Καντης λίγη δίαιτα παρατρωει
View attachment 93437
Αν ήταν και gray stone θα ήσουν ποιο ευτυχής από συνεργασία σας.
Δεν νομίζω να βοηθούσε στα φερμαριστά..Αν ήταν και gray stone θα ήσουν ποιο ευτυχής από συνεργασία σας.
Ανοιχτό τσοκ στα φερμαριστά μαγκουμ δε χρειάζεται αυτή ,ούτε εσύ θα το χρειαζόσουν μαζί της ,είναι σα το βιαγκρα μπορεί με 60αρα να το χρειαστεί κάποιος αλλά με 25 άρα θα πρέπει να είναι τελείος τζουφιος .Δεν νομίζω να βοηθούσε στα φερμαριστά..
Εξάλλου ρίχνω και κάνα μαγκνουμ η gray είναι 70mm
Εάν μου έλεγαν θα κυνηγάς μπεκάτσα μόνο με καραμπίνα..... τρείς θα ήταν οι επιλογές μου....... Benelli becaccia, franchi affinity pro και fabarm 368 becaccia..... φυσικά λόγω βάρους έχω επιλέξει αυτές......
Έχεις γερά δόντιαΕάν μου έλεγαν θα κυνηγάς μπεκάτσα μόνο με καραμπίνα..... τρείς θα ήταν οι επιλογές μου....... Benelli becaccia, franchi affinity pro και fabarm 368 becaccia..... φυσικά λόγω βάρους έχω επιλέξει αυτές......
Νίκο είχα μια σεζόν τη fast pro......δεν είχα κανένα θέμα με την ανάκρουση..... λίγο το κοντάκι να είναι στα μέτρα μας όλα καλά...... τώρα αν του βάλεις μέσα κάνα μασούρι.....Ε ναι θα σου βγάλει κάνα σφράγισμα....Έχεις γερά δόντια
Ρε φιλε έχουν αναπιδαει πολύ κάτω από 3 κιλάΝίκο είχα μια σεζόν τη fast pro......δεν είχα κανένα θέμα με την ανάκρουση..... λίγο το κοντάκι να είναι στα μέτρα μας όλα καλά...... τώρα αν του βάλεις μέσα κάνα μασούρι.....Ε ναι θα σου βγάλει κάνα σφράγισμα....
Τους κάνεις ένα περιποιημένο porting και γίνονται τρένα!Ρε φιλε έχουν αναπιδαει πολύ κάτω από 3 κιλά
Τι να πω γούστα είναι
Εμβοες μετάΤους κάνεις ένα περιποιημένο porting και γίνονται τρένα!
Φίλε μου η 391 light και η ultralite ρίχνουν σαν βούτυρο όσα φυσίγγια θες μέχρι 34γρ και άνετα αρκετά 36Ρε φιλε έχουν αναπιδαει πολύ κάτω από 3 κιλά
Τι να πω γούστα είναι
Πόσο βάρος έχει η 391 λάιτ; ;;Φίλε μου η 391 light και η ultralite ρίχνουν σαν βούτυρο όσα φυσίγγια θες μέχρι 34γρ και άνετα αρκετά 36
Η αδράνειας επιβάλετε να έχει τυπου κομφορτ κοντάκι για να πέσει τα τρία κιλά κατά την γνώμη μου σε πολλές τουφεκιες σίγουρα ενοχλεί
Πάντα μιλάμε για μπεκάτσα πέρδικα περπατάμε πολύ τουφεκαμε λίγο
Και παντα για σωστα μέτρα