Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.πρεπει να αρχίσω σωστά, γιατί δεν σηκώνει λάθος....Αν μπορείς,να βρείς αυτό,του Χατζιώτη.
View attachment 85801
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.πρεπει να αρχίσω σωστά, γιατί δεν σηκώνει λάθος....Αν μπορείς,να βρείς αυτό,του Χατζιώτη.
View attachment 85801
Αν μπορείς,να βρείς αυτό,του Χατζιώτη.
View attachment 85801
Eνα φυσίγγια που χρησιμοποιώ είναι του Ρουμελιώτη, 35γρ. Με PSB γεμισμένο και μου ταιριάζει πολύ.αν μπορούσα να το αντιγράψω θα ήμουν πολύ χαρούμενος.Αν μπορείς,να βρείς αυτό,του Χατζιώτη.
Αν μπορείς,να βρείς αυτό,του Χατζιώτη.
View attachment 85801
Τίποτα δεν είναι βουνό, κάνεις δεν γεννήθηκε μαθημενος, όλοι από κάπου ξεκινήσαμε, θέλει αρκετό διάβασμα, σαφώς θέλει ΠΡΟΣΟΧΉ και σιγά σιγά θα ξετριψεις, ότι δεν καταλαβαίνεις πάντα ρωτάς δεν υπάρχει ντροπή, εξάλλου ρωτώντας πας στην πόλη.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.πρεπει να αρχίσω σωστά, γιατί δεν σηκώνει λάθος....
Ξεχασετο δεν μπορις να αντηγραψεις εμπορικό για πολλους λόγους .. φτιάχνεις δικό σου στα ίδια γραμμαριαEνα φυσίγγια που χρησιμοποιώ είναι του Ρουμελιώτη, 35γρ. Με PSB γεμισμένο και μου ταιριάζει πολύ.αν μπορούσα να το αντιγράψω θα ήμουν πολύ χαρούμενος.
Μακάρι να καταφέρω να κάνω κάτι αξιοπρεπή.στα εμπορικά που ρίχνω λίγα είναι αυτά που είναι σταθερά και δουλεύουν καλά και στον νοτιά με υγρασία.Ξεχασετο δεν μπορις να αντηγραψεις εμπορικό για πολλους λόγους .. φτιάχνεις δικό σου στα ίδια γραμμαρια
Παρε τη μηχανουλα σου, παρε κ μια ζυγαρια ακριβείας κ τα υλικα σου κ ξεκινας...εδω θα ειμαστε Σταύρο...κανεις δε γεννήθεικε σαΐνη...οποιος θεωρει τον εαυτό του παντογνώστη, αντιθέτος έχει άννοια της πραγματικότητας...Μακάρι να καταφέρω να κάνω κάτι αξιοπρεπή.στα εμπορικά που ρίχνω λίγα είναι αυτά που είναι σταθερά και δουλεύουν καλά και στον νοτιά με υγρασία.
Με τι μπαρουτες;;; αυτό το σκέφτηκες;;; μια μάρκα υπάρχει πλέον στο εμπόριο, και όλο θα φέρουν και θα φέρουν και στο τέλος μόνο PSB!Μακάρι να καταφέρω να κάνω κάτι αξιοπρεπή.στα εμπορικά που ρίχνω λίγα είναι αυτά που είναι σταθερά και δουλεύουν καλά και στον νοτιά με υγρασία.
Μέχρι να τελειώσει και αυτή και να γουστάρουμεΜε τι μπαρουτες;;; αυτό το σκέφτηκες;;; μια μάρκα υπάρχει πλέον στο εμπόριο, και όλο θα φέρουν και θα φέρουν και στο τέλος μόνο PSB!
Ευχαριστώ Κώστα.θα κάνω την προσπάθεια μου και όλα καλά.Παρε τη μηχανουλα σου, παρε κ μια ζυγαρια ακριβείας κ τα υλικα σου κ ξεκινας...εδω θα ειμαστε Σταύρο...κανεις δε γεννήθεικε σαΐνη...οποιος θεωρει τον εαυτό του παντογνώστη, αντιθέτος έχει άννοια της πραγματικότητας...![]()
Άρη και αυτή καλή είναι ,αρκεί να υπάρχει όπως πολύ σωστα το λες.ας ξεκινήσω σιγά σιγά και ο θεός βοηθός.Με τι μπαρουτες;;; αυτό το σκέφτηκες;;; μια μάρκα υπάρχει πλέον στο εμπόριο, και όλο θα φέρουν και θα φέρουν και στο τέλος μόνο PSB!
Δεν κατηγορώ την psb, ίσα ίσα που εγώ με αυτήν την μπαρούτι κυνηγάω από 1 Σεπτεμβρίου έως και την τελευταία μέρα του κυνηγίου, και πάω καθημερινά!!!! Χωρίς ρεπό!!!! Απλά το θέμα είναι ότι όταν εγώ γέμιζα,εκτυπωνα, δοκίμαζα,μετραγα, είχα επιλογές σε διάφορες μπαρουτες, όσο για τα σκάγια;;; 2.20€ το κιλό, και τώρα έχουν στριμώξει τον ιδιογομωτη σε μια μάρκα, στο "περίμενε" και τα σκάγια να έχουν την τιμή Ριχάρδου! Αν και έχω σταματήσει να γεμίζω τα παρακολουθώ και απλά στεναχωριέμαι.
Δεν κατηγορώ την psb, ίσα ίσα που εγώ με αυτήν την μπαρούτι κυνηγάω από 1 Σεπτεμβρίου έως και την τελευταία μέρα του κυνηγίου, και πάω καθημερινά!!!! Χωρίς ρεπό!!!! Απλά το θέμα είναι ότι όταν εγώ γέμιζα,εκτυπωνα, δοκίμαζα,μετραγα, είχα επιλογές σε διάφορες μπαρουτες, όσο για τα σκάγια;;; 2.20€ το κιλό, και τώρα έχουν στριμώξει τον ιδιογομωτη σε μια μάρκα, στο "περίμενε" και τα σκάγια να έχουν την τιμή Ριχάρδου! Αν και έχω σταματήσει να γεμίζω τα παρακολουθώ και απλά στεναχωριέμαι.α τους κ
Τί χάρη θα τους κάνουμε άμα τα παρατήσουμε; Θα κλείσουν και θα πεινάσουν οι οικογένειές τους.Πράγματι είναι κρίμα.αλλα αν τα παρατήσουμε τους κάνουμε μεγάλη χάρη.μας έχουν βάλει μία θηλιά στο λαιμό και προσπαθούν να μας κρεμάσουν....δεν θα τους δώσω αυτή την ευχαρίστηση!
Ετσι ελεγε και περσι και προπερσι . Ευχωμε να αλλαξει κατι .Στον Κένταυρο μου είπαν ότι εκτός απροόπτου μάλλον θα έρθουν οι B&p πυρίτιδες κατα το πάσχα.