Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

"...αναλόγως πού το στρέφουμε..." :cool:
...ανέκαθεν αυτό ήταν το πρόβλημα, να το στρέψουμε εκεί που πρέπει και να στείλουμε τα όσα σκάγια απαιτούνται !!;)
Σωστόοος!...

Η πρώτη έκδοση λοιπόν του smart shotgun, για να βγει και λίγο φθηνό, θα έχει μόνο τη λειτουργία μικροδιόρθωσης της στόχευσης. :p
(μάλλον, σε λίγα χρόνια, μόνο στο PC και το PS θα κυνηγάμε! :D)

Όντως, πρόκειται για μια αξιέπαινη εργασία και μπράβο σου που την αναδεικνύεις!

Έχοντας στη διάθεσή μας όλα αυτά τα στοιχεία, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια εφαρμογούλα, η οποία, δίνοντάς της το θήραμα και την απόσταση, θα μας επέστρεφε τις ελάχιστες απαιτητές τιμές σε μέγεθος σκαγίων, γόμωση, τσόκ και αρχική ταχύτητα. :cool:
Ίσως, στο μέλλον, ένα smart shotgun, αναλόγως πού το στρέφουμε, να ρυθμίζει δυναμικά όλες αυτές τις παραμέτρους ―on the fly!
character0044.gif
Υπαρχει και αυτο το προγραμματακι της winchester το οποιο και αυτο ειναι ενδιαφερον και διαλεγεις και συσφιξη...
http://patternboard.winchester.com/#/
Βεβαια θα ηθελα να μας εγραφαν και τα οπλα τα οποια χρησιμοποιηθηκαν....αλλα...

Last edited:
Είσ' ωραίος Alex!

Η εφαρμογή της Winchester αποδεικνύει και τη σταθερότητα των φυσιγγίων της. Όσες φορές και να "ρίξεις", με τις ίδιες ρυθμίσεις, τα σκάγια πάνε πάντα στα ίδια σημεία. :D

Εγώ όμως, περισσότερο, είχα στο μυαλό μου την ελάχιστη απαιτητή ενέργεια των σκαγιών και τον αριθμό των τραυμάτων για κάθε θήραμα και απόσταση. Κάτι που η εμπειρία (αντί για τον υπολογισμό) κάνει το δάχτυλο να αλλάζει ενστικτωδώς σκανδάλη στα δισκάνδαλα. ;)

Είσ' ωραίος Alex!

Η εφαρμογή της Winchester αποδεικνύει και τη σταθερότητα των φυσιγγίων της. Όσες φορές και να "ρίξεις", με τις ίδιες ρυθμίσεις, τα σκάγια πάνε πάντα στα ίδια σημεία. :D

Εγώ όμως, περισσότερο, είχα στο μυαλό μου την ελάχιστη απαιτητή ενέργεια των σκαγιών και τον αριθμό των τραυμάτων για κάθε θήραμα και απόσταση. Κάτι που η εμπειρία (αντί για τον υπολογισμό) κάνει το δάχτυλο να αλλάζει ενστικτωδώς σκανδάλη στα δισκάνδαλα. ;)
Ευχαριστω! Καταλαβα...! Ισως στο μελλον βγαλουν και κατι τετοιο:D

Δυστυχως δεν εχω 20αρι....! Απορια εχω αν θα καταβαλει το αγριογουρουνο σαν το 12αρι.think.
Κακώς (πλάκα κάνω) δεν ξέρω πολλοί λένε ότι υπερτερεί σε τέτοια φυσίγγια δεν έχω κυνηγήσει δοκιμάσει ποτέ. Αν και στην Ιταλία τα κυνηγούν και με cal 28 και 410 ακόμα.

Κακώς (πλάκα κάνω) δεν ξέρω πολλοί λένε ότι υπερτερεί σε τέτοια φυσίγγια δεν έχω κυνηγήσει δοκιμάσει ποτέ. Αν και στην Ιταλία τα κυνηγούν και με cal 28 και 410 ακόμα.
Κακως ....ξαναπεστο....sarcastic.! Στο μελλον ελπιζω... τουλαχιστον ενα μονοκαννο αν μπορεσω να το προσθεσω στα οπλα μου! Εχω δει καποια βιντεακια ! Με μονοβολο με τετοιες ταχυτητες δεν νομιζω να μην πεφτει γουρουνι...

Κακως ....ξαναπεστο....sarcastic.! Στο μελλον ελπιζω... τουλαχιστον ενα μονοκαννο αν μπορεσω να το προσθεσω στα οπλα μου! Εχω δει καποια βιντεακια ! Με μονοβολο με τετοιες ταχυτητες δεν νομιζω να μην πεφτει γουρουνι...
Στα σχέδια το χω και γω ένα investarm

Αυτό το 28άρι σε ν.10 παρόλο που είναι dispers. κάνει απίστευτα σκοτώματα σε 30-35 μέτρα τσίχλες καί όπλο skeet .
Άνοιξα παλαιότερα ένα κι'είχε CSB1 1.75 X28 o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
where is the nearest mobile station
Tα saga διασπορας θελω να τα δοκιμασω..μιας εχουν παραξενη πατεντα..ενας πλαστικος "αξονας" στο κεντρο του κυαθιου αντι τον κλασσικο σταυρο κλπ..

Tα saga διασπορας θελω να τα δοκιμασω..μιας εχουν παραξενη πατεντα..ενας πλαστικος "αξονας" στο κεντρο του κυαθιου αντι τον κλασσικο σταυρο κλπ..
Μου φάγανε την πατέντα .sarcastic. οι σπανιολοι, αυτό ακριβώς είχα πει στο Αλέξανδρο σε κάποιο ποστ εδω

Εφόσον έχει πτερύγια πιστεύω θα είναι ημι-διασπορας αν και μάλλον θα ανοιγει λιγότερο από τον σταυρό. Νομιζω μια ανούσια πατέντα της saga. Όπως το βλέπω δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο μικροσκοπικός "άξονας" θα ανοίξει έστω και λίγο τη διασπορά.

Back