εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα που αναπτύσσεται.... τα πτερύγια στον συγκεντρωτηρα για ποιο λόγο τα σπάνε αρκετοί;;; έχουν πολλούς φανατικούς όπως και επίσης πολλούς αντίθετους στην χρήση αυτή..
Για ομοιόμορφη κατανομήεγώ να ρωτήσω κάτι άλλο λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα που αναπτύσσεται.... τα πτερύγια στον συγκεντρωτηρα για ποιο λόγο τα σπάνε αρκετοί;;; έχουν πολλούς φανατικούς όπως και επίσης πολλούς αντίθετους στην χρήση αυτή..
Συνήθως ν'ανοίγει μονόπλευρα κυάθιο συμβαίνει στους Ζ2Μ .Για ομοιόμορφη κατανομή![]()
Κ γιατί να μην δουλέψεις steel συγκεντρωτηρες τότεΕγω όταν γέμιζα πάντως επειδή είχα δοκιμάσει και να τα προκοψω μπορεί με τα προκομενα να έχεις μια σταθερότητα αλλά μεγαλύτερες συγκεντρώσεις είχα πάντα με τα ακόπα γι'αυτό σταμάτησα και δεν τα έκοβα όπως δεν έκοβα και τους κάλυκες και παράπονα με τα φυσίγγια μου δεν είχα βέβαια αν τα προκόψει τα πτερύγια και έχεις και σταθερό ύψος κάλυκα έχεις σταθερότερο φυσίγγι.Αλλα επιμένω ότι και να αρχίσω πάλι το γέμισμα πτερύγια δεν νομίζω να κόβω γιατί θεωρώ ότι με αυτό το τρόπο απελευθερώνει τα σκάγια τα περιμετρικά πιο γρήγορα από ότι προορίζεται να κάνει ο συγκεντρωτηρας δηλ δεν έχεις διαφορά με τη μισοταπα πουθενά παρά μόνο στην περιφερειακή προστασία λόγο τριβών .Και μη μου πείτε για το τσοκ φρένου γιατί αυτό σταματάει όλο το συγκεντρωτηρα .
αυτό είναι μονοβολο που λες θα βγάλει σε κανέναν το μάτιΚ γιατί να μην δουλέψεις steel συγκεντρωτηρες τότεόλα τα σκάγια μέσα στο βύσμα
![]()
Έχω δουλέψει tude δεν έχει σχέση γιατί το άλλο θα ανοίξει ποιος λέει ότι δεν ανοίγει απλά δεν ανοίγει ομοιόμορφα παντα ενώ αυτοί που αναφέρουμε τώρα είναι απλά ποτήρια για υπερσυγκεντρωσεις που αν δε στήσεις σωστά τα σετ απ' ούτε αυτό κάνουνΚ γιατί να μην δουλέψεις steel συγκεντρωτηρες τότεόλα τα σκάγια μέσα στο βύσμα
![]()
Ο σκοπος του συγκεντρωτηρα, ειναι να φρεναρει στον αερα κ να ελευθερωνει τα σκαγια ΧΩΡΙΣ να τα εμβολίζει το ιδιο το βυσμα εφοσον δεν εχουν ανοιξει τα πεταλα κατα την πορεια τους στο στοχο....εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο λίγο άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα που αναπτύσσεται.... τα πτερύγια στον συγκεντρωτηρα για ποιο λόγο τα σπάνε αρκετοί;;; έχουν πολλούς φανατικούς όπως και επίσης πολλούς αντίθετους στην χρήση αυτή..
Κ γιατί να μην δουλέψεις steel συγκεντρωτηρες τότεόλα τα σκάγια μέσα στο βύσμα
![]()
1,85 με 34 + 1,5 αλεύρι με μαληνη και 686Καποιο καλο και δοκιμασμενο σεταπ σε αστεροειδες ή και σε ρελι....υπαρχει παλικαρια ???
ΜΒ32...ΚΑΙ αυτο το LOT .ΑΠΟ 32 εως και 35 γραμαρια...
View attachment 44278
1,85 με 34 + 1,5 αλεύρι με μαληνη και 686Καποιο καλο και δοκιμασμενο σεταπ σε αστεροειδες ή και σε ρελι....υπαρχει παλικαρια ???
ΜΒ32...ΚΑΙ αυτο το LOT .ΑΠΟ 32 εως και 35 γραμαρια...
View attachment 44278
1,85 με 34 + 1,5 αλεύρι με μαληνη και 686
Ταχύτητα περίπου 435 μου έβγαλε με καλή συγκέντρωση
Ταχύτητα περίπου 435 μου έβγαλε με καλή συγκέντρωση
Αστέρι είναι στα 57 το κλείσιμο πεντασταδιακο αλά δεν χαμηλώνω τον κάλυκα με γνήσια μάλλινη και χαρτάκι πυρητιδας