Τίποτα ρε συ. Να του βγάλω τη σκόνη και να το κρεμάσω πάνω από το τζάκι στη καλύβα στο χωριόΠαρά την άθλια κατάσταση και το τι εργασίες σκέφτεσαι να κάνεις ,ΠΡΌΣΕΞΕ μην είναι γεμάτο και ακούσια το κάνεις και ρίξει.
Τίποτα ρε συ. Να του βγάλω τη σκόνη και να το κρεμάσω πάνω από το τζάκι στη καλύβα στο χωριόΠαρά την άθλια κατάσταση και το τι εργασίες σκέφτεσαι να κάνεις ,ΠΡΌΣΕΞΕ μην είναι γεμάτο και ακούσια το κάνεις και ρίξει.
Φυσίγγια πήρες ;δεν μας είπες τι λέει το κατάστημα.Τίποτα ρε συ. Να του βγάλω τη σκόνη και να το κρεμάσω πάνω από το τζάκι στη καλύβα στο χωριό
Έλα μου ;; από Μυτιλήνη;;Φυσίγγια πήρες ;δεν μας είπες τι λέει το κατάστημα.
Ναι.Έλα μου ;; από Μυτιλήνη;;
Ναι ναιΝαι.
Λέγε τι είδες , πόσο τα ειχε,τι πήρες με το τσιγκελι στα βγάζουμε.Ναι ναι
Οι τιμές που έχει στο site ισχύουν,δεν έχει μεγάλη ποσότητα γιατί έχει να στείλει παραγγελίες παντού, πήρα 3 πακέτα για να πω ότι πήρα κάτι (δε μπορούσα να τραβολογω σκυλί,πράματα ,φυσέκια με τα πόδια που ήμουν . Ότι είναι πάρτε τον τηλέφωνο γιατί σε κάνα μήνα όλα θα έχουν πάρει πανω πολύ.Λέγε τι είδες , πόσο τα ειχε,τι πήρες με το τσιγκελι στα βγάζουμε.
Μόνο για τους ντόπιους ,να τα στείλει Αθήνα πιο ακριβά δεν θα φτάσουν;Οι τιμές που έχει στο site ισχύουν,δεν έχει μεγάλη ποσότητα γιατί έχει να στείλει παραγγελίες παντού, πήρα 3 πακέτα για να πω ότι πήρα κάτι (δε μπορούσα να τραβολογω σκυλί,πράματα ,φυσέκια με τα πόδια που ήμουν . Ότι είναι πάρτε τον τηλέφωνο γιατί σε κάνα μήνα όλα θα έχουν πάρει πανω πολύ.
Κοίταξε εμένα το να μου στείλει φυσέκια μέσω καραβιού και να πά τα πάρω από το λιμάνι είναι 5 ευρώ. Για Αθήνα δε ξέρω.. πάρτον τηλ να σου πειΜόνο για τους ντόπιους ,να τα στείλει Αθήνα πιο ακριβά δεν θα φτάσουν;
Έχω φυσίγγια απλώς το είχα απορία .5€ η κούτα 10αρα ,η ότι πάρεις;Κοίταξε εμένα το να μου στείλει φυσέκια μέσω καραβιού και να πά τα πάρω από το λιμάνι είναι 5 ευρώ. Για Αθήνα δε ξέρω.. πάρτον τηλ να σου πει
Αυτό δε το διευκρίνισε και δε το έψαξα..ίσως να πηγαίνει με το βάρος;; Δε ξέρω!Έχω φυσίγγια απλώς το είχα απορία .5€ η κούτα 10αρα ,η ότι πάρεις;
Αν εννοείτε τον Αλαγιάννη, πέρσι είχα πάρει 6 κούτες με 5 € μεταφορικά και παραλαβή από το πρακτορείο στον ΚηφισόΈχω φυσίγγια απλώς το είχα απορία .5€ η κούτα 10αρα ,η ότι πάρεις;
Αντικαταβολή;Αν εννοείτε τον Αλαγιάννη, πέρσι είχα πάρει 6 κούτες με 5 € μεταφορικά και παραλαβή από το πρακτορείο στον Κηφισό
΄Τα είχα προπληρώσει, αλλά φαντάζομαι ότι θα γινόταν και με αντικαταβολή.Αντικαταβολή;
Το φαμπαρμ, μια ζωη εχουμε, λιώστο, μη το λυπασαι.Δεν ξέρω πιο όπλο να ξελαδωσω το φαμπαρμ ή το ατα;
Βοήθεια.....!!!!
Δεν το λυπάμαι.Το φαμπαρμ, μια ζωη εχουμε, λιώστο, μη το λυπασαι.
Δεν παθαινει τιποτα.Δεν το λυπάμαι.
Απλώς δεν μπορώ να αποφασίσω.
Αν χρησιμοποιήσω το φαμπαρμ θα είμαι πιο τυπικός και επιμελής στον καθαρισμό.
Αν χρησιμοποιήσω το ατα θα είμαι πιο χαλαρός.
Το ατα είναι κάπως πιο πρακτικό το φαμπαρμ πιο όμορφο και ελαφρύ.
Αλήθεια δεν ξέρω....μάλλον θα ξελαδωσω αρχικά το ατα.
Αποφάσισα θα ξελαδωσω το ατα.Δεν παθαινει τιποτα.
Οποιο γουσταρεις στο κυνηγι πιο πολυ.
Ξελαδωσετα και τα δυο και τα κυνηγας εναλλαξ.Αποφάσισα θα ξελαδωσω το ατα.
Ξεκινάω πριν αλλάξω γνώμη.