Αστο Βασιλη...Εγώ απηύδησα παίδες ...
Κάντε ότι σας φωτίσει ο μεγαλοδύναμος.
Οσο και να προσπαθεις να το εκλογικευσεις ουτε το κοστος παραγωγης δικαιολογειται ουτε η τιμη πωλησης στον εμπορο...
Αστο Βασιλη...Εγώ απηύδησα παίδες ...
Κάντε ότι σας φωτίσει ο μεγαλοδύναμος.
Όχι αυτό δεν πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο γιατί σίγουρα η Toyota έχει θεσπίσει πολύ αυστηρά κριτήρια για να έχει αυτές τις πιστοποιήσεις κ εφόσον δεν θα τις έχει δεν θα είναι εφάμιλλο με το γνήσιο! Μπορεί να είμαι κ λάθος αλλά θεωρώ ότι αν δεν υπάρχουν οι πιστοποιήσεις και οι έλεγχοι δεν θα έχουν εφάμιλλη ποιότητα! Έτσι νομίζω...Τέλεια συνάδελφε, μόλις κατασκευάσουν Τούρκικο αυτοκίνητο κόπια του ch-r χωρίς καμία διεθνή πιστοποίηση αλλά με όλους τους εσωτερικούς ελέγχους, σπεύσε να το αγοράσεις.
Επαγωγικά συμπεραίνουμε ότι και αυτό θα είναι σαν το Toyota μιας και φτιάχνεται στο ίδιο εργοστάσιο !!!!
Συμφωνείς με τον συλλογισμό αυτό ή όχι ;
Καίγεσαι?Για όπλα θα μιλήσουμε;
Είχα προτείνει κάποτε να καταργήσουμε την ενότητα (τούρκικα όπλα) αλλά μάλλον κακώς το είχα προτείνει.... γιατί εάν παρακολουθείς ανελλιπώς χωρίς απουσίες τα τρία πτυχία τα έχεις για πλάκα!!Για όπλα θα μιλήσουμε;
Λογιστική κόστους,κόστος παραγωγής όλα με αντιγραφήδεν τα γούστα ρε,τι με νοιάζει εμένα πόσα θα βγάλει ο άλλος,να τα μάθει αυτόςΠαράδειγμα
Βρίσκω τζάμπα ένα μηχανάκι cnc και φτιάχνω μόνος μου το πρόγραμμα για να κόβει τα τσοκ vasilevits.
Νοικιάζω έναν χώρο προς 100€ τον μήνα.
Αν σε δέκα μήνες πουλήσω 1 τσοκ (κόστος υλικού, ρεύματος, κοπτικών κτλ 10€) για να βγάλω κέρδος πρέπει να το πουλήσω πάνω από 1010€ γιατί τόσο μου κόστισε με τα ενοίκια !!!!
Κόστος ενός τσοκ δηλαδή 1010€ !!!
Αν πουλήσω σε 10 μήνες 1000 τσοκ το κόστος τους είναι 1000 τσοκ * 10€ το ένα +10 μήνες * 100€ τον μήνα ενοίκια = 11.000€
Αν τα πουλήσω 20€ το ένα θα τσεπώσω 20.000€.
20.000-11.000=9.000 στην τσέπη.
Το κόστος του κάθε τσοκ πέφτει από 1010€ το ένα στα 11€ το ένα.
Ααα ρε @Johnny brow εγώ θα τα γράφω ;;; Αχαχα
Διοίκηση επιχειρήσεων έπρεπε να σπουδάσω.
Είχαμε φίλε έναν σαν κ σέναντρεπόταν ο καθηγητής να παραδώσει μάθημα(τμήμα λογιστικής)Παράδειγμα
Βρίσκω τζάμπα ένα μηχανάκι cnc και φτιάχνω μόνος μου το πρόγραμμα για να κόβει τα τσοκ vasilevits.
Αν σε δέκα μήνες πουλήσω 1 τσοκ (κόστος υλικού, ρεύματος, κοπτικών κτλ 10€) για να βγάλω κέρδος πρέπει να το πουλήσω πάνω από 1010€ γιατί τόσο μου κόστισε με τα ενοίκια !!!!
Κόστος ενός τσοκ δηλαδή 1010€ !!!
Αν πουλήσω σε 10 μήνες 1000 τσοκ το κόστος τους είναι 1000 τσοκ * 10€ το ένα +10 μήνες * 100€ τον μήνα ενοίκια = 11.000€
Αν τα πουλήσω 20€ το ένα θα τσεπώσω 20.000€.
