Για τον καπτεν
Το οπλακι μου, το μονο αρνητικο του το βαρος αλλα λογω ζηγισματος δεν ενοχλει.
View attachment 43068
Τι έβαλες τώρα!
μωνο ενα σκαγι στην καρδια την πηρε;;; και το κρατας ακωμη alexΤο οπλακι μου, το μονο αρνητικο του το βαρος αλλα λογω ζηγισματος δεν ενοχλει.
View attachment 43068
Remington για βολές ακριβείαςμωνο ενα σκαγι στην καρδια την πηρε;;; και το κρατας ακωμη alex
Όταν μιλάμε για απλότητα μηχανισμού και εύκολο καθάρισμα - λύσε δέσε, ακόμα και η καραμπίνα αδράνειας φαίνεται πολύπλοκη σε σχέση με μια 870.
Από επαναληπτικές είχα μια βραζιλιάνικη κοντή 10αρα και κυνηγούσα μερικές φορές ορτύκια μου θυμίζεις μια φορά την είχα αδειάσει σε ένα ορτύκι η τελευταία ντουφέκια είχε βγει εκτός νόμου το πουλί αλλά το ευχαριστηθηκα.Όταν μιλάμε για απλότητα μηχανισμού και εύκολο καθάρισμα - λύσε δέσε, ακόμα και η καραμπίνα αδράνειας φαίνεται πολύπλοκη σε σχέση με μια 870.
Έχω ρίξει με πολλές επαναληπτικές. Οι βραζιλιάνικες είναι πολύ κακης ποιότητας, μια που είχα ρίξει, χωρίς ρίγα, κοίταζες την κάννη και ήταν σα ράμπα αεροπλανοφόρου, τόσο στραβή. Αυτές με τις μεγάλες αποθήκες μην τις κοιτάς καθόλου γενικά, η αποθήκη χαλάει τα πάντα πίστευω, από ζύγισμα μέχρι επωμιση σε τέτοιο βαθμό που δεν αξίζει να την κουβαλάς. Αν ποτέ πέσει στα χέρια σου μια wingmaster οποιασδήποτε χρονολογίας, θα δεις αλλά έργα. Ποιότητα που σου δίνει να καταλάβεις γιατί στην Αμερική έκανε και κάνει θραύση, με πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων.Από επαναληπτικές είχα μια βραζιλιάνικη κοντή 10αρα και κυνηγούσα μερικές φορές ορτύκια μου θυμίζεις μια φορά την είχα αδειάσει σε ένα ορτύκι η τελευταία ντουφέκια είχε βγει εκτός νόμου το πουλί αλλά το ευχαριστηθηκα.
Τσίμπα το αφού είδες και κάτι παραπάνω!!!Το 20αρακι που σκεφτομαι 70εκ βάρος περίπου 2750
Πολύ γερό το βλέπω παρτο με κληστα μάτιαΤο 20αρακι που σκεφτομαι 70εκ βάρος περίπου 2750
Κυνήγια ?Το 20αρακι που σκεφτομαι 70εκ βάρος περίπου 2750
Ενα οπλο δεν ειναι ''γερο'' μονο απο φωτο....χρειαζεται οπωσδηποτε ελεγχο .....δεν ξερεις τι μπορει να κρυβει απο κοντα...........πολλα τα παραδειγματα!!!Πολύ γερό το βλέπω παρτο με κληστα μάτια