Το Α και το Ω στην ιδιογόμωση

Σερβιέτες με φτερά Μίλτο.....μακάρι ψεύτης να βγώ αλλά μας βλέπω να γεμίζουμε τη ΜΒ32 1.90×32 και 2.10×32 σε ρελιαστό. :p :p
Ελπίζω να μην κοτσάρουν ισπανικές πυρίτιδες στα φυσίγγια της B&P γιατί και τώρα η fiocchi με ισπανικές γεμίζει.
Ακόμα και εσύ κάποια στιγμή, κοντά μου θα έρθεις με τις Ισπανίδες κ.κωστα

Ακόμα και εσύ κάποια στιγμή, κοντά μου θα έρθεις με τις Ισπανίδες κ.κωστα
Μη φας...έχω γλαρόσουπα....
ΜΟΝΟ psb2 + 1 φιλαράκι μου γουστάρω....στο έχω ξανά πει.
Και τις λάτρεψα στα υδρόβια όταν έριχνα από σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη το Sidna 34 του Κύργια και στους πάγους το Condor.... ;) ;)...ρώτα το Μαγκιώρο να δεις τη θα σου πει.

Kωστή μην υποτιμάς τις ισπανικές .Όταν πάρεις τον αέρα τους βγάζουν φωτιές .
Tα καλύτερα έχω να θυμούμαι με PSB2 34gr - CSB1 32gr - CSB3 30-29-28 gr

Μη φας...έχω γλαρόσουπα....
ΜΟΝΟ psb2 + 1 φιλαράκι μου γουστάρω....στο έχω ξανά πει.
Και τις λάτρεψα στα υδρόβια όταν έριχνα από σεπτέμβρη ως Δεκέμβρη το Sidna 34 του Κύργια και στους πάγους το Condor.... ;) ;)...ρώτα το Μαγκιώρο να δεις τη θα σου πει.
Έλα να σε κάνω να λατρέψεις και την csb1 στα υδρόβια, και ας έχει -30 και 100% υγρασία

Τα παντα ολα Μιλτο απο 410 μεχρι σουπερ μαγκνουμ ,σκοπευτικα, κυνηγετικα για αγριογαλο ,φασιανο
Μονο για ραβδωτο δεν νομιζω να υπαρχει κατι στην αγορα..ευρωπη σιγουρα οχι..ισως γι αυτο εβγαλαν και την σειρα απο πυριτιδες BP100 101 102 103 104..παντως εμαθα οτι ακουγοραν καιρο τωρα στην ιταλια αυτη η συνεργασια

Μονο για ραβδωτο δεν νομιζω να υπαρχει κατι στην αγορα..ευρωπη σιγουρα οχι..ισως γι αυτο εβγαλαν και την σειρα απο πυριτιδες BP100 101 102 103 104..παντως εμαθα οτι ακουγοραν καιρο τωρα στην ιταλια αυτη η συνεργασια
Εκει και αν ειναι ποιο δυσκολη αγορα να καθιερωθεις ,του ραβδωτου, βλεπω παντως ο τεχνικος της Garolini εχει φουλ πάγκο.

Εκει και αν ειναι ποιο δυσκολη αγορα να καθιερωθεις ,του ραβδωτου, βλεπω παντως ο τεχνικος της Garolini εχει φουλ πάγκο.
Για να δουμε που θα καταληξει..πολλοι παντως ακομα και ιταλοι ειναι μουδιασμενοι μ αυτη την συνεργασια πιο πολυ γιατι δεν θελουν να ριξει η b&p την ποιοτητα των προϊοντων της

Για να δουμε που θα καταληξει..πολλοι παντως ακομα και ιταλοι ειναι μουδιασμενοι μ αυτη την συνεργασια πιο πολυ γιατι δεν θελουν να ριξει η b&p την ποιοτητα των προϊοντων της
Και γω αυτο ελπιζω φιλε ,την εχω ψηλα σαν εταιρεια . Βεβαια και η φιοκι δεν ειναι καμια τυχαια και με μεγαλυτερη ιστορια .

Η
Η 3 είναι πολυ πονηρη μπαρουτη, κάνει πολλα έργα Λάμπη
Πως την κατεβαζουμε στα 28?
67,4 καλυκα και 688 καψουλι?
1.50 Χ28 z2m 24 με cx2000 σε 67άρη .
Αυτό το set up σε νο.12 εμπορικό έχει πολλούς οπαδούς για 1η ντουφεκιά

Οσο και καλες να ειναι η ισπανικες ...απεχουν πολυ απο της b/p..και nobel sport...
Kωστή μην υποτιμάς τις ισπανικές .Όταν πάρεις τον αέρα τους βγάζουν φωτιές .
Tα καλύτερα έχω να θυμούμαι με PSB2 34gr - CSB1 32gr - CSB3 30-29-28 gr

Είναι της μόδας κιέδώ και το πάνε και πιό κάτω ακόμη στα 25 γρ .
Πλάκα πλάκα πέρισυ γέμισα την 28άρα f2 με μισόταπα στα 26gr για ορτύκια κ τα γέμισα εσκεμένα...μέχρι κ καρτεράτες τσίχλες πήρα....ούτε εγώ το περίμενα. :eek: :eek: o_O

Πλάκα πλάκα πέρισυ γέμισα την 28άρα f2 με μισόταπα στα 26gr για ορτύκια κ τα γέμισα εσκεμένα...μέχρι κ καρτεράτες τσίχλες πήρα....ούτε εγώ το περίμενα. :eek: :eek: o_O
Κωστα κ με σκητ φυσίγγια ρίχνουμε άνετα σε τσίχλα, αλλά φυσικά όταν λέμε κυνήγι δεν εννοουμε μόνο τσιχλα

Back