Τοποθέτηση πέλματος σε λειόκαννο

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βασισμένος στο βιντεάκι και αφού βρήκα δέμα που μου αρέσει χθες το βράδυ ξεκίνησα το πρώτο και δυσκολότερο νομίζω στάδιο..βάζω δυο φώτο και πιστεύω σήμερα να το ολοκληρώσω και να πετύχει .
Το πέλμα PACHMAYR το οποίο έτριψα και λίγο παραπάνω στο κέντρο

πήρε την τελική του μορφή .... η επένδυση με μπορτοροδοκόκκινη μπουχάρα !! χαχαχα!:rolleyes:
απλοποίησα λίγο την διαδικασία σε σχέση με το βιντεάκι βάζοντας μόνο βενζινόκολλα και ανοίγοντας μικρές τρύπες ίσα ίσα για το κατσαβίδι (με τισ βίδες μέσα )
τα συμπεράσματα :
  • Θα θέλε ακόμα λεπτό δέρμα για να έρχεται πιο πρόσωπο με το ξύλο ή περισσότερο φάγωμα το πέλμα .(κατι που υπολόγισα και έκανα αλλα ήθελε περισσότερο.
  • Η βενζινόκολλα αρκεί.
  • το υλικό του πέλματος δυστυχώς επηρεάστηκε λίγο (μαλάκωσε και έχασε τις γωνίες ) απο το βαπτισμένο δέρμα και την πίεση που έμεινε όλη μέρα . ίσως θέλει λιγότερο χρόνο ή μονό οινόπνευμα καθαρό.
  • Η αίσθηση εξαιρετική .. & ανεβαίνει πολύ γλυκά στην επωμίση , φυσικά δεν κολλάει στα ρούχα .
Στο επόμενο μου που ήδη εχω παραγγείλει (Wegu) θα γίνει ακόμα καλύτερο !

Last edited:
Ωραία εφαρμογή..Μπραβο κ πάλι Χρήστο..Βλέπω να έχεις σύντομα και πελατεία.:).RESPECT.

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα .well done..well done..well done.
Πότε ξεκινάνε τα σεμινάρια εκμάθησης;;)

χαίρομαι πολύ που σας αρέσει παιδιά.. θα το βελτιώσω κι αλλο στα σημεία !
ενας "ανήσυχος ερασιτέχνης" ειμαι όπως ειπα σε έναν φίλο εδώ .. οπότε φίλε averel (και Τασο αν και είσαι σε νησί ) είσαι ευπρόσδεκτος στο μπαλκόνι μου για πειραματισμούς με οικιακά εργαλεία , μπυρίτσα και αμπελοφιλοσοφία .shake.
Ειδικά για την περίπτωση σου Τασο έκανα την σκέψη να επενδυθεί ένα παλιό κοκάλινο πέλμα baikal που έχω με δέρμα ... αλλα δεν εχω ποια baikal .. έχεις καμιά ιδέα σε ποιον να το χαρίσω ??.xm..asking.
Περιμένω και της εντυπώσεις του Σπύρου ... και αν του αρέσει η ιδέα για το PACHMAYR του , εχω εξασφαλίσει μπύρα και μεζέ στα Γιάννενα ;).. μονο πού δεν πίνω ποτέ μονό μια μπύρα.. χαχαχαχα.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Last edited:
Μπράβο Χρήστο! Εκτός από δεξιοτέχνης, είσαι και γνώστης της καλής μπύρας! .well done.
χαχαχα! άσε Χρήστο πάνω στην "τελική ευθεία" σήμερα τέλειωσε η Βεργίνα :( αλλα έσωσε την κατάσταση η φίλη μου που ήρθε σπίτι με μερικές Καιζερ...sarcastic.

χαχαχα! άσε Χρήστο πάνω στην "τελική ευθεία" σήμερα τέλειωσε η Βεργίνα :( αλλα έσωσε την κατάσταση η φίλη μου που ήρθε σπίτι με μερικές Καιζερ...sarcastic.

Και σκεφτόμουν να σχολιάσω όσο πιο όμορφο γίνεται το πέλμα, τόσο μας τα χαλάς στη μπύρα... .sarcastic.

Υ.Γ. Πλάκα κάνω έτσι; Εννοείται πως και η κάιζερ είναι εξαιρετική... ;)

Για χαρα σε ολους!εγω παντως παντως μολις χθες παραγγειλα το μαμισιο ξυλινο πελμα για 686 sporting της beretta!77 ευρω παρακαλω!πιστευω να κουμπωνει κσλυτερα πλεον το δικανακι στον ωμο γιατι με το ισιο που εχει στις γρηγορες επωμισεις δεν!!!!

Back