτε
Ααα θες και σοου ωραι πραγματα και μωλις παει 6 λες τη κοπελα σωρη κατεβα λιγο αρπαζεις ενα οπλο και βουρ στο βουνοβάλε και σωλήνα και πάμε!!
To.......πλαγιοκαννο που ειναι?View attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
Πολύ φινέτσα μπράβο. ΜΙΑ απορία μόνο ρεπλικες είναι? δεν βλέπω πουθενά να ανοίγει η φερνεις τζαμα όταν θέλεις να πάρεις κάποιο?View attachment 21449Η 1100 είναι στο πατρικό
Ανοίγει όλο προς τα πάνω σαν καπάκι με τρεις μεντεσεδες βαρεου τύπου και κλειδώνει με κλειδαριά κανονικάΠολύ φινέτσα μπράβο. ΜΙΑ απορία μόνο ρεπλικες είναι? δεν βλέπω πουθενά να ανοίγει η φερνεις τζαμα όταν θέλεις να πάρεις κάποιο?
Μια χαρά είναι τα όπλα γιατί τι έχει το baikalΡεμι για θεαμα μπαικαλ για τα δυσκωλα και μπενελλι για οταν τα αλλα δεν μπωρουν αχαχαχαχααχαχαχα