Dimitris benelli
Banned
1.70 x 32 με ισπανικό καψουλι κ επειδή είσαι πολυσταδιακος με Sg 19Στα 32 με οχταστερο θα στηνόταν ένα πολύ γρήγορο εξαρακι για πρώτο σε φάσσα.
Πως θα το έστηνε Δημήτρη?
1.70 x 32 με ισπανικό καψουλι κ επειδή είσαι πολυσταδιακος με Sg 19Στα 32 με οχταστερο θα στηνόταν ένα πολύ γρήγορο εξαρακι για πρώτο σε φάσσα.
Πως θα το έστηνε Δημήτρη?
Σε Πεντασταδιακο θα θέλει 22αρη βύσμα πιστεύω.1.50 Χ28 z2m 24 με cx2000 σε 67άρη .
Αυτό το set up σε νο.12 εμπορικό έχει πολλούς οπαδούς για 1η ντουφεκιά
Πρέπει να ρίξει χιόνι να το δοκιμάσουμε αυτό Δημήτρη.1.70 x 32 με ισπανικό καψουλι κ επειδή είσαι πολυσταδιακος με Sg 19
Τσαφ κάνει φίλεΠρέπει να ρίξει χιόνι να το δοκιμάσουμε αυτό Δημήτρη.
Θα το στήσω και θα το δω στον chrony να δούμε τι ψάρια πιάνουμεΤσαφ κάνει φίλε
Μην το πατησειςΘα το στήσω και θα το δω στον chrony να δούμε τι ψάρια πιάνουμε
57.5 η' American style?Μην το πατησεις
Καντο με 686 στα 57.5 , με ισπανικό καψουλι αστο πιο ψηλά57.5 η' American style?
Δημήτρη είναι κρίμα να σπαταλήσεις την CSB3 στο σκοπευτήριο και να ρίχνεις την CSB5 στην τσίχλα .Όχι καμία σχεση....απλά επειδή έχω κάνα δυο κιλά απόθεμα είπα να κάψω λίγη στο σκοπευτήριο.
Εκαψα εγώ μερικές φάσσες με αυτήν!Εχω ακουσει πολλα ωραια για τις Ισπανικες, αλλα ποτε δεν καταφερε το χερι μου να παει και να παρω καποια. Ακομα και 1-2 μικροποσοτητες που επεσαν στα χερια μου, μετα απο μερικες δοκιμες τις χαρισα. Ειδικα την παλια PSB1 δεν καταφερα να την καψω ωραια με κανενα τροπο. Οποτε μαλλον ειμαι λιγο προκατηλλειμενος σ'αυτον τον τομεα
Νομίζω πως έχεις δικιο Λάμπη...λες να είναι όντως της μόδας τα 28αρια?Δημήτρη είναι κρίμα να σπαταλήσεις την CSB3 στο σκοπευτήριο και να ρίχνεις την CSB5 στην τσίχλα .
Κάνε οπωσδήποτε τουλάχιστον το 1.60-62 με 30 γρ σε νο.91/2 που γεμίζεις και σ'αρέσει και δεν θα τ'αλλάζεις
ειδικά το πρωί .Ηλεκτροσόκ φυσίγγι ......
Δεν βαραο 28 ουτε 30γρ. 32/33 σχεδον σε ολλα ...Εσυ γίνε μοδατος, εγώ είμαι παλαιας κοπης, τα 28 στο σκοπευτήριο, στο κυνήγι χειμώνα βγαίνουν τα κατάλληλα φάρμακα
Άδεια κυνηγίου και ταυτότητα χρειάζεσαι για να αγοράσεις πυρίτιδα. Τα πας εκεί η τα στέλνεις με ένα μέιλ . Μετά αγοράζεις η σου στέλνουν ότι θες. Αν έχετε κάποιον γνωστό ιδιογομωτη κοντά σας να σας δείξει τα πρώτα βήματα αλλιώς ρωτήστε και διαβάστε εδώ μέσα.Παιδια θελω να κάνω μια ερώτηση μιας και λέμε με το παρεάκι να αρχίσουμε να φτιάχνουμε κανένα φυσιγγακι μόνοι μας.
Χρειάζεται κάποια άδεια για να μπορείς να αγοράσεις υλικά όπως μπαρούτι και αν ναι πόσο στοιχίζει;
Η αλήθεια είναι πως είμαστε και οι 4 τελείως ανίδεοι και θα πρέπει να πέσει τρελό διάβασμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Φίλε μου με το καλό να μπλέξεις σε αυτή την ωραία απασχόληση.Παιδια θελω να κάνω μια ερώτηση μιας και λέμε με το παρεάκι να αρχίσουμε να φτιάχνουμε κανένα φυσιγγακι μόνοι μας.
Χρειάζεται κάποια άδεια για να μπορείς να αγοράσεις υλικά όπως μπαρούτι και αν ναι πόσο στοιχίζει;
Η αλήθεια είναι πως είμαστε και οι 4 τελείως ανίδεοι και θα πρέπει να πέσει τρελό διάβασμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Το καλυτερο ειναι μια ζυγαρια ακριβείας , τα ογκομετρικα που εχουν και οι δυο μηχανες δεν ειναι σταθερα οποτε θα θελεις παντα προσθαφαιρέσεις τοσο στην πυριτιδα οσο και στα σκάγια και παντα θα ελενχεις τις δοσολογιες με αυτη. Και οι δυο μηχανες ειναι καλες η μεκ ποιο στιβαρή σαν κατασκευή.Καλησπέρα στην παρέα.
Κυριακή σμρ χωρίς υποχρεώσεις και αφού τσιχλιτσες δεν είδαμε και δεν τουφεκισμαμε, αποφάσισα να ξαναγινω μαθητής και έλιωσα στο διάβασμα για να προσπαθήσω να καταλάβω 2-3 βασικά πράγματα.
Τελικά αποφασίσαμε να παρθεί η Lee Load All για 2 βασικούς λόγους.
1. Οικονομικός μιας και μπορεί να απογοητευτουμε οπότε να μην πανε πολλά λεφτά χαμένα αλλά και για 1η μηχανή την θεωρούμε τίμια.
2. Σχετικά με την mec απ ότι διάβασα τα ογκομετρικα είναι λίγο καλύτερα αλλά και πιο εύκολα να τροποποιηθούν για να συνάδουν με τις δικές μας πυριτιδες.
Τώρα όμως ξεκινούν οι απορίες.
Αλλά επειδή είναι πολλές και εχω σκοπό να διαβάσω αρκετά ακόμα θα σας κουράσω αργότερα...
Οτιδήποτε έχετε να προτείνετε ευπρόσδεκτο...