Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με το μάτι δεν μπορείς να δεις πού τελειώνει το κωνικό τμήμα και αρχίζει το παράλληλο ???
Συνήθως φαίνεται, αν το κοιτάξεις στο φως, ή σε ένα φωτεινό φόντο. Όπως φαίνεται και ο κώνος της κάννης. Όχι τόσο έντονα, αλλά φαίνεται. Στα δικά μου πάντως φαίνεται. Και στα εσωτερικά μαμά SKB (που λέγανε ότι τα έφτιαχνε η BRILEY). Μάλιστα παρατήρησα ότι όσο πιο σφιχτό τσοκ, τόσο πιο μακρύ παράλληλο τμήμα έχει. Που σημαίνει ότι όλα έχουν την ίδια γωνία κώνου (δηλ. είναι κομμένα με το ίδιο αλεζουάρ !!!). Το ίδιο συμβαίνει και σε 3 αφτερμάρκετ έσω-εξω BRILEY που έχω.
Αντιθέτως στα μαμα τσοκ της Mossberg (τύπου Invector είναι όλα, και τα μεν και τα δε) το παράλληλο τμήμα είναι σε όλα το ίδιο, που σημαίνει ότι το καθένα έχει διαφορετική γωνία κώνου.
Μάλλον οτη φενετε που αρχιζη η σησφηξη λογικά εκεί που φενετε το δαχτυλίδι σκιά σαν γραμμή περιμετρικά

Καλημέρα σε όλους. Επειδή πρώτη φορά είμαι κάτοχος ενός baikal με τσοκάκια θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρω aftermarket τσοκ η να κρατήσω τα μαμίσια. Το όπλο είναι πλαγιόκαννο. Το πήρα με 1,3,4 άστρα.
Πάντα χρειαζόμαστε aftermarket τσόκ,για οποιοδήποτε όπλο!😍

Καλημέρα σε όλους. Επειδή πρώτη φορά είμαι κάτοχος ενός baikal με τσοκάκια θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να πάρω aftermarket τσοκ η να κρατήσω τα μαμίσια. Το όπλο είναι πλαγιόκαννο. Το πήρα με 1,3,4 άστρα.
Αν σε καλυπτουν αυτα που εχεις δε χρειαζεται αν δεις οτι δε σε καλυπτουν περνεις
μονο με δοκιμες θα το δεις αυτο Γιωργο

Το παράλληλο τμήμα στα τσοκαρισματα είναι γύρω στους 2,5 πόντους.
Από κει και πάνω λειτουργούν σαν αυλός κι όχι σαν στένωση επί του υπάρχοντος αυλού.
Για κάντο Λιάνα??? Δηλαδή 12 πόντους τσοκ που αρχηζη η στένωση???

και ομως τιποτα δεν κανει ,το πορτινκ για την αναπηδησει της κανης μονο πανω στην κανη αμα ειναι κανει δουλεια .
Αυτό ξέρω και εγώ αλλά για να το προσφέρουν κάτι θα προσφέρει γιατί το έχουν όλες οι εταιρίες όχι μόνο η συγκεκριμένη

Μάλιστα παρατήρησα ότι όσο πιο σφιχτό τσοκ, τόσο πιο μακρύ παράλληλο τμήμα έχει. Που σημαίνει ότι όλα έχουν την ίδια γωνία κώνου (δηλ. είναι κομμένα με το ίδιο αλεζουάρ !!!). Το ίδιο συμβαίνει και σε 3 αφτερμάρκετ έσω-εξω BRILEY που έχω.
Αντιθέτως στα μαμα τσοκ της Mossberg (τύπου Invector είναι όλα, και τα μεν και τα δε) το παράλληλο τμήμα είναι σε όλα το ίδιο, που σημαίνει ότι το καθένα έχει διαφορετική γωνία κώνου.
Στέλιο μάλλον τό ανάποδο ισχύει,για σκέψου το.

Ναι δίκιο έχεις. 👍Μπερδεύτηκα και τα έγραψα ανάποδα.🙃 Ενώ τα είχα μελετήσει, και τα είχα ξαναγράψει παλαιότερα στο φόρουμ, και με σχεδιαγράμματα !!!
Το FULL έχει το πιο κοντό παράλληλο τμήμα, και το IC το μακρύτερο. ;)

Ναι δίκιο έχεις. 👍Μπερδεύτηκα και τα έγραψα ανάποδα.🙃 Ενώ τα είχα μελετήσει, και τα είχα ξαναγράψει παλαιότερα στο φόρουμ, και με σχεδιαγράμματα !!!
Το FULL έχει το πιο κοντό παράλληλο τμήμα, και το IC το μακρύτερο. ;)
Εδώ τα είχα γράψει σωστά (πέρυσι): https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Πλαγιόκαννο.259/post-852676
Το πιο παλιό μου ποστ με τα σχεδιαγράμματα δεν μπορώ να το βρω, άσε που θα έχουν χαθεί και οι φωτο λόγω postimage ...

Back