80% τσίχλα και 20%φασσα πολύ δυνατά σκοτωματαΦιλε μου (σε πεθαναμε στις ερωτησεις)! Στο κυνηγι τι θηραματα κυνηγησες μαζι της? Πως την ειδες? Πολυ καλη τιμη παντως!
80% τσίχλα και 20%φασσα πολύ δυνατά σκοτωματαΦιλε μου (σε πεθαναμε στις ερωτησεις)! Στο κυνηγι τι θηραματα κυνηγησες μαζι της? Πως την ειδες? Πολυ καλη τιμη παντως!
Σε ευχαριστω παρα πολυ! Θα το εχω στο μυαλο μουΕάν είσαι από Αττική μπορώ να στη φέρω να δοκιμάσεις στη Μαλακάσα
Με το καλό Γιώργο αν αποφασίσετε...Εγώ για Μπενελη πήγαινα αλλά τα μουρμουρια δε φτάνουν κ άρχισα να βλέπω για τουρκικό ata, armsan, impala ...Σκεφτόμαστε σοβαρά με φίλο τρελιάρη να χτυπήσουμε δύο βένζες.......ata venza !
Έχουμε στείλει mail στην εταιρεία για κάποιες λεπτομέρειες και περιμένουμε απάντηση.![]()
Αυτο ειναι που κανει πισω κ η καννη κατα την βολη!!!![]()
Πριν λίγες μέρες ειδα ακριβώς αυτό το όπλο σε μαγαζί εδώ.ολοι είπαν τα καλύτερα.
ATA venza.
Αυτο ειναι που κανει πισω κ η καννη κατα την βολη!!!
Ξερουμε σε τι τιμες κυμαινονται? Ο προβληματισμος μου σε αυτα τα οπλα (Τουρκικα) ειναι αν σε βαθος χρονου θα εχουμε προσβαση σε ανταλλακτικα (αν χρειαστουν) και η αξιοπιστια σε διαφορες καιρικες συνθηκες..think
Η συγκεκριμένη venza πάει στα 680 εδώ 530 δολλάρια στην αμερικη.ειδα αρκετά βιντεάκια στα οποία οι Αμερικάνοι αναφέρουν ότι μεν τ όπλο ρίχνει τα πάντα απροβληματιστα αλλά ένα πρόβλημα είναι ότι με τις συνεχόμενες τουφεκιές κουνάει ο πυρος της σκανδαλοθηκης και πρέπει να χεις το νου σου και το άλλο είναι ότι το ελατήριο μέσα στο πιστόνι σκουριάζει εύκολα στο βάλτο ή κοντά σε αλμυρό νερό οπότε θέλει αντικατάσταση με ανοξείδωτο.βεβαια αυτοί ρίχνουν μάγκνουμ και σούπερ μάγκνουμ.βαρος 3,5 κιλά με 18,4 αυλό.οσο για ανταλλακτικά δεν θα έχει θέμα γιατί η ata είναι αγορασμενη εξ ολοκλήρου από τη μπερετα.η συγκεκριμένη κανη θραύση σε Αμερική και καναδα.το τελευταίο είναι ότι έχει πέντε τσοκ αλλά δεν υπάρχουν after market που να της ταιριάζουν προς το παρονΞερουμε σε τι τιμες κυμαινονται? Ο προβληματισμος μου σε αυτα τα οπλα (Τουρκικα) ειναι αν σε βαθος χρονου θα εχουμε προσβαση σε ανταλλακτικα (αν χρειαστουν) και η αξιοπιστια σε διαφορες καιρικες συνθηκες..think
Αν κοιτάς για αδράνεια ρίξε μια ματιά στη renova της huglu με 18,7 αυλό και 550 ευρωΜε το καλό Γιώργο αν αποφασίσετε...Εγώ για Μπενελη πήγαινα αλλά τα μουρμουρια δε φτάνουν κ άρχισα να βλέπω για τουρκικό ata, armsan, impala ...
Μομπιλ 7 εκατοστών είναι αλλά με το σπείρωμα ψηλαΠώς και δεν βάλανε μομπιλ
Στο 24ωρες στη Λεωφόρο Σουδας!Γιάννη σε ποιο μαγαζί την ειδες την venza?