Τζουμέρκα.

άμα κατεβείτε κρητη τον Αυγουστο το μόνο αναλίοτο μέρος που μπορεί να βρεί καποιος είναι ο καμπινές του σπιτιού σου
Ξηρόκαμπος (από το οροπέδιο Ζήρου). Όποτε και να πας είσαι εσύ και το σύμπαν. Νομίζεις ότι ο θεός έτριψε τα βράχια στην γη σαν αλάτι.

Κολύμπι, κυνήγι, και συλλογή ανθού θυμαριού. Είχαμε μαζέψει 5 σακούλες με τα (μικρά 5 και 8 χρονών) παιδιά μου και την γυναίκα μου και μοσχομύριζε όλο το αυτοκίνητο. Στην επιστροφή μας στο σπίτι που μέναμε, σε έλεγχο για όπλα και ναρκωτικά στον δρόμο, μας σταμάτησε μια ομάδα 10 "ειδικών" αστυνομικών ως ύποπτους (μαζί με τα παιδιά μου), για διακίνηση (επειδή μοσχομύριζε όλο το αυτοκίνητο). Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω ότι η απίστευτη μυρωδιά είναι από ανθό θυμαριού. Ευτυχώς κάλεσαν τον Διοικητή τους. Ήρθε ο άνθρωπος και αφού κατάλαβε τι έχει γίνει, τους ξέχεσε και μας άφησε να επιστρέψουμε. Από τότε γίναμε φίλοι και όποτε βρισκόμαστε γελάμε με την καρδιά μας .....

Attachments

• Xirokampos.JPEG
    Xirokampos.JPEG
    170,2 KB · Προβολές: 18
σειτάν στο ακροτίρι χανίων όπου πριν κάποια χρώνια κηνηγούσαμε πέρδικες και ορτύκια και τσίχλες στα μπασίματα πήγενε κάτω ο δρόμος και μόνο με καλο 4χ4 μπορούσες να κατέβεις ....στη παραλία κανείς πάντα άδεια μα τα νερά τα απίστευτα.
τώρα δεν πάς καν ο κόσμος πάρα πολυς ο βοσκός πανω διπλα απο το σταύλο εστεισε καντίνα και κάνει ντιλίβερη μέχρη κατω και τα κορδονια στη παραλία να ταίζουν πατατακια τις κατσίκες ...
images.jpg

Back