Ότι γουστάρει ο καθένας.μπορει να θέλει να κάνει επίδειξηΜε κλειστή την μπαλκονόπορτα έ .
Ότι γουστάρει ο καθένας.μπορει να θέλει να κάνει επίδειξηΜε κλειστή την μπαλκονόπορτα έ .
Αυτό ακριβώς!Στο κυνήγι δεν θα σφιχτεις,κατά κανόνα.
Δεν θα το κάνεις αν δεν έχεις ΣΥΝΗΘΊΣΕΙ να το κάνεις.
Ιδιοδεκτικοτητα είναι η ικανότητα του οργανισμού μας να αντιλαμβάνεται και να συντονίζει τις κινήσεις του μέσα από ένα δίκτυο νευρώνων στους μύες, τους τένοντες και το δέρμα. Εάν επιστρατεύσεις στην επώμισή σου την ευθυγράμμιση σημείων της δικής σου ανατομίας (αντίχειρας μπροστά από την άκρη της μύτης) αντί να προσπαθείς να φέρεις το όπλο που είναι ξένο σώμα σωστά επάνω σου, τότε οι επωμίσεις γίνονται όλες ολόιδιες.Δασκαλε πεσμας το μυστικο πιο αναλυτικα
Να βελτιωθούμε και εμεις
Δάσκαλε... κάτι δε λες καλά μου φαίνεται...η ικανότητα του οργανισμού μας να αντιλαμβάνεται και να συντονίζει τις κινήσεις του μέσα από ένα δίκτυο νευρώνων στους μύες, τους τένοντες και το δέρμα.
Μια χαρά τα λέω. Την λένε και έκτη αίσθηση. Πρακτικά είναι αυτό που σου επιτρέπει να ακουμπήσεις οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου με τα μάτια κλειστά.Δάσκαλε... κάτι δε λες καλά μου φαίνεται...
Δάσκαλε ο Χάρης δεν έχει εγκεφαλικά κύτταρα-νευρώνες και κινείτε ακόμα.Μια χαρά τα λέω. Την λένε και έκτη αίσθηση. Πρακτικά είναι αυτό που σου επιτρέπει να ακουμπήσεις οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου με τα μάτια κλειστά.
Δάσκαλε ο Χάρης δεν έχει εγκεφαλικά κύτταρα-νευρώνες και κινείτε ακόμα.
Εγώ που κάνω ξηρές επωμίσεις έξω στο μπαλκόνι με τα περιστέρια και τα κοράκια που πετούν θεωρείται ότι κάνω επίδειξη?Ότι γουστάρει ο καθένας.μπορει να θέλει να κάνει επίδειξη
Είναι θέμα χρόνου να σε δούμε στο ευαγγελάτο..Εγώ που κάνω ξηρές επωμίσεις έξω στο μπαλκόνι με τα περιστέρια και τα κοράκια που πετούν θεωρείται ότι κάνω επίδειξη?
Άμα δεν πετάς τίποτα άλλο έξω Γιώργο δεν είναι επίδειξηΕγώ που κάνω ξηρές επωμίσεις έξω στο μπαλκόνι με τα περιστέρια και τα κοράκια που πετούν θεωρείται ότι κάνω επίδειξη?
Αυτό αφορά σε λειτουργία της παρεγκεφαλίδας, όχι σε κάποια "έκτη αίσθηση"Πρακτικά είναι αυτό που σου επιτρέπει να ακουμπήσεις οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου με τα μάτια κλειστά.
Ουρολόγος/ανδρολόγος;Και συγγνώμη που παρεμβαίνω λόγω ιδιότητας, αλλά αυτό το "σκληρή"/"μαλακή" νόμιζα ότι μέχρι τώρα αφορούσε σε λειτουργίες συστήματος της ειδικότητας μου μόνο
(για κάνω κι εγώ λίγο χιούμορ)
Έτσι το λένε κάποιοι, προφανώς και δεν προστίθεται στις γνωστές αισθήσεις.Αυτό αφορά σε λειτουργία της παρεγκεφαλίδας, όχι σε κάποια "έκτη αίσθηση"
Ανεμογάμης λέγεται.Τίποτα άλλο να μη κάνετε ξηρό...
Εμείς τον λέμε αερογσμηΑνεμογάμης λέγεται.
Έτσι έκανε πέρυσι ένα γουρούνι που αστόχησα. Υπονοεί κάτι?Τίποτα άλλο να μη κάνετε ξηρό...