Πήγε να κάνει ένα βήμα αλλά δεν τον άφησαν .Σχεδια επί χάρτου του συμπαθεστατου Αμυρα....
Πήγε να κάνει ένα βήμα αλλά δεν τον άφησαν .Σχεδια επί χάρτου του συμπαθεστατου Αμυρα....
Επιθετικη πολιτικη για την προσελκυση των νεων να γινουν κυνηγοι.......ένας λαγός στο ράφι ντυμένος κυνηγός ,μια μπεκάτσα σκοροφαγωμένη στον τοίχο να τα λέει με μια καλημάνα και αλλα πολλά λείψανα να κοιτάνε περίεργα.
Έλα ρε συ τώρα. Η συλλογάρα μας; Βάλανε pos; Κάτι έπαιζε θυμάμαι.Περι επαφής…. Πάω να ανανεώσω Αιγάλεω, 3 στα 3 γραφεία άδεια, μια συμπαθεστάτη κυρία στον γκισέ ,ένας λαγός στο ράφι ντυμένος κυνηγός ,μια μπεκάτσα σκοροφαγωμένη στον τοίχο να τα λέει με μια καλημάνα και αλλα πολλά λείψανα να κοιτάνε περίεργα. Γενικά μια εικόνα που δείχνει εγκατάλειψη και αδιαφορία.
Κάθε φορά που πάω λυπάμαι για την εικόνα τον συλλόγων μας και την απουσία των υπευθύνων τους
Δεν έχω πάει φέτος ,από πέρσι έχω να πάω και δεν έπαιζε posΈλα ρε συ τώρα. Η συλλογάρα μας; Βάλανε pos; Κάτι έπαιζε θυμάμαι.
Εγώ προσωπικά το βρισκω πολύ αποκρουστικό το βαλσαμωμένο και ποσο μάλιστα το «μασκαρεμένο»Επιθετικη πολιτικη για την προσελκυση των νεων να γινουν κυνηγοι....
Καλα, λιγο μυαλο δεν εχουν στο κεφαλι τους?
Λοβοτομη τους εχουν κανει?
Συμφωνω απολυτα.Εγώ προσωπικά το βρισκω πολύ αποκρουστικό το βαλσαμωμένο και ποσο μάλιστα το «μασκαρεμένο»
Πέρσι δεν έβγαλα άδεια. Φέτος θα βγάλω. Αν δεν έχουν pos και έχω όρεξη θα κάνω λίγο μανούρα. Αν εισπράτεις νομίζω ότι είσαι υποχρεωμένος να έχεις. Θα το ψάξω όμως καλύτερα.Δεν έχω πάει φέτος ,από πέρσι έχω να πάω και δεν έπαιζε pos
Μπορεί φέτος να εχουν βάλει, θα το μάθουμε σύντομα
Ρετρό .Περιγράψετε με ειλικρίνεια τον μέσο έλληνα κυνηγό και θα σας λυθούν πολλές απορίες.
Ένας φιλος Κυνηγος και αυτόςΠεριγράψετε με ειλικρίνεια τον μέσο έλληνα κυνηγό και θα σας λυθούν πολλές απορίες.
Κι όμως κύριοι , υπάρχουν και οι λόρδοι ,οι αριστοκράτες του είδουςΈνας φιλος Κυνηγος και αυτός
Λέει αγριανθωποι
5:00 η ώρα το πρωί που πάμε ρε σειρά όλοι
Με τα χακί και τις παραλλαγές χα χα
Εννοείται είσαι υποχρεωμένος να έχεις pos για συναλλαγέςΠέρσι δεν έβγαλα άδεια. Φέτος θα βγάλω. Αν δεν έχουν pos και έχω όρεξη θα κάνω λίγο μανούρα. Αν εισπράτεις νομίζω ότι είσαι υποχρεωμένος να έχεις. Θα το ψάξω όμως καλύτερα.
0 δικός μας έχει 2-3 χρόνια ,αλλά χρεώνει 1-1,5€ παραπάνω γιατί έχει κρατήσεις ή τράπεζα.Έλα ρε συ τώρα. Η συλλογάρα μας; Βάλανε pos; Κάτι έπαιζε θυμάμαι.
Δηλαδή αν κλάσο σε δημόσιο χώρο θα φάω Πίνη...για απρέπειαΣχεδια επί χάρτου του συμπαθεστατου Αμυρα....
Αναλόγως τον θόρυβοΔηλαδή αν κλάσο σε δημόσιο χώρο θα φάω Πίνη...για απρέπεια
Επίσης προβληματικό. Γιατί όπως γνωρίζουμε μετά ξεκινάει η διαπραγμάτευση για τις ενισχύσεις που θα δώσει η κάθε ομοσπονδία στους συλλόγους της και αντίστοιχα η συνομοσπονδία στις ομοσπονδίες. Αυτό είναι πάγια τακτική που σημαίνει ότι το σύστημα πάσχει.Για την ακρίβεια 4 για ΚΣΕ 2 για τίς ΚΟΣΕ και 1 για τους συλλόγους