Benelli 10!!!Franchi 7!
Benelli 10!!!Franchi 7!
Ναι Κώστα, αυτήν, με 66αρα κανηAZARAX?
Σε αυτά τα χρήματα δεν μένει όπλο απουλητο, εκτός κι αν είναι παρατημένο στην τύχη του...Μήπως δεν το θέλει κανείς έστω και 200-250€. Αυτό φοβάμαι μόνο.
Εγώ έχω την Derya Lion Practical, το σκοπευτικο (IPSC) μοντέλο της σειράς Lion.Ποιό μοντέλο;
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση.Ata sporting από χθεσινή πληροφορία 5000+ φυσσιγγια χωρίς πρόβλημα ακόμα.
Franci alcione 2000L 71cm 1/3με χορις Ρίγα στη μεση. Από το εργοστάσιο.Πάνο το τέταρτο ποζέ απο αριστερά τι είναι?
Κοιτα για τη beretta εδω και πολλα χρονια δε χρειαστικε και πολλες φορες η εγγυηση κι αν εχει κατι θα το βγαλει στην εβδομαδα μηνα αλλα ειναι και κατι παλικαρια ρε φιλε που αγοραζουν 2.500€ οπλο και λανουνε καζουρα για πχ ενα χαμενο στοχαστρο του 1.5€ τι ναλεμε τωρα φιλικα ολα δεν προσκυναω καμια εταιριαakkar εγγυηση 5 χρονια ata 3. H winchester που εχω 2. Φοβερη beretta 1700+ ευρω 3 χρονια
Νομίζω χορις να σου πω κάτι λάθος μπορεί και ο καλκατζακος να τις έχει. Μπες στο σάιτΕυχαριστώ για τη βοήθεια. Για τις Ata έχω ακούσει καλά λόγια, μου έγραψε και ο Πάνος απ΄τη Κρήτη (να είναι καλά), αλλά δεν ξέρω που θα τις βρω στην Αθήνα.
respectFranci alcione 2000L 71cm 1/3με χορις Ρίγα στη μεση. Από το εργοστάσιο.
Τα 3 χρονια δεν ξερω εαν ειναι πολιτικη της μητρικης εταιριας ή της ελληνικης αντιπροσωπειας. Πολυ φοβαμαι οτι ισχυει το δευτεροΚοιτα για τη beretta εδω και πολλα χρονια δε χρειαστικε και πολλες φορες η εγγυηση κι αν εχει κατι θα το βγαλει στην εβδομαδα μηνα αλλα ειναι και κατι παλικαρια ρε φιλε που αγοραζουν 2.500€ οπλο και λανουνε καζουρα για πχ ενα χαμενο στοχαστρο του 1.5€ τι ναλεμε τωρα φιλικα ολα δεν προσκυναω καμια εταιρια
res
Πολυ καλο ναι. Αλλά λόγο ότι γερναμε και έχω και ένα θέμα γόνατο. Είμαι τώρα που μιλάμε νοσοκομείο μετά από χειρουργείο όσο παει λοιπόν θέλω και ποιο ελαφρά όπλο. Και γενικά μου αρέσει πολυ το πλαγιοκανο. Αλλά το Φράνκι όταν το βγάζω έξω μια στης τόσες το γουσταρω πολυ.respect
δεν εχειΝομίζω χορις να σου πω κάτι λάθος μπορεί και ο καλκατζακος να τις έχει. Μπες στο σάιτ
Όταν έψαχνα την δική μου κάπου πηρε το αυτή μου ότι αντιπρόσωπος είναι κάποιος κεραμιδας.καπος έτσι θυμάμαι το ονομαδεν εχει
Στην Αθηνα τα ata τα φερνει η dispan.Όταν έψαχνα την δική μου κάπου πηρε το αυτή μου ότι αντιπρόσωπος είναι κάποιος κεραμιδας.καπος έτσι θυμάμαι το ονομα
Ναι καποτε τα έφερνε ο Κεραμιδαρης στις Σερρες...Όταν έψαχνα την δική μου κάπου πηρε το αυτή μου ότι αντιπρόσωπος είναι κάποιος κεραμιδας.καπος έτσι θυμάμαι το ονομα
Σε ευχαριστώ πολυ να είσαι καλά. Καλές γιορτέςΠεραστικά και ταχεία ανάρρωση εύχομαι Παναγιώτη.
Αυτος εχει αγγελιες στο car με την επωνυμια e keramidaris. Πουλαει μεταχειρισμενα και καποια μοντελα παλια που λεει οτι ειναι καινουργια. Μαλλον του εχουν μεινει?Ναι καποτε τα έφερνε ο Κεραμιδαρης στις Σερρες...
Πλέον δεν έχει όπλα στο κατάστημα του....