Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Καλοριχτη πατρίδα!🙂
Ένα κωνακι θέλεις και δύο τριών λογίων φυσίγγια των 25€/κουτί...😎
Ευχαριστώ! Με την πρώτη ευκαιρία θα δοκιμαστεί. Κάτσε να το ισιάσουμε και τα άλλα θα δούμε... Όσο για τα 25€ σε κάνα λαγό ίσως! 😜

Φτιάχνει ωραία σκουπόξυλα ο γιαννης 🤭 …, ΜΕΓΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ
Ευχαριστώ! Τι να κάνει ο μάστορας, πιστός στις απαιτήσεις των ενδιαφερόμενων! Όταν ζητάω σκουπόξυλο, σκουπόξυλο θα φτιάξει 😜

Την περασμενη εβδομαδα....μετα απο πολλες δοκιμες....και μετα απο πολυ καιρο που ειχα να το περιποιηθω
λιγο....ειπα να καθαρισω και τον καημενο τον ''σιδεριά'' το Βοιτο.
Βγαζω την παπια και χορευε ολη....Λογικο....μετα απο τετοια μπουρλοτα που εχει ριξει !!
Η παπια χωρισμενη στα δυο...:oops:
Να μην λεω ψεματα στεναχωρηθηκα λιγο....γιατι δεν σεβαστηκα το οπλο...Οτι και να ειναι ''σιδεριάς'' ή οχι
πρεπει να το σεβομαι...και οχι να φτανω περα απο τα ορια του και να τα ξεπερναω χανοντας το απο χερια μου
σε ορισμενες τουφεκιες..!!!
Για την παπια δεν με ενοιαξε.....Ηξερα και ξερω οτι εχω τον ΜΑΣΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗ...πισω μου...η θα φτιαξει μια
καινουργια ή την ιδια....και το Βοιτο θα ριχνει φυσεκια οταν εγω θα εχω πεθανει...

Και οντως...ο Μαστρο Γιαννης....εκανε παλι το θαυμα του με τα μαγικα του χερια!!!:cool:

Και για του λογου το αληθες!!

Εδω σπασμενη....και χωρισμενη στα δυο.:(

εικόνα_Viber_2023-04-03_21-13-46-383.jpg
Και το μετα...δια χειρος ΜΑΣΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗ !!! :)

εικόνα_Viber_2023-04-11_14-18-00-550.jpg
εικόνα_Viber_2023-04-11_17-38-54-088.jpg

Τι να πω για αυτον τον Ανθρωπο.....με εχει ''ξεβρακώσει'' με το Ηθος του.... την Ανθρωπια του.... και την
Μαστορια του !!!:cool:

Την περασμενη εβδομαδα....μετα απο πολλες δοκιμες....και μετα απο πολυ καιρο που ειχα να το περιποιηθω
λιγο....ειπα να καθαρισω και τον καημενο τον ''σιδεριά'' το Βοιτο.
Βγαζω την παπια και χορευε ολη....Λογικο....μετα απο τετοια μπουρλοτα που εχει ριξει !!
Η παπια χωρισμενη στα δυο...:oops:
Να μην λεω ψεματα στεναχωρηθηκα λιγο....γιατι δεν σεβαστηκα το οπλο...Οτι και να ειναι ''σιδεριάς'' ή οχι
πρεπει να το σεβομαι...και οχι να φτανω περα απο τα ορια του και να τα ξεπερναω χανοντας το απο χερια μου
σε ορισμενες τουφεκιες..!!!
Για την παπια δεν με ενοιαξε.....Ηξερα και ξερω οτι εχω τον ΜΑΣΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗ...πισω μου...η θα φτιαξει μια
καινουργια ή την ιδια....και το Βοιτο θα ριχνει φυσεκια οταν εγω θα εχω πεθανει...

Και οντως...ο Μαστρο Γιαννης....εκανε παλι το θαυμα του με τα μαγικα του χερια!!!:cool:

Και για του λογου το αληθες!!

Εδω σπασμενη....και χωρισμενη στα δυο.:(

View attachment 70189
Και το μετα...δια χειρος ΜΑΣΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗ !!! :)

View attachment 70190
View attachment 70191

Τι να πω για αυτον τον Ανθρωπο.....με εχει ''ξεβρακώσει'' με το Ηθος του.... την Ανθρωπια του.... και την
Μαστορια του !!!:cool:
Ενας ειναι ο μαστρογιαννης,ανθρωπος με Α

Back