Έχεις δίκιο. Και ο πατέρας μου έριχνε χρόνια τα νίτρο μάγκνουμ 42.5 γραμμάρια με ένδειξη 1050 με την Browning 2000 που ήταν απλό το όπλο από άγνοια κινδύνου.Κάποιοι κάνουν σαν τρελλοί όταν ένα όπλο δεν έχει σφραγίδες δοκιμών, αλλά χώνουν μέσα ότι φυσίγγια να ναι. Και καποιοι ρίχνουν φυσίγγια με ενδείξεις 1050 bar σε όπλα που δεν πρέπει και χαίρονται που δεν τους έχει σκάσει στη μούρη και για αυτό συνεχίζουν ακάθεκτοι
Ναι αυτηΓιάννη εσύ πρέπει να λες αυτιView attachment 60278
Έχω κάνει έργα με αυτό το φυσιγγακι... Ωραίες στιγμές...Εγώ είχα ανοίξει αυτοView attachment 60279
2007 αν θυμάμαι καλά.Μαζι με τα Έβρος, Μπορντώ , 37αρια του Καββαθά,Κουτουμανο,condor κλπ.Ο Γιώργης δίπλα στον Μάκη μας φιλοξενούσε και φτάναμε μέχρι το Βασίλη στο φραγμα..Ωραία χρόνια...Έχω κάνει έργα με αυτό το φυσιγγακι... Ωραίες στιγμές...
Τι μου θύμησες τώρα;Ριγκιολι,άγκυρα, ποδάρι της γυναίκας...Έχω πετύχει το Ριγκιολι παγοδρόμιο,μια μέρα πριν φορτώσει ο καιρός,να γίνεται πανηγύρι....Ω,ρε φίλε!!2007 αν θυμάμαι καλά.Μαζι με τα Έβρος, Μπορντώ , 37αρια του Καββαθά,Κουτουμανο,condor κλπ.Ο Γιώργης δίπλα στον Μάκη μας φιλοξενούσε και φτάναμε μέχρι το Βασίλη στο φραγμα..Ωραία χρόνια...
Και τον "Παπαγάλο " στην Αλεξανδρούπολη να μην ξεχνάμεΤι μου θύμησες τώρα;Ριγκιολι,άγκυρα, ποδάρι της γυναίκας...Έχω πετύχει το Ριγκιολι παγοδρόμιο,μια μέρα πριν φορτώσει ο καιρός,να γίνεται πανηγύρι....Ω,ρε φίλε!!
Στόκας, Καβάθας, κουτουμανος για όλα τα "θηράματα" του ακριτικού νομού κ όλα τα κυνηγότοπια...Και τον "Παπαγάλο " στην Αλεξανδρούπολη να μην ξεχνάμε
Είχαμε ένα μοτο.Στα μεγάλα μειον(-16+λέμε) bic beretta και toyota... Αναπτήρας bic...Μόνο αυτά δουλευανΣτόκας, Καβάθας, κουτουμανος για όλα τα "θηράματα" του ακριτικού νομού κ όλα τα κυνηγότοπια...
Ένα απλό παράδειγμα, έφτιαξε ίσως το μοναδικό πραγματικό τροχιοδεικτικο με σκάγια νο 7, με στοιχείο λευκού φωσφόρου το οποίο ταξίδευε όντως στο κέντρο της γόμωσης, μένοντας αναμενο μέχρι τα 50 μέτρα περίπου. Ύστερα πούλησε την πατέντα σε αμερικάνικη εταιρεία.Leo, εγώ πιστεύω πως ένας άνθρωπος με πολύ υψηλή νοημοσύνη ( και γνώσεις, αν και δεν είναι απαραίτητο), άσχετα με την αγωγή που έλαβε, δεν είναι ποτέ αλαζόνας και αγενής. Το έργο αλλάζει με αυτούς που νομίζουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό χωρίς να είναι πραγματικά. Hawkeye, παρα πολλές <πρωτοτυπίες > γύρω μας είναι απλά αντιγραφές, και συχνά πρόκειται για την νιοστή αντιγραφή, ούτε καν την πρώτη. Αλήθεια από που συμπέρανες πως ανήκει στο πάνθεον των μεγάλων βλητικών ; Και να επαναλάβω , δεν γνωρίζω τίποτα για τον μακαρίτη, ούτε τι πρεσβευε, εγώ αναφέρομαι σε αυτά που βλέπω και ακούω.