Τεχνικές σκόπευσης με λειόκαννο

Ερώτηση προς τον δάσκαλο (@leo ). Άμα θέλεις απάντησε μου.
Τις μισές φορές που σηκώνω το όπλο, την πάπια την πιάνω στην χούφτα και τις άλλες μισές δείχνω με δάχτυλο και αντίχειρα κολλητά, στον στόχο. Όταν ρίχνω ενστικτοδώς ακολουθώ τον πρώτο τρόπο τις περισσότερες φορές.
Είναι λάθος? Ή να δουλέψω περισσότερο το δείξιμο?
Ότι σε βολεύει. Για μένα το σωστό πιάσιμο είναι οποιοδήποτε επιτρέπει στον καρπό να ανεβάζει το όπλο χωρίς περιττή ένταση.

Ότι σε βολεύει. Για μένα το σωστό πιάσιμο είναι οποιοδήποτε επιτρέπει στον καρπό να ανεβάζει το όπλο χωρίς περιττή ένταση.
Προσωπικα οταν δειχνω το οπλο ανεβαινει καθετα.Αν το χουφτωσω γερνει ,δεν συμβαινει και σε σας αυτο?

Ερώτηση προς τον δάσκαλο (@leo ). Άμα θέλεις απάντησε μου.
Τις μισές φορές που σηκώνω το όπλο, την πάπια την πιάνω στην χούφτα και τις άλλες μισές δείχνω με δάχτυλο και αντίχειρα κολλητά, στον στόχο. Όταν ρίχνω ενστικτοδώς ακολουθώ τον πρώτο τρόπο τις περισσότερες φορές.
Είναι λάθος? Ή να δουλέψω περισσότερο το δείξιμο?
Δείχνεις καρφώνεις φέρνεις το όπλο σε ευθεία με εκεί που κοιτάς όσο μικρότερη κίνηση τόσο το καλύτερο

Για το θεμα του αγκωνα στο χερι που καταδεικνύει έχει αναφερθεί ότι το καλύτερο είναι να είναι στραμενος προς προς τα κατω κ οχι ανοιψωμενος ώστε η παλάμη να χουφτώνει καλύτερα
Αυτό είναι μία πρόχειρη λύση για όσους τείνουν να οδηγούν το όπλο με το χέρι, κλειδώνοντάς τους έτσι την άρθρωση του αγκώνα. Εγκυμονεί όμως και κινδύνους τραυματισμού του αγκώνα.

Νομίζω ότι το μόνον που πρέπει να κλειδώνει είναι τα μάτια σου το στόχο και τα υπόλοιπα να έχεις καταφέρει να ολοκληρώνουν σωστά την εκτέλεση της βολής.Καθόλου εύκολο στη πράξη στη θεωρία το κάνουμε όλοι ,αλλά αν το κάναμε όλοι σωστά θα βγαίναμε με 30 φυσίγγια για κυνήγι όχι με μια κάσα ο κάθε ένας στο αμάξι ειδικά στις τσίχλες.

Back