Παναγιώτη περαστικά σου και σ΄ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά σου.Σε ευχαριστώ πολυ να είσαι καλά. Καλές γιορτές
Καλές Γιορτές.
Παναγιώτη περαστικά σου και σ΄ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά σου.Σε ευχαριστώ πολυ να είσαι καλά. Καλές γιορτές
Για της παπιες 4αρι 40 γρμ τωρα τελεφταια εχουμε πολλεςΤα 3 χρονια δεν ξερω εαν ειναι πολιτικη της μητρικης εταιριας ή της ελληνικης αντιπροσωπειας. Πολυ φοβαμαι οτι ισχυει το δευτερο
Θυμαμαι κι ενας συναδελφος που ειχε θεμα με τη bellmonte του και κανανε τις παπιες
Καλές γιορτές και σε σενα και την οικογένεια σου. Με υγειαΠαναγιώτη περαστικά σου και σ΄ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη βοήθειά σου.
Καλές Γιορτές.
Την έχει φίλος 4 χρόνια τώρα..Δοκίμασα σήμερα (στατικά) μεταξύ άλλων την Impala Plus με πλαστικά μέρη. Με κατέπληξε η απτή ποιότητά της. Ανάλογη των άλλων "γνωστών" ευρωπαϊκών, αν μη και καλύτερη.
Εξαιρετικός ο χειρισμός της, απαλός και ακριβής. Δεν ήταν έτσι (τόσο καλά, αλλά όχι άσχημα) τα υπόλοιπα τούρκικα που επώμισα.
Αυτό που δεν ξέρω, και πολύ ήθελα να μάθω, είναι αν βλητικά και λειτουργικά επιβεβαιώνεται.
Δε κακολογεις ευκολα οπλο στην αμερικα φιλε πολυ νομικο μπλεξιμο και φοβερες αποζιμιωσεις σε τραυματισμος που δεν ακουστικαν και φοβερη μαλακια ομως κουβαλανεΔεν μπαινείς εύκολα στην Αμερική αν δεν είσαι πραγματικά καλός,και αυτοί μπήκαν, αυτό λέει πολλά. Τα υπόλοιπα είναι για τόνωση του εθνικού φρονήματος.
Για την αγορά της Αμερικής δεν έχω άποψη. Χωρίς να διαφωνήσω μαζί σου, νομίζω ότι το βιοτικό επίπεδο των ευρωπαίων, από πολλές δεκαετίες πριν, είναι ψηλό και (ίσως) εξ αυτού οι αγοραστικές επιλογές τους είναι ποιοτικές "ελιτίστικες" και ακριβές. Αβλεπεί θα προτιμούσαν π.χ. ένα Benelli από ένα ρώσικο.Εγώ Νίκο βλέπω ότι ο κάθε ένας πουλάει όπλα στην Αμερική.
Και επίσης βλέπω ότι οι Αμερικανοί αγοράζουν φτηνά όπλα κατά βάση, όχι ποιοτικά. Οι Αμερικανοί εκτιμούν πολύ το φτηνό όπλο.
Αντίθετα, ο Ευρωπαίος προτιμάει περισσότερο την ποιότητα από την φτήνια. Ίσως βέβαια γιατί του είναι πολύ πιο δύσκολο να πάρει όπλο και αυτό που θα πάρει, όταν μπορέσει, θέλει να είναι καλό.
Βρήκα κάποια στοιχεία που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις πωλήσεις δικαννων στην Αγγλία για το έτος 2018.Ερώτηση που με κάνει να σφίγγω τα χείλη:
Αφού, κατά γενική ομολογία, τα τούρκικα όπλα είναι πολύ καλά, αξιόπιστα, ποιοτικά, όμορφα και πολύ φθηνά, γιατί έχουν(;; χαμηλές πωλήσεις.
Ή όχι;
Όταν κάποιος είναι καλύτερος από σένα σε κάποιον τομέα πρέπει καταρχήν να το αναγνωρίσεις....Για να μπορέσεις να παραδειγματιστεις ώστε να τον φτάσεις.Ενα πραγμα δηλαδη σαν να κρυφοκοιταμε απο την κλειδαροτρυπα τι κανει ο αλλος με την γκομενα του...
Αντι να δουμε τι θα κανουμε εμεις!
Και μου αρεσει, που θαυμαζουμε κιολας για τα κατορθωματα του!!
Αν δεν ήταν δικός μας γείτονας η Τουρκία τα όπλα τους εδώ λόγο φτώχιας θα ήταν στις πρώτες θέσεις.Καμία εντύπωση δεν μου κάνει που πουλάνε παντού. Η εντύπωση που μου δημιούργησαν τουλάχιστον τα 2 (ΑΤΑ και Impala Plus), χωρίς να είναι κακά τα υπόλοιπα, ήταν ΑΡΙΣΤΗ, όπως τα είδα στατικά και εκ προδιαγραφών.
Εντύπωση μου κάνει η μικρή αναλογία πωλήσεων στην Ελλάδα (στην Αγγλία 2 στην πρώτη 10άδα). Ούτε στη....50άδα εδώ.
Και εγώ έχω θέμα με τους γείτονες (ηγεσία), αλλά ενώ όπου να γυρίσεις να δεις είναι κινέζικα και τούρκικα, από υφάσματα και πλυντήρια μέχρι σίριαλ στη τηλεόραση, δεν υπάρχει η αναλογία αυτή στα κυν. όπλα. Αυτό με παραξενεύει. Το είδος του προϊόντος φταίει;
Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα σε όλα, ιδιαίτερα στο τελευταίο.Αν δεν ήταν δικός μας γείτονας η Τουρκία τα όπλα τους εδώ λόγο φτώχιας θα ήταν στις πρώτες θέσεις.
Πιο πάνω και από Αγγλία.
Δεν τα αγοράζουμε επειδή δεν τους γουστάρουμε.
Είναι τόσο απλό.
Και εγώ το δέχομαι το να μην αγοράσει κάποιος τουρκικό όπλο επειδή δεν τους γουστάρει.
Αλλά όχι να λέμε ψέματα ότι δεν βγάζουν καλά όπλα και ειδικά για την τιμή τους.
Δηλαδή μη λέμε και ψέματα.
Ας λέμε την αλήθεια.
Και καλό θα είναι να τους μοιάσουμε στη βιομηχανία.
Διότι σε λίγο εμείς δε θα βγάζουμε ούτε πινεζα και αυτοί θα έχουν πυρηνικούς αντιδραστήρες.
Τοσο απλο λες ειναι;Είναι τόσο απλό.
Και καλό θα είναι να τους μοιάσουμε στη βιομηχανία.
Διότι σε λίγο εμείς δε θα βγάζουμε ούτε πινεζα και αυτοί θα έχουν πυρηνικούς αντιδραστήρες.