Αυτό κατάλαβα και εγώ φίλε Νίκοστο ειχα ξαναπει εχει πολυ δυνατη τουφεκια το συγκεκριμενο οπλο καμια σχεση με τις καραμπινες τις εταιρια
Αυτό κατάλαβα και εγώ φίλε Νίκοστο ειχα ξαναπει εχει πολυ δυνατη τουφεκια το συγκεκριμενο οπλο καμια σχεση με τις καραμπινες τις εταιρια
Δεν καταστρέφεται το τσοκ από την καπνά Λιάκο!!Παιδιά πήρα τα τσοκ αλλά κάτι μου είπε ο φίλος Δημήτρης που δεν το είχα σκεφτεί! Το gemini ported θα μου καταστρέψει το άλλο τσοκ από κάτω από την πολύ την καπνα
Δεν θα χαλασουν τα αέρια το τσοκ από κάτω Γιάννο; Εννοώ το χρώμα από το τσοκ που έχει το spectrum?Δεν καταστρέφεται το τσοκ από την καπνά Λιάκο!!
Τι εννοείς ρε;;;Παιδιά πήρα τα τσοκ αλλά κάτι μου είπε ο φίλος Δημήτρης που δεν το είχα σκεφτεί! Το gemini ported θα μου καταστρέψει το άλλο τσοκ από κάτω από την πολύ την καπνα
Αν χαλάσει το χρώμα από την καπνα,τότε είναι κατασκευή για τον...Γιουτσο!Δεν θα χαλασουν τα αέρια το τσοκ από κάτω Γιάννο; Εννοώ το χρώμα από το τσοκ που έχει το spectrum?
Ειναι υψηλης αναλυσης η φωτό σου....κανε την screenshot κ ποσταρησε.Ρε παιδιά γιατι δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό;
Για βάλτα και αντίστροφα...Του πάνε έτσι;
Το σκεφτόμουν αλλά έχω συνηθίσει κάτω το ανοιχτό τσοκ! Το μεσημέρι έχει δοκιμές να δω τι κάνουνΓια βάλτα και αντίστροφα...![]()
εισαι μεγαλος παικτης!!!Για βάλτα και αντίστροφα...![]()
Φοβερο τσοκ .Παρτο και θα με θυμηθειςΣκέφτομαι να αγοράσω ενα Briley Bo Helix Crio Plus σε LM Αξίζει την αγορά; Το έχει κάποιος;
View attachment 88068
Με gemini μοιάζουν.Όσο για το χρώμα μάλλον πινελάκιΚαλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τη μάρκα είναι τα συγκεκριμένα τσοκ γιατί δεν γράφουν επάνω και πρώτη φορά τα βλέπω με τέτοιο χρώμα View attachment 88069
Δεν νομίζω να είναι πινέλο .......Με gemini μοιάζουν.Όσο για το χρώμα μάλλον πινελάκι![]()
BrileyΚαλημέρα γνωρίζει κανείς να μου πει τη μάρκα είναι τα συγκεκριμένα τσοκ γιατί δεν γράφουν επάνω και πρώτη φορά τα βλέπω με τέτοιο χρώμα View attachment 88069
Τώρα που τα καλοείδα συμφωνώ.Briley
Τώρα που τα καλοείδα συμφωνώ.