Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι αυτό λεω πως γίνεται αυτά να έχουν όμοιο σπειρώμα ενώ κάποιο Gemini crio plus πχ να μην ταιριάζει σε optima hp
Σε crio plus και optima-plus τεριαζει αλλά θέλει και ένα μέτρημα η φούστα γιατί στα crio plus είναι 18.6 η φούστα ενώ στα optima-plus 18.8
Σε μερικά crio plus είναι 18.5 δεν το βάζεις αυτό σε optima-plus το αντίθετο δεν έχεις ποτέ θέμα
Σε optima hp είναι περισσότερες στροφές δεν τεριαζει

Σε optima plus βιδώνει κανονικά.
Τα optima HP είναι άλλα τσοκ.
Άλλα επίσης τα απλά optima.

Σε crio plus και optima-plus τεριαζει αλλά θέλει και ένα μέτρημα η φούστα γιατί στα crio plus είναι 18.6 η φούστα ενώ στα optima-plus 18.8
Σε μερικά crio plus είναι 18.5 δεν το βάζεις αυτό σε optima-plus το αντίθετο δεν έχεις ποτέ θέμα
Σε optima hp είναι περισσότερες στροφές δεν τεριαζει
Όμοιο σπείρωμα.
Η διαφορά έγκειται στην απόδοση λόγω διαφορετικών αυλών.
Ευχαριστώ !!

Ναι αυτό λεω πως γίνεται αυτά να έχουν όμοιο σπειρώμα ενώ κάποιο Gemini crio plus πχ να μην ταιριάζει σε optima hp
Crio plus optima plus είναι ακριβώς ίδιο σπείρωμα.hp και απλό optima όπως και mobile είναι διαφορετικά το καθενα

Γνωρίζει κανείς αν έχει νόημα να αγοράσει κάποιος "μάρκα" 5*;
Πρακτικά μια προέκταση-συνέχεια του αυλού είναι.
Παίζει ρόλο η μάρκα/εταιρεία που το παράγει πλην ασφαλώς της αντοχής του μετάλλου;
Λογικά δεν θα έπρεπε να αλλάζει η κατανομή από εταιρεία σε εταιρεία, σωστά;

Παίζει ρόλο η μάρκα/εταιρεία που το παράγει πλην ασφαλώς της αντοχής του μετάλλου;
Αν εννοείς να βάλεις 5τσοκ εργοστασιακο η αφτερ μάρκετ; ;
Ένα 2% μπορεί να το δεις.. αλλα είναι κονικα και άλλα παράλληλα..
Έχω δοκιμάσει 3 τσοκ κύλινδρο το σκιτ2 έχει διαφορά με διασποράς ελικοιδες φυσίγγια κατά τα άλλα ίδια είναι στο χαρτί

Δεν υπαρχει λογος....τζαμπα λεφτα...για τα αφτερμαρκετ τσοκ αντε να υπαρχει λογος μονο για πιο κλειστα απο 3* που και παλι σηκωνει πολυ κουβεντα...εγω παντως δεν εχω δει κατι το συνταρακτικο...πχ μου εδωσε ενας φιλος ενα brain ΜR σε crio plus να το δοκιμασω,πολλες αποτυχιες με το που εβαζα το μαμα τριαρι ολα ενταξει....βρηκα σε καλη τιμη ενα ΤΜ για την baikal, απο αυτο ναι εμεινα ευχαριστημενος,αλλα και παλι μερικες φορες αναρωτιεμαι ποσα πουλια παραπανω να μου εδωσε σε σχεση με το μαμα τριαρι που χρησιμοποιουσα...κι ενα kicks ΙΜ που εχω σε crio plus για την beccaccia το εχω δουλεψει λιγο στην ΑΤΑ που εχει mobile δεν ειδα κατι το τρελλο,στο χαρτι μια η αλλη με το μαμισιο το τριαρι αλλα και στο κυνηγι δεν ειδα κατι το φοβερο,αλλα και παλι δεν το εχω δουλεψει πολυ για εχω βγαλει τα τελικα μου συμπερασματα...δυστυχως τα θηραματα ειναι τοσο λιγα που ειναι δυσκολες και οι δοκιμες...ουτε καρακαξες δεν πετανε...

Εάν έχουν όντως την ίδια ή και μεγαλύτερη έξοδο με τον αυλό τότε δεν θα δεις διαφορά. Το μόνο προσόν η ευκολία στην αλλαγή με το χέρι.

Back