gvp9000
Banned
Έκοψε το κάπνισμα έμαθατέτοια?.....γερή πολύ...26του μέτρησε..άραγε θα στρώσει στο μέλλον??
https://www.iefimerida.gr/kosmos/kalifornia-ypalliloi-psilikatzidikoy-xylofortonoyn-klefti-tsigaron
Έκοψε το κάπνισμα έμαθατέτοια?.....γερή πολύ...26του μέτρησε..άραγε θα στρώσει στο μέλλον??
https://www.iefimerida.gr/kosmos/kalifornia-ypalliloi-psilikatzidikoy-xylofortonoyn-klefti-tsigaron
Πού θα βρούμε μια τέτοια;Σιγά μην βρεις τέτοιο μέγεθος.
Πάει το κόψιμο σύννεφο,για γκλιτσοραβδα.
Τις κόβουν από το χοντρό,όχι την βέργα,για να φτιάχνουν μαζί και το κεφάλι.
Επειδή μιλάμε για αντοχή...πόσοι πραγματικά έχουν μείνει από κοντάκι?... επίσης η πυκνότητα του ξύλου πρέπει να το καθιστά ευκολοδουλευτο και χωρίς ραγισματα.Η καρυδιά συνδυάζει μεγάλη σκληρότητα, αντοχή και μικρό σχετικά βάρος, η εμφάνιση της είναι παραπλευρο όφελος, αν και από πολλούς θεωρείται το βασικό κριτήριο. Ανώτερο κατά πολύ σε αντοχή θα ήταν κοντάκι από κρανια, αλλά είναι σπανιότατα τέτοια μεγέθη.
Βρε αυτός ο Κοσκινάς μας παρακολουθεί σας λέω
https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/kontakia-nikitis-i-karydia/
Εξαρτάται. Την ποιότητα του ξύλου, τι προεργασία θέλει, πόσα χέρια, τι αποτέλεσμα θέλεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και φυσικά από τον μάστορα.Πόσο στοιχίζει η επεξεργασία με λινέλαιο πάνω κάτω να ξέρουμε τι μας γίνετε
Όπου σε πιάσουνε δλδ..Εξαρτάται. Την ποιότητα του ξύλου, τι προεργασία θέλει, πόσα χέρια, τι αποτέλεσμα θέλεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και φυσικά από τον μάστορα.
Τι να σου πω τώρα... Αν είναι απλό φρεσκάρισμα σε ήδη λινέλαιο με κανά ελαφρό τρίψιμο φτηνά. Αν είναι να βγάλει βερνίκι, να τρίψει, να καλύψει πόρους να χαράξει ψάθες, να σκουρίνει το ξύλο κλπ αρκετά παραπάνω. Τιμές δεν μπορώ να σου πώ.Τιμές πάνω κάτω θέλω να μάθω
Είναι μια τεχνική δουλειά η οποία απαιτεί σίγουρα γνώσεις και δεξιοτεχνία που πρέπει να πληρωθούν αλλά όχι τόσο .Εάν θέλει για αγγλε και ψάθες με λινέλαιο τόσα για νέο κοντάκι τι θα ζητούσε 700€ ? Εάν βέβαια ήξερε να φτιάξει νέο .Προσφορά και ζήτηση εάν δε του πήγαινε κάνεις κοντάκι για μετατροπή σίγουρα θα μετρίαζε τα θέλω του.Ετσι πρέπει να σκέφτεται ο κάθε ένας που ζητάει κάτι .Βέβαια όπως πάμε που οι τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων μεταξύ αυτού και των όπλων λιγοστεύουν όσοι απομείνουν θα ζητούν όσα θέλουν, εννοείται ότι πάντα θα υπάρχει η εξαίρεση που κάποιος θα ζητάει το λογικό.Τι να σου πω τώρα... Αν είναι απλό φρεσκάρισμα σε ήδη λινέλαιο με κανά ελαφρό τρίψιμο φτηνά. Αν είναι να βγάλει βερνίκι, να τρίψει, να καλύψει πόρους να χαράξει ψάθες, να σκουρίνει το ξύλο κλπ αρκετά παραπάνω. Τιμές δεν μπορώ να σου πώ.
Πρίν χρόνια γνωστός οπλουργός για να κάνει μετατροπή πιστολέ σε αγκλέ, ψάθες και λινέλαιο σε μπαικάλ μου ζήτησε 300.
Δεν μας λες ποιός είναι ο καλλιτέχνης να τον έχουμε υπόψιν.Τι να σου πω τώρα... Αν είναι απλό φρεσκάρισμα σε ήδη λινέλαιο με κανά ελαφρό τρίψιμο φτηνά. Αν είναι να βγάλει βερνίκι, να τρίψει, να καλύψει πόρους να χαράξει ψάθες, να σκουρίνει το ξύλο κλπ αρκετά παραπάνω. Τιμές δεν μπορώ να σου πώ.
Πρίν χρόνια γνωστός οπλουργός για να κάνει μετατροπή πιστολέ σε αγκλέ, ψάθες και λινέλαιο σε μπαικάλ μου ζήτησε 300.
Ήφαιστος. Θα έβαζε και πέλμα.Δεν μας λες ποιός είναι ο καλλιτέχνης να τον έχουμε υπόψιν.
Τι φινιρισμα εχουν?Καλησπέρα υπάρχει κάποιο σπρέι για τα ξύλα του όπλου για συντήρηση και λίγο να τα φρεσκαρω...
Δεν ξέρω benelli crio είναι το όπλο δεν έχουν πειράχτει ποτέ τα ξύλαΤι φινιρισμα εχουν?
Από το εργοστάσιο έχει βερνίκι.Με τα spray και λάδια στο βερνίκι δεν θα κερδίσεις τίποτα το σημαντικό.Ίσως πολύ προσεκτικά ένα γυάλισμα με πολύ ψιλή αλοιφή φαναρτζήδων π.χ 3M,Polarshine κ.λ.π.Οι φωτό είναι από τη μάρκα OldWood.Αλοιφή γυαλίσματος και αλοιφή καθαρισμού γυαλίσματος.Δεν ξέρω benelli crio είναι το όπλο δεν έχουν πειράχτει ποτέ τα ξύλα