Τουρκικά όπλα

Ενα markup 400% δεν είναι καθόλου σπάνιο στην λιανική - δηλ. κέρδος = τετραπλάσιο του κόστους
Δεν γίνονται αυτά!Είναι πολλά τα έξοδα.
Ο άλλος που σκάβει για να βγάλει ατσάλι μπορεί να σπάσει 5 γκασμαδες για ένα κιλό. Ποιος τα πληρώνει τα στυλιαρια?Η θεία μου?

Δεν θα σε κλωτσήσει στον ώμο αλλά η τσέπη θα δει τέτοια κλωτσά που θα τη νοιώσει το αρχιδι σου
Φίλε μου γέλασα με αυτό που είπες! Όμως ο κάθε άνθρωπος πριν κάνει μια αγορά εξετάζει τα σύν και τα πλήν και έπειτα αποφασίζει! Και με Γιούγκο πήγαινες ταξίδι αλλά και με Τζάγκουαρ!. Εγώ το Perennia το έχω πάρει από τον Ρουμελιώτη στην Πάτρα 3.100 Ευρώ και με έκπτωση μεγάλη, πόσα τούρκικα ή άλλα θα έπαιρνα με αυτά τα χρήματα? Έβαλα τα σύν και τα πλήν, μετά το χέρι στην τσέπη, έβγαλα λεφτά και όχι καβούρια και αυτό ήταν!. Έχω φίλους σκοπευτές στην Πάτρα που τα όπλα τους κάνουν και 10.000 ευρώ και νομίζω ενός κάνει και πιο πάνω!. Δεν θα έκαναν την ίδια δουλειά με ένα άλλο χαμηλής αξίας?, ίσως να την έκαναν, αλλά εάν δεν την έκαναν?. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύπλοκο το θέμα της αγοράς οποιουδήποτε αγαθού και συνάδει με τα γούστα, χρήματα, φινέτσα, ομορφιά, πρεστίζ, τιμής μεταπώλησης, και ότι άλλο έχει μέσα στην κεφάλα του ο καθένας!. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!.

Φίλε μου γέλασα με αυτό που είπες! Όμως ο κάθε άνθρωπος πριν κάνει μια αγορά εξετάζει τα σύν και τα πλήν και έπειτα αποφασίζει! Και με Γιούγκο πήγαινες ταξίδι αλλά και με Τζάγκουαρ!. Εγώ το Perennia το έχω πάρει από τον Ρουμελιώτη στην Πάτρα 3.100 Ευρώ και με έκπτωση μεγάλη, πόσα τούρκικα ή άλλα θα έπαιρνα με αυτά τα χρήματα? Έβαλα τα σύν και τα πλήν, μετά το χέρι στην τσέπη, έβγαλα λεφτά και όχι καβούρια και αυτό ήταν!. Έχω φίλους σκοπευτές στην Πάτρα που τα όπλα τους κάνουν και 10.000 ευρώ και νομίζω ενός κάνει και πιο πάνω!. Δεν θα έκαναν την ίδια δουλειά με ένα άλλο χαμηλής αξίας?, ίσως να την έκαναν, αλλά εάν δεν την έκαναν?. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύπλοκο το θέμα της αγοράς οποιουδήποτε αγαθού και συνάδει με τα γούστα, χρήματα, φινέτσα, ομορφιά, πρεστίζ, τιμής μεταπώλησης, και ότι άλλο έχει μέσα στην κεφάλα του ο καθένας!. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!.
Κατά τη δουλειά και το εργαλείο ,αλλά και το χρήμα υπάρχει για να κάνει τα όνειρα πραγματικότητα.

Οι καταναλωτες εχουμε μεγαλη δυναμη. Αν κατι ειναι ακριβο και το αγοραζουμε θα συνεχισει να ειναι ακριβο. Αν δεν το αγοραζουμε η τιμη του θα πεσει.
Δεν νομίζω να πέσει!, πιστεύω τρία πράγματα θα συμβούν και με την σειρά που τα γράφω! 1. Θα χαλάσει την ποιότητα για να μπορεί να πουλάει φθηνότερα!. 2. θα βγάλει ένα καινούργιο μοντέλο για να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό στην αγορά!. Και τρίτον εάν δεν κάνει αυτά τα δύο που προανέφερα, θα πάει για φούντο!. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η αγορά και όχι μόνο!.

Άμα έχεις δώσει πολλά χρήματα για όπλο ακόμα και στο κλαμπανι έχεις οράματα ότι έπεσε και ψάχνεις στα χόρτα 3 ώρες.
Άστα να πάνε με μερικά άτομα που έχω πάει νόμιζαν ότι δεν τους βλέπω και έριχναν έφευγε το πουλί και από ντροπή επειδή έριχναν πολλά με φώναζαν.Πήγαινα εκεί, για βάλε το σκυλί εδώ.Το έβαζα έτσι για το γέλιο, ούτε μυρωδιά έλεγα δεν παίρνει και έφευγα.Μα όχι έπεσε,δεν μπορεί κάπου εδώ θα είναι.....very funny.
Στο τέλος ρε γαμώτο πάμε δεν πειράζει, άστο μην το παιδεύεις.Τελικός απολογισμός πόσα; Τόσα και τα άφαντα χαμένα....

Έτσι είναι!

Τελικός απολογισμός πόσα; Τόσα και τα άφαντα χαμένα....
Αυτό μου την έσπαγε πάντα ...
Πόσα χτύπησες ??? 3+10 χαμένα ...

Το πρόβλημα είναι πάντα τι εννοεί ο άλλος "χαμένο" ...
πχ τουφεκισμένο και χαμένο ή πεσμένο και χαμένο ?
Στην πρώτη περίπτωση είναι τουφεκαλεύρης στην δεύτερη σταρχιδιστής.

Υπάρχει ένα ντιφικιουλτέ να καταλάβεις σε ποια κατηγορία ανήκει ...

.my man.

Το μοναδικό θέμα πραγματικά που μπορείς να ενημερωθείς για τα πάντα! Απο κανόνες marketing μέχρι τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Ποτέ έγινε αυτό με την Ουκρανία και το έχασα ; ….

Back