20.000-11.000=9.000 στην τσέπη.
Το κόστος του κάθε τσοκ πέφτει από 1010€ το ένα στα 11€ το ένα.
Ααα ρε @Johnny brow εγώ θα τα γράφω ;;; Αχαχα
Διοίκηση επιχειρήσεων έπρεπε να σπουδάσω.
Πςςςς μπουζιαυτά να τα ρίχνεις με καύσωναΤι σχέση έχεις με Λακωνία?
Από Σύρο δεν είσαι?
Ποιος ο λογος να καταργηθει η ενοτητα?Είχα προτείνει κάποτε να καταργήσουμε την ενότητα ...
Ίσως γιατί η beretta δεν χρειάζεται την πολυετή εγγύηση για να πουλήσει;Η beretta γιατί δίνει μόνο 3 χρόνια εγγύηση. Και θέλουμε οι περισσότεροι να πάρουμε beretta. Η franchi 7. Browning 10. fabarm 7. Είναι καλή αγορά τελικά ένα beretta σε σχέση με τα παραπάνω;
Και μη μου πείτε Μπερέτα εγγύηση. Που είναι,; 3 χρονια.
Τα ίδια υποστηρίζει και η bmw και όταν σου σπάσει ο γριλος του παραθύρου στα 2 χρόνια και 3 μήνες σου λέει πέρνα από το ταμείο.Ίσως γιατί η beretta δεν χρειάζεται την πολυετή εγγύηση για να πουλήσει;
Εγγύηση μηχανικών μερών mercedes..2 έτη...
Εγγύηση μηχανικών μερών kia...7 έτη...
Γιατί άραγε;
Έλα ντε. Ξέρω γω; Αυτό ρωταωΊσως γιατί η beretta δεν χρειάζεται την πολυετή εγγύηση για να πουλήσει;
Εγγύηση μηχανικών μερών mercedes..2 έτη...
Εγγύηση μηχανικών μερών kia...7 έτη...
Γιατί άραγε;
Το αστείο είναι ότι ,μετά από παράπονα για τέτοιο αυτοκίνητο,μου λέει ο αρχιμηχανικός ότι η εταιρεία ψάχνει που θα βρει τα πιο οικονομικά εξαρτήματα για να χρησιμοποιήσει.Και του απαντώ ,αυτά γιατί δεν τα λέτε πριν να το αγοράσουμε;Μπεμπα θελεις?
Πλερωνε!
Είχα μια 318 e46 και χαλούσαν συνέχεια οι γρύλοι των ηλ παραθυρων. Μόλις έβαλα ημιτασιον σώθηκα. 35 ευρωΤο αστείο είναι ότι ,μετά από παράπονα για τέτοιο αυτοκίνητο,μου λέει ο αρχιμηχανικός ότι η εταιρεία ψάχνει που θα βρει τα πιο οικονομικά εξαρτήματα για να χρησιμοποιήσει.Και του απαντώ ,αυτά γιατί δεν τα λέτε πριν να το αγοράσουμε;
Έχουν βγάλει Κιτ επισκευής ,συρματόσχοινο με το πλαστικό κομμάτι που πιάνει πάνω στο τζάμι .Είχα μια 318 e46 και χαλούσαν συνέχεια οι γρύλοι των ηλ παραθυρων. Μόλις έβαλα ημιτασιον σώθηκα.
Δεν θέλει ...Σωτηροπουλος ακουει??
95 ευρω φτιαχνουν καραμπινα!
Εσεις λετε οτι ειστε πρωτοπορος, δεν μπορειτε να βγαλετε τσοκ με λιγοτερο απο 10 ευρω?
Να βάλω μερικά πράγματα σε τάξη:Δεν θέλει ...
Δεν θέλει ...Σωτηροπουλος ακουει??
95 ευρω φτιαχνουν καραμπινα!
Εσεις λετε οτι ειστε πρωτοπορος, δεν μπορειτε να βγαλετε τσοκ με λιγοτερο απο 10 ευρω?
Βρε GVP9000, Χριστός και Απόστολος, ένα τζάμπα πενταξονικό "μηχανάκι" με τη προίκα του έχει μόνο 100.000 - 140.000 ευρώ! Φτιάξε μόνο σου και 180 προγράμματα στο controller και είσαι έτοιμος (ντάξει μωρέ, θες και κάτι καλύμπρες σπειρωμάτων 11.000 ευρώ και κάτι άλλα ψιλά αλλά και τι έγινε, τζάμπα δεν είπαμε θα τα βρούμε;;Παράδειγμα