7 ευρω διαφορά απο πέρσι με φέτος.Φίλε δεν μας λείπουν τα 7 αλλά όταν η γενική είχε 130 και πέρυσι 173 και φέτος 180 ε κάτι δεν πάει καλά...Είπαμε χόμπι έχουμε τρέλα αλλά όχι να μας μπουν καβαλα οι διαολοι
7 ευρω διαφορά απο πέρσι με φέτος.Φίλε δεν μας λείπουν τα 7 αλλά όταν η γενική είχε 130 και πέρυσι 173 και φέτος 180 ε κάτι δεν πάει καλά...Είπαμε χόμπι έχουμε τρέλα αλλά όχι να μας μπουν καβαλα οι διαολοι
Έχε το νου σου εσύ μη πεταχτεί κάνα ελατήριο από τη Rem και το ψάχνεις και άσε εμάς να μουρμουραμε !άρα τα πολλά... και επειδή τα 7 ευρώ είναι λίγα μην μουρμουράς.
Έτσι είναι.Αυτό το σύστημα με τις άδειες είναι λίγο ξεπερασμένο, αναλογικό και αδιαφανές.
Κώστα αν γίνει ηλεκτρονικά, που εγώ συμφωνώ μαζί σου, σκέψου μετά πόσοι δεν θα χρειάζονται να υπάρχουν.....Δικαίως ίσως.....Θα αφανιστούν οι τοπικοί σύλλογοι....Ενώ έτσι έστω κρατιέται μια επαφή. Ανούσια ίσως πει κάποιος....Μεγάλο το θέμα εκεί που έχει φτάσει....Αυτό το σύστημα με τις άδειες είναι λίγο ξεπερασμένο, αναλογικό και αδιαφανές. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί οι άδειες δεν βγαίνουν ηλεκτρονικά ή και ηλεκτρονικά; Πρέπει να πάω στο σύλλογο να προπληρώσω, να αφήσω το βιβλιαράκι και μετά να ξαναπάω να την πάρω σε κάποιες μέρες, αφού πάρω τηλέφωνο. Ας γίνει και μέσω gov.gr. Αφού εκεί μέσα και να κλάσεις καταγράφεται. Θα πληρώνεις και ηλεκτρονικά και τέλος. Από τον καναπέ του σπιτιού σου.
Τι είπες Μπυθουλα ; Η Ρεμι είναι για Αρχοντους !Έχε το νου σου εσύ μη πεταχτεί κάνα ελατήριο από τη Rem και το ψάχνεις και άσε εμάς να μουρμουραμε !
Σκέψου πόσοι θα χάσουν τα αξιώματα και τα προεδριλικια …Κώστα αν γίνει ηλεκτρονικά, που εγώ συμφωνώ μαζί σου, σκέψου μετά πόσοι δεν θα χρειάζονται να υπάρχουν.....Δικαίως ίσως.....Θα αφανιστούν οι τοπικοί σύλλογοι....Ενώ έτσι έστω κρατιέται μια επαφή. Ανούσια ίσως πει κάποιος....Μεγάλο το θέμα εκεί που έχει φτάσει....
Τα ίδια και εγώΈτσι είναι.
Ας χαρούμε το κυνήγι όπως το έχουμε γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα το έχουμε σε αυτήν την μορφή στο μέλλον.
Προσωπικά, αν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να κυνηγήσω έχοντας κάποιον άγνωστο δίπλα μου να με επιβλέπει , θα σταματήσω.
Έχω μάθει να κυνηγώ μόνος, εγώ το σκυλί μου και η φύση, κάτι διαφορετικό δεν με ενδιαφέρει.
Που γίνονται αυτά ; Ποιος είναι αυτός ο άγνωστος ;Έτσι είναι.
Ας χαρούμε το κυνήγι όπως το έχουμε γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα το έχουμε σε αυτήν την μορφή στο μέλλον.
Προσωπικά, αν έρθει η στιγμή που θα πρέπει να κυνηγήσω έχοντας κάποιον άγνωστο δίπλα μου να με επιβλέπει , θα σταματήσω.
Έχω μάθει να κυνηγώ μόνος, εγώ το σκυλί μου και η φύση, κάτι διαφορετικό δεν με ενδιαφέρει.
Θα σου τα εξηγήσει ο Ηλίας.Ποιος είναι αυτός ο άγνωστος ;
Εσυ που είσαι αλεπουδιάρης να μου το εξηγήσεις .Θα σου τα εξηγήσει ο Ηλίας.
Κώστα αν γίνει ηλεκτρονικά, που εγώ συμφωνώ μαζί σου, σκέψου μετά πόσοι δεν θα χρειάζονται να υπάρχουν.....Δικαίως ίσως.....Θα αφανιστούν οι τοπικοί σύλλογοι....Ενώ έτσι έστω κρατιέται μια επαφή. Ανούσια ίσως πει κάποιος....Μεγάλο το θέμα εκεί που έχει φτάσει....
Δεν είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν αυτοί. Ας παίρνουν το μερτικό τους. Απλά ίσως να υπάρχει καλύτερη διαφάνεια που μάλλον δεν εξυπηρετεί. Εμένα πάντως ο σύλλογος δεν μου έχει προσφέρει κάτι. Όχι μην είμαι αχάριστος, μου έχουν δώσει κάτι καπελάκια και φανέλες του κώλου και μια φορά και μια πλαστική θήκη για τις άδειες που όμως δεν τις χώραγε.Σκέψου πόσοι θα χάσουν τα αξιώματα και τα προεδριλικια …
ΌχιΠαρεμπιπτόντως υπάρχει κανένας χάρτης (εκτός του Κενταυρου) ηλεκτρονικός ή μη; Λεπτομερής όμως, όχι στο περίπου που το περίπου να έχει απόκλιση κανα χιλιόμετρο ή να αναφέρει όριο ολόκληρη οροσειρά.
Περι επαφής…. Πάω να ανανεώσω Αιγάλεω, 3 στα 3 γραφεία άδεια, μια συμπαθεστάτη κυρία στον γκισέ ,ένας λαγός στο ράφι ντυμένος κυνηγός ,μια μπεκάτσα σκοροφαγωμένη στον τοίχο να τα λέει με μια καλημάνα και αλλα πολλά λείψανα να κοιτάνε περίεργα. Γενικά μια εικόνα που δείχνει εγκατάλειψη και αδιαφορία.Κώστα αν γίνει ηλεκτρονικά, που εγώ συμφωνώ μαζί σου, σκέψου μετά πόσοι δεν θα χρειάζονται να υπάρχουν.....Δικαίως ίσως.....Θα αφανιστούν οι τοπικοί σύλλογοι....Ενώ έτσι έστω κρατιέται μια επαφή. Ανούσια ίσως πει κάποιος....Μεγάλο το θέμα εκεί που έχει φτάσει....
Σχεδια επί χάρτου του συμπαθεστατου Αμυρα....