Ασ θεσπισουν πρώτα την γενικευμένη επίστρωση με ηλιακά πάνελ στις σκεπές κατοικιών, βιομηχανιών κλπ , και όχι σε καλιεργισιμη ή δασική έκταση, και μετά υπάρχουν πολλές ιδέες για συμβατές με το περιβάλλον χρήσεις του αιολικού δυναμικού.
Καλές τουφεκιές Άρη.
Καλοντουφεκο με υγεια
Καλοριζικο, ζηλεψα!!!
Πρόσεξε μην φας φόλα δεν έχω δει να κυκλοφορούν και πολλά τέτοια
Σχήμα λόγου Γιάννη, θέλω να πω ότι μια δύσκολη απόκτηση ενός ακριβού προϊόντος, ότι και να είναι αυτό, σε οδηγεί σε διαφορετική αντιμετώπιση και σε αναγκάζει σε μια εξαιρετικά προσεκτική χρήση. Τουλάχιστον εμένα. Γι΄αυτό όταν πήρα τη πρώτη Benelli, 1,5 μισθό τότε, τη πρόσεχα σαν τα μάτια μου, ενώ το τελευταίο Baikalάκι το καταφχαριστήθηκα.Γιάννη τα όπλα είναι για να ρίχνουν τουφεκιές αν είναι να το πάρεις να το κοιτάς χέσε μέσα .Όλα τα υλικά υπάρχουν για να μας ευχαριστούν και να μας εξυπηρετούν .Άμα θέλω να χαϊδεύω χαϊδεύω γυναίκα όχι το δίκανο.
καλοριζικο και καλοντουφεκο,σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις οσο κανενα
Καλορίζικο φίλε!!!
Να το χαιρεσαι με Υγεια!!Καλησπέρα σ' όλους τους φίλους!... ...
Δεύτερη σεζόν έκλεισα φέτος κυνηγώντας κυρίως ενδημικό στο νησί με αυτο το δικαννάκι, με γομώσεις 27-28 γρ....Αποδείχθηκε τελικά μια καλή επιλογή σ' αυτο το διαμέτρημα και στο τερέν...
Η περιγραφή απο το σάιτ του Χ. Χατζιώτη, που διάβασα πριν το αγοράσω!
View attachment 64395
View attachment 64396
Και εσύ καλά κυνήγια Αλέξανδρε , να είσαι πάντα καλά! ...Να το χαιρεσαι με Υγεια!!
Η maverick τι λέει φίλε μου πως το βλέπεις καλό όπλο?Χαιρετώ όλα τα μέλη του forum να ανεβάσω και εγώ τα όπλα μου τα οποία αν και δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα είναι πολύτιμα
1) Winchester sx3 71 εκ. Magnum 2014
2)Remington 870 deer gun 51 εκ im.cyl 2021
3) Maverick 88 71 εκ. με τσοκακια το οποίο πήρα πρόσφατα . Είχα και ένα μονόκανο baikal 36αρη το οποίο έδωσα πρόσφατα.