Το βαρος του όπλου

Δεν νομίζω να βοηθούσε στα φερμαριστά..
Εξάλλου ρίχνω και κάνα μαγκνουμ η gray είναι 70mm
Ανοιχτό τσοκ στα φερμαριστά μαγκουμ δε χρειάζεται αυτή ,ούτε εσύ θα το χρειαζόσουν μαζί της ,είναι σα το βιαγκρα μπορεί με 60αρα να το χρειαστεί κάποιος αλλά με 25 άρα θα πρέπει να είναι τελείος τζουφιος .

Έχεις γερά δόντια
Νίκο είχα μια σεζόν τη fast pro......δεν είχα κανένα θέμα με την ανάκρουση..... λίγο το κοντάκι να είναι στα μέτρα μας όλα καλά...... τώρα αν του βάλεις μέσα κάνα μασούρι.....Ε ναι θα σου βγάλει κάνα σφράγισμα....🤣🤣🤣🤣

Νίκο είχα μια σεζόν τη fast pro......δεν είχα κανένα θέμα με την ανάκρουση..... λίγο το κοντάκι να είναι στα μέτρα μας όλα καλά...... τώρα αν του βάλεις μέσα κάνα μασούρι.....Ε ναι θα σου βγάλει κάνα σφράγισμα....🤣🤣🤣🤣
Ρε φιλε έχουν αναπιδαει πολύ κάτω από 3 κιλά
Τι να πω γούστα είναι

Ρε φιλε έχουν αναπιδαει πολύ κάτω από 3 κιλά
Τι να πω γούστα είναι
Φίλε μου η 391 light και η ultralite ρίχνουν σαν βούτυρο όσα φυσίγγια θες μέχρι 34γρ και άνετα αρκετά 36

Η αδράνειας επιβάλετε να έχει τυπου κομφορτ κοντάκι για να πέσει τα τρία κιλά κατά την γνώμη μου σε πολλές τουφεκιες σίγουρα ενοχλεί

Πάντα μιλάμε για μπεκάτσα πέρδικα περπατάμε πολύ τουφεκαμε λίγο

Και παντα για σωστα μέτρα

Φίλε μου η 391 light και η ultralite ρίχνουν σαν βούτυρο όσα φυσίγγια θες μέχρι 34γρ και άνετα αρκετά 36

Η αδράνειας επιβάλετε να έχει τυπου κομφορτ κοντάκι για να πέσει τα τρία κιλά κατά την γνώμη μου σε πολλές τουφεκιες σίγουρα ενοχλεί

Πάντα μιλάμε για μπεκάτσα πέρδικα περπατάμε πολύ τουφεκαμε λίγο

Και παντα για σωστα μέτρα
Πόσο βάρος έχει η 391 λάιτ; ;;
Έτυχε να κάνω κυνήγι με 828 2800γρ
Και έριξα 1 ντουφεκια και η δεύτερη εβλεπε χαλαζιο ουρανό χωριά που κλωτσάει

Κάπου στα 2.900 ανάλογα την κάνη και τα ξύλα είναι η 391 light

2800 και δίκανο θέλει θέλει γλυκό φυσιγγακι είναι πραγματικά στο όριο ελαφρύ αν είναι και κοντοκανο ακόμα χειρότερα

Back