Dimitris benelli
Banned
Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα της σταθερης κανης ειναι ενα κ ειναι τρομερο , παει πουθενα το μυαλο σας ;
δε σκορπάμε λεφτά σε μια τσάντα τσοκάκια και ασχολούμαστε με τα μέτρα του όπλου και τη σωστή σκόπευσηΤο μεγαλυτερο πλεονεκτημα της σταθερης κανης ειναι ενα κ ειναι τρομερο , παει πουθενα το μυαλο σας ;
Ετσι ακριβως , θεραπευομαστε σπο την τσοκιτιδα η οποια ειναι κορωνοιος , κ εστιαζουμε στα μετρα του οπλου κ στο θηραμα η πιατοδε σκορπάμε λεφτά σε μια τσάντα τσοκάκια και ασχολούμαστε με τα μέτρα του όπλου και τη σωστή σκόπευση
Για λέγε.Το καλυτερο τουφεκι που εχει περασει απο τα χερια μου ειχε σταθερα τσοκ .Μακριες κ ελαφριες κανες κ σταθερα τσοκ , το απολυτο σε κινηση καταδειξη , ενα οπλο ονειρο
Δημήτρη σίγουρα μια κάννη με εναλλασσόμενα τσοκ έχει πλεονεκτήματα αλλά εγώ εννοώ αυτό που περιγράφεις στην αρχή. Ευχαριστω.Κ ναι κ οχι , σε δεσμευει η σταθερη κανη , απο την αλλη δεν μπορει να συγκριθει οποιοδηποτε σταθερο τσοκ , με ολοιδιο σε συσφιξη , ποιοτικο εμποριου εσω εξω σε ποσοστα συγκεντρωσης η κατανομης .Μπορουμε να ρυθμισουμε οτι θελουμε οπως θελουμε με τα εσω εξω τσοκ , σε διατρηση εφοσον το στομιο ειναι ιδιο δεν αλλαζει τιποτα
Ποιό ήταν Δημήτρη και γιατί μιλάς σε παρελθόντα χρόνο για το καλύτερο τουφέκι που πέρασε από τα χέρια σου;Το καλυτερο τουφεκι που εχει περασει απο τα χερια μου ειχε σταθερα τσοκ .Μακριες κ ελαφριες κανες κ σταθερα τσοκ , το απολυτο σε κινηση καταδειξη , ενα οπλο ονειρο
Γιατι δεν ηταν δικο μου φιλεΠοιό ήταν Δημήτρη και γιατί μιλάς σε παρελθόντα χρόνο για το καλύτερο τουφέκι που πέρασε από τα χέρια σου;
Το εχω ξαναγραψει , ποιο αλλο ;;; αλλα σαν σκοπευτης που εισαι θελω την γνωμη σου , ποιο θεωρεις το καλυτερο οπλο sporting αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ;Για λέγε.
Αυτο 5 ??? Το καλυτερο με σταθερα τσοκ θελω να πωΤο εχω ξαναγραψει , ποιο αλλο ;;; αλλα σαν σκοπευτης που εισαι θελω την γνωμη σου , ποιο θεωρεις το καλυτερο οπλο sporting αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ;
Δεν θελω σχεσεις με μπερετακηδες φιλεΑυτο 5 ??? Το καλυτερο με σταθερα τσοκ θελω να πω
Ελα πες και θα τη δωσωΔεν θελω σχεσεις με μπερετακηδες φιλε
Βγαινουμε εκτος θεματος , για σκοπευτικο οπλο ρωτησα κ ΟπτιμαΕλα πες και θα τη δωσω
Ντεν ξερει απο σκοπευτικα καρντια μου...Βγαινουμε εκτος θεματος , για σκοπευτικο οπλο ρωτησα κ Οπτιμα
Δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση σου,εκτός αν γίνεις ποιό συγκεκριμένος.π.χ εύρος τιμής, αξιοπιστία,ζύγισμα κλπ.Το εχω ξαναγραψει , ποιο αλλο ;;; αλλα σαν σκοπευτης που εισαι θελω την γνωμη σου , ποιο θεωρεις το καλυτερο οπλο sporting αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ;
τι εννοείς αφεντικό .......... στην Ελλάδα ?Το εχω ξαναγραψει , ποιο αλλο ;;; αλλα σαν σκοπευτης που εισαι θελω την γνωμη σου , ποιο θεωρεις το καλυτερο οπλο sporting αυτη την στιγμη στην Ελλαδα ;
Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι πάντα ο ανεκπλήρωτος...Γιατι δεν ηταν δικο μου φιλε
Σου μένη αποθυμένο...Ο μεγαλύτερος έρωτας είναι πάντα ο ανεκπλήρωτος...
Κουβεντα κανουμε κ τπτ αλλο για αποφυγη παρεξηγησεων , ανεξαρτητως χρηματικης αξιας ποιο θεωρεις το κορυφαιο οπλο sporting που παιζει στην χωρα μας ;τι εννοείς αφεντικό .......... στην Ελλάδα ?
δλδ άλλο είναι το TOP στην Ελλάδα και άλλο π.χ στην Γαλλία ???