να μείνεις όπως είσαι. δεν σου φταίει η κάνη. 20 χρόνια κυνηγούσα φερμα με την 303 71 cm . και τα τρία όπλα μου έχουν 71 cm κάνες . κυνηγάω τα πάντα με αυτά από τσίχλα μέχρι γουρούνι 45 χρόνια .Παιδιά καλημέρα! Σας παρακολουθώ πολύ καιρό,δεν έχω πολύ συμμετοχή γιατί είμαι νέος κυνηγός σχετικά και δεν έχω εμπειρίες και γνώσεις πολλες να μοιραστώ αντίθετος μαθαίνω από δω πολλά!
Τώρα στο θέμα που θίξατε θέλω κ εγώ να ρωτησω μιας και φέτος πρωτοξεκίνησα το κυνήγι της μπεκάτσας και είχα πάρει ένα ωραιο monrefeltro με 71 κάνη και στο βάρος τη βρίσκω πολύ βολική!
Στη περδικα καλά με πήγε στη μπεκάτσα όμως μέσα στα πυκνά δε κατάφερα ποτέ να πάρω πουλί!Και μ ένα φίλο πιο έμπειρο που το συζήτησα μου πε για τη κάνη μου.
Όποτε σκέφτομαι σοβαρά να κατέβω στα 66 αν όχι στα 61 γτ είμαι και 1,92 ο ψηλέας
Το ερώτημα μου τώρα είναι να τη πεω για κόψιμο η μπορώ να πάω για αγορά καινούριας κανης;
Έψαξα για αγορά αλλά δε κατάφερα να βρω κάτι!
Συγνώμη για το σεντόνι και αν κρίνεται ότι πρέπει να πάει αλλου το θέμα μου κάντε τις απαραίτητες ενέργειες
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Την κάνη δεν πρέπει ούτε να τη βλεπεις , ούτε να τη νοιωθεις , ούτε να τη σκέφτεσαι